Versterker NAP 500 DR inc 500 PS
   Versterker NAP 500 DR inc 500 PS
   Versterker NAP 500 DR inc 500 PS
   Versterker NAP 500 DR inc 500 PS
   Versterker NAP 500 DR inc 500 PS

   Versterker NAP 500 DR inc 500 PS

   Een monumentale uitdrukking van Naim Audio-versterkertechnologie.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Als het debuutproduct in onze referentiereeks uit de 500-serie, is de NAP 500 een monumentale uitdrukking van Naim Audio-versterkertechnologie. Het ontwerp is aangescherpt gedurende zes jaar samenwerking met leveranciers van gespecialiseerde onderdelen en elk product vergt dagen van toegewijde montage door onze meest bekwame technici in Salisbury. Het is dit oog voor detail, naast zijn opmerkelijke kracht, dat de NAP 500 in staat stelt om je muziek in adembenemende focus te brengen.

   Ons vlaggenschip Statement-versterkingssysteem was tien jaar in de maak. Het onderzoeks- en ontwikkelingsproject maakte gebruik van al onze kennis en expertise, wat verschillende technologische doorbraken opleverde. We hebben onlangs twee nieuwe technologieën van het Statement-project geïntroduceerd in ons kernassortiment eindversterkers.

   De NAP 500 beschikt nu over de nieuwe NA009-transistors die voor het eerst werden geïntroduceerd in Statement. Dit belangrijke onderdeel werd gedurende meer dan een jaar ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerde fabrikant van halfgeleiders om de best mogelijke geluidskwaliteit te bereiken. De 500 bevat ook de krachtige Naim Audio DR-technologie (Discrete Regulator) die in Statement wordt gebruikt om de soepele, stabiele stroomvoorziening te bieden waarvan we weten dat deze van cruciaal belang is voor de audio-elektronica om muziek tot leven te brengen.

   Deze twee nieuwe technologieën, gecombineerd met andere kleine verbeteringen aan de lay-out en componenten, betekenen dat de NAP 500 DR nog meer van het fundamentele muzikale tempo, ritme en timing kan produceren dat de originelen zo populair maakte bij muziekliefhebbers.

   De NAP 500 levert 140 W per kanaal bij 8 ohm en is in staat tot langdurige output tot 2 ohm zonder waarneembare invloed op de prestaties. De configuratie met twee boxen is de klassieke Naim Audio, waarbij de voeding volledig is verwijderd naar de afzonderlijke 500 PS-voeding voor ultieme prestaties. Elk kanaal van de NAP 500 omvat tien stadia van lokale regelgeving. Om interferentie van de netvoeding verder te verminderen, bevinden de transformator en de eerste trappen van de voeding zich in een aparte behuizing, de 500 PS, die twaalf onbewerkte DC-voedingen voor de eindversterker levert.

   Een overbrugde configuratie zorgt voor een maximale open en gesloten lussnelheid, minder opdringerige beveiligingsschakelingen en verminderde interactie tussen ingangs- en uitgangssignalen, aangezien de zeer hoge stuurstromen naar de luidspreker niet door de systeemaarde stromen. De NAP 500 beschikt ook over de nieuwe uitgangstransistor, de NA009, die speciaal voor dit doel is ontworpen door maandenlange samenwerking met een gespecialiseerde leverancier. De circuittopologie is ontwikkeld om de bandbreedte te maximaliseren en vervorming en afhankelijkheid van de voeding te verminderen. Er is ook speciale aandacht besteed aan het verminderen van thermisch geïnduceerde ruis, een bijzonder belangrijke overweging bij eindversterkers.

   140W per kanaal output in 8 ohm; in staat tot langdurige output tot 2 ohm zonder waarneembare invloed op de prestaties

   Gebrugde eindversterkerconfiguratie voor maximale open en gesloten-lussnelheid, met tien stadia van lokale regeling per kanaal

   Configuratie met twee boxen met 500 PS-voeding voor optimale onderdrukking van elektromagnetische interferentie

   1.100VA ringkerntransformator levert 12 onbewerkte gelijkstroomvoedingen voor de eindversterker power

   25 kg geborsteld, zwart geanodiseerd chassis met onderscheidend koellichaam plus intelligent ventilatorsysteem met variabele snelheid voor discrete extra koeling indien nodig

   Analoge Ingangen: 2x XLR

   Input Impedantie: 18kΩ

   Gain: +30dB

   Frequentie Bereik: -3dB at 1.5Hz and 100kHz

   Minimale Load Impedantie: 2Ω

   Uitgangsvermogen: 140W/channel, 8Ω

   Product Afmetingen 160 x 432 x 374 mm

   Netto Gewicht: 25.00 kg

   Aantal: 1 stuk

   NAIM
   NAP500DR

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: