Denon PMA-900HNE Stereo versterker
   Denon PMA-900HNE Stereo versterker
   Denon PMA-900HNE Stereo versterker
   Denon PMA-900HNE Stereo versterker
   Denon PMA-900HNE Stereo versterker

   Denon PMA-900HNE Stereo versterker

   € 999,00
   BTW inbegrepen
   Kleur :
   Aantal :

   Vraag ons naar de details

   Dit product is een demo model
   Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

   De Denon PMA-900HNE geïntegreerde versterker met netwerkfuncties biedt een superieure stereo luisterervaring van analoge en digitale bronnen. Het geavanceerde ontwerp van de versterker met hoge stroomsterkte en de efficiënte voeding zorgen ervoor dat uw luidsprekers een gedetailleerd, nauwkeurig beeld en een krachtig geluid leveren.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   DENON PMA-900HNE

   Geïntegreerde netwerkversterker met HEOS® en ingebouwde muziekstreaming

   Streaming versterker met analoge en digitale connectiviteit

   Gebruik uw stem om uw favoriete muziekdiensten via Alexa te streamen naar een Denon-product met HEOS® Built-In-technologie. Vraag Alexa om muziek af te spelen van Spotify, Amazon Music HD, TIDAL en meer. Verhoog of verlaag het volume, pauzeer, demp en speel het volgende nummer af - allemaal met uw stem. Om met het afspelen van muziek met Alexa-spraakopdrachten te beginnen, opent u de Alexa-app en selecteert u "Vaardigheden". Voeg HEOS Home Entertainment toe om de functionaliteit in te schakelen. Ga vervolgens naar Smart Home in het menu van de Alexa-app, selecteer Apparaten en Ontdekken of zeg "Alexa, ontdek mijn apparaten".

   Geavanceerde 85 W geïntegreerde versterker

   Ontworpen met Denon's premium versterkertechnologie en Advanced High Current functies, levert de PMA-900HNE geïntegreerde versterker 85 watt per kanaal in 4 ohm aan luidsprekers.

   Ingebouwde muziekstreaming via Wi-Fi, Bluetooth en AirPlay 2

   De ingebouwde HEOS® Wi-Fi maakt verbinding met uw netwerk voor vrijwel onbeperkte muziekstreaming. Luister naar een breed scala aan online muziekdiensten of maak verbinding met een smartapparaat via AirPlay 2 of Bluetooth.

   Structurele integriteit met geselecteerde componenten

   Sinds 1910 wordt het merk Denon gekenmerkt door een diep erfgoed van pionierswerk op het gebied van audiotechnologie - van de eerste Japanse fabrikant van audio-elektronica tot de productie van 's werelds eerste commerciële CD's. Investeringen in onderzoek en ontwikkeling op audiogebied zorgen ervoor dat u toegang hebt tot de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit telkens wanneer u naar uw favoriete muziek luistert.

   Geavanceerd hoog-vermogen enkel push-pull

   Advanced High Current (AHC) single-circuit push-pull eindversterker: Brede bandbreedte vangt alles op, van diepe bassen tot gedetailleerde hoge tonen. Het AHC-ontwerp garandeert compatibiliteit met een groot aantal luidsprekertypes en impedanties. Trillingsbestendige constructie met Direct Mechanical Ground: Luister naar muziek met ongerepte details en kwaliteit die niet wordt beïnvloed door de luisteromgeving.

   Gecertificeerde Hi-Res audio

   De mogelijkheid om hoge-resolutie ALAC, FLAC en WAV lossless audiobestanden tot 24-bit/192kHz te decoderen, alsook DSD 2.8MHz en 5.6MHz tracks (audiofiele SACD-indeling), laat u genieten van elke noot precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

   Belangrijkste kenmerken:

   • advanced high current (AHC) hifi-netwerkversterker met 85 watt per kanaal om te genieten van hifi-geluid van Denon, naadloos geïntegreerd met de nieuwste streamingtechnologie
   • deskundige geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde hifi-componenten en speciale schakelingen met korte, rechte signaalpaden tussen de vermogens- en versterkingssecties om een geluid van de hoogste kwaliteit te garanderen
   • De Denon-versterker van Hi-Fi-klasse biedt een discrete versterking van 85 W met Advanced High Current-functie, die volledige controle over de aangesloten luidsprekers garandeert.
   • geïntegreerde phono-ingang en MM/MC-equalizer, zodat u rechtstreeks een draaitafel kunt aansluiten en van de wereld van vinyl kunt genieten met gebruik van elk element (MM of MC)
   • Met de ingebouwde HEOS® draadloze muziekstreamingtechnologie voor meerdere kamers kunt u naar een breed scala aan muziekdiensten vanaf het internet luisteren
   • ondersteunt Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer en meer om draadloos muziek te streamen en te beluisteren van de populairste online diensten
   • TuneIn digitale internetradio geeft u toegang tot het volledige universum van radiozenders in de wereld.
   • Hi-Res Audio certificering, netwerk- en USB-functies maken ononderbroken afspelen van hoge-resolutie audio mogelijk, waaronder 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC en DSD 2.8/5.6 MHz.
   • Met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri kunt u de PMA-900HNE en online muziekdiensten bedienen met spraakopdrachten
   • Premium DAC om de fijnste details in uw muziek te horen om nooit een noot te missen

   DENON
   PMA900HNEBKE2
   2024-06-03

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   Lees meer

   Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

   9 andere producten in dezelfde categorie: