• Aanbieding!
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker
    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker

    MARANTZ MODEL 50 Stereo Versterker

    € 1.799,00
    BTW inbegrepen
    Kleur :
    Aantal :

    Product is beschikbaar met verschillende opties

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    De hoogvermogen Class A/B-versterker in de Marantz MODEL 50 is ontworpen om het volledige potentieel van je luidsprekers tot uiting te brengen. Deze versterker maakt gebruik van volledig discrete HDAM-technologie, die helpt om de helderheid, warmte en ruimtelijkheid van je audio te maximaliseren. Het resultaat is een unieke Marantz toonwarmte, voortreffelijke details en een geluidsweergave die de ruimte vult, wat muziekliefhebbers zeker zullen waarderen.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Marantz Model 50

    De Marantz MODEL 50 is de ideale geïntegreerde versterker om de warmte, ruimtelijkheid, details en rijkdom van elke opname te onthullen.

    Een warm, rijk en ruimtelijk geluid. Elegant om te aanschouwen. De Marantz 50-serie levert een sublieme combinatie van tijdloze en eigentijdse elementen.

    Krachtige en nauwkeurige Klasse-A/B-versterker

    De dubbele vermogensversterker in MODEL 50 kan zelfs zware luidsprekers zonder enig probleem aansturen.

    Zes Analoge Ingangen

    Met zijn diverse analoge ingangen, waaronder verbeterde cd- en phono-ingangen, is MODEL 50 geschikt voor een breed scala aan audiocomponenten.

    MM Phono

    De uitstekend afgestelde ingebouwde Moving Magnet phono-voorversterker onthult details in je vinyl die je voorheen nooit hebt opgemerkt.

    Stereo-Voorversterkeruitgang

    MODEL 50 groeit met je mee. De stereo-voorversterkeruitgangen optimaliseren het afzonderlijke HDAM-ontwerp met externe versterking.

    GELOOF IN KWALITEIT

    Musical Phono EQ

    Een opvallende functie van de MODEL 50 is de ingebouwde Marantz Musical Phono EQ, die compatibel is met MM-draaitafels zonder dat er extra apparatuur nodig is. Dit is een geweldige toevoeging voor vinylliefhebbers, waardoor ze van hun platen kunnen genieten met uitzonderlijke geluidskwaliteit.

    Voldoende aansluitingen

    Als je op zoek bent naar meer bas voor je audiosysteem, maakt de MODEL 50 dit eenvoudiger met de subwooferuitgang. Deze functie vereenvoudigt het proces van het verbeteren van de lage tonen in je systeem, waardoor het handiger is dan bij veel concurrerende versterkers. De MODEL 50 is een veelzijdige versterker die met je audiobehoeften kan meegroeien. Je kunt tot zes bronnen aansluiten, twee luidsprekerparen, externe versterkers en zelfs een home cinema-receiver, waardoor je de flexibiliteit hebt om je systeem naar wens uit te breiden.

    Ingebouwde HEOS® Multi-Room Streaming

    Bovendien biedt de ingebouwde HEOS® Streaming toegang tot je favoriete streamingdiensten, en ondersteuning voor AirPlay 2 en Bluetooth betekent dat je eenvoudig muziek kunt afspelen vanaf je mobiele apparaten en andere bronnen. Over het algemeen biedt de Marantz MODEL 50 een combinatie van krachtige versterking, audioverbeteringstechnologieën en connectiviteitsopties om een rijke en meeslepende luisterervaring te bieden voor muziek- en home-entertainmentliefhebbers.

    MARANTZ
    MODEL50N1SG

    Specifieke referenties

    ean13
    747192141141
    Lees meer

    9 andere producten in dezelfde categorie: