LEVERING

De verzending in Nederland en België is gratis. De bestelde producten worden geleverd via koeriersbedrijf die met ons samenwerkt:

  • PostNL - Levertijd: 1 werkdag in Nederland; 2 dagen naar België - wanneer op voorraad in de winkel Leidschendam
  • GLS - buitenlandse levering, levertijd van 2 tot maximaal 5 werkdagen
  • DHL - buitenlandse levering, levertijd van 2 tot maximaal 5 werkdagen

(De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid in onze stationaire winkel in Nederland, van koeriersbedrijven, maar meestal komen de pakketten op de volgende dag na verzending aan) Wij bieden ook de mogelijkheid om producten persoonlijk af te halen in onze stationaire winkel in Nederland: Audio Forum B.V.
Kornoelje 3,
2262 AX Leidschendam
Bij het afhalen van de bestelde goederen in de winkel kunt u met kaart of contant betalen.

BETALING

De volgende betaalmethoden zijn voor u beschikbaar in onze online winkel:

  • Elektronische betalingen (e-betalingen) via PayPal of PayU internetbetalingsdienst met iDEAL en kredietkaart
  • Traditionele bankoverschrijving op de bankrekening van onze winkel. Als u voor deze betaalmethode kiest - nadat de bestelling is geplaatst, sturen wij u via e-mail de gegevens voor de overdracht. De bestelling wordt verwerkt nadat het volledige bedrag van de vereiste betaling voor de bestelling op onze rekening is bijgeschreven.

Neemt u contact moet ons op over gedetailleerde informatie over mogelijke betalingsmethoden, inclusief online betalingsdiensten die zijn geïntegreerd met onze winkel en beschikbare soorten van e-betalingen, evenals eventuele extra kosten.