Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

LEVERING

De verzending  in Nederland is gratis. De bestelde producten worden geleverd via koeriersbedrijf die met ons samenwerkt:

  • GLS-koerier - levertijd van 1 tot 2 werkdagen

(De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van koeriersbedrijven, maar meestal komen de pakketten op de tweede dag na verzending aan) Wij bieden ook de mogelijkheid om producten persoonlijk af te halen in onze stationaire winkel in Nederland: Audio Forum B.V.
Kornoelje 3,
2262 AX Leidschendam
Bij het afhalen van de bestelde goederen in de winkel kunt u met kaart of contant betalen.

BETALING

De volgende betaalmethoden zijn voor u beschikbaar in onze online winkel:

  • Elektronische betalingen (e-betalingen) via PayPal of PayU internetbetalingsdienst
  • Traditionele bankoverschrijving op de bankrekening van onze winkel. Als u voor deze betaalmethode kiest - nadat de bestelling is geplaatst, sturen wij u via e-mail de gegevens voor de overdracht. De bestelling wordt verwerkt nadat het volledige bedrag van de vereiste betaling voor de bestelling op onze rekening is bijgeschreven.

Neemt u contact moet ons op over gedetailleerde informatie over mogelijke betalingsmethoden, inclusief online betalingsdiensten die zijn geïntegreerd met onze winkel en beschikbare soorten van e-betalingen, evenals eventuele extra kosten.