Welkom in de beste audiowereld

Wij zijn gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands

Audioforum is gestart met een mooie audio speciaalzaak in 1978 in Berlijn. Inmiddels zitten we in 15 landen in Europa en sinds 2021 in Nederland. Onze winkels bieden een ruime collectie midden tot high-end audio en onze audiospecialisten geven passend advies voor de muziek en film liefhebber. In onze winkels staat een groot deel van de collectie demonstratie klaar zodat u eerst rustig kunt luisteren voordat er tot aankoop over gegaan wordt. Van mooie hoofdtelefoons tot stereo en home cinema systemen zijn bij ons onder het genot van een kopje koffie te beluisteren en aan te schaffen.

De Specialisten

Jay Bonhof

Regiomanager - Audio Forum/Bang&Olufsen

Onze vestigingsmanager van Audio Forum NL, Jay, denkt graag in mogelijkheden en kijkt kritisch naar de Hi-Fi wereld met frisse nieuwe ideeën en een moderne blik op de toekomst dankzij zijn opleiding Filosofie in Leiden. Hij helpt u op een meedenkende maar ook zéker moderne manier aan een mooie Head-Fi of High-End set dankzij zijn wijde scala aan kennis en kunnen, en vaak door middel van zijn (bij ons op de zaak populaire) Tidal-Afspeellijsten met veel instrumentele en elektronische muziek.

Erwin van den Bulk

Shopmanager - Bang&Olufsen

Als shopmanager en enorme muziekliefhebber staat Erwin elke dag puntje bij paaltje in de B&O Store. Hier kan hij u alles vertellen over projectmatige integratie van B&O, als ook ‘Beo-Staged’ producten zoals de mooiste luidsprekers in ons assortiment. Erwin denkt graag mee, met persoonlijke Lifestyle (als fotograaf-alumni weet hij hier genoeg over) tips en bijvoorbeeld aanraders van mooie Wiskeys en Sigaren. Vaak zal je hem horen demo’en met Punk of Rock muziek, omdat hij zelf ook in een band speelt als gitarist.

Dominique Jacquinet

Shopmanager - Audio Forum

Met meerdere jaren ervaring als Hi-Fi specialist zit geboren en getogen Hagenees Dominique bovenop zijn zaken. Hij geeft advies op maat met enige voorkennis in zijn broekzak dankzij zijn genoten opleiding voor geluidstechniek. Do’, zoals we hem ook wel eens noemen, te vinden in de Audio Forum winkel waar hij u alles kan vertellen over Stereo Hi-Fi, vaak onder het genot van elektronische muziek.

Cornelis Tinga

Audio specialist - Audio Forum

Cornelis is een echte doener en houdt van aanpakken. Hij is erg visueel ingesteld. Naast zijn passie voor goed geluid heeft deze “allrounder” ook jarenlange ervaring in de meubel branche. Dat maakt hem de aangewezen persoon om mee te sparren als je met een verbouw of nieuwbouw project bezig bent. Cornelis denkt graag met je mee hoe de nieuwe Hi-Fi set bij jou thuis het best tot zijn recht komt. In zijn vrije tijd neemt Cornelis graag zijn camera mee op pad.

Rouz Esfand

Audio specialist - Bang&Olufsen

Dankzij zijn opleiding aan het Koninklijk conservatorium en zijn dagelijkse bezigheid binnen de muziekwereld als uitvoerend en producerend artiest weet Rouzbeh hoe muziek uit een luidspreker moet klinken, iets wat hij vol enthousiasme mee neemt in zijn advies. In de B&O Store zal hij bij Flexible Living en Acoustiek van de ruimte u graag meenemen in de wondere wereld van Klassieke & Elektronische muziek (zowel apart van elkaar als gemixt).

Salim

Audio specialist - Audio Forum

Met jarenlang ervaring in winkels ingericht voor Beeld & Geluid is Salim te vinden in Audio Forum, waar hij met trots en klantgericht alles verteld over onze Wireless producten, alsook alles over beeld. Hij houdt zelf van koken, alsook muziek luisteren met als favoriete genre 1980’s R&B. Salim is het meeste te vinden op onze werkvloer in de Audio Forum winkel, dus grote kans dat u 1 van zijn verwelkomende en klantgerichte ontvangsten in het echt kan meemaken.

Małgorzata Szydłowska

Sales Specialist eCommerce - Audio Forum

Gosia zorgt onder andere ervoor dat u elke keer een leuke aanbieding ontvangt en dat alle orders soepel verwerkt worden. Gosia is verantwoordelijk voor onze webpagina en backoffice. Zij voegt dagelijks nieuwe producten toe aan het assortiment op de website, werkt de prijslijst bij en plant nieuwe promoties. Zij beantwoordt uw vragen betreft bestellingen op de chat, e-mail en aan de telefoon. Gosia is een polyglot, spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits.

Hilmi Bou

eCommerce Specialist - Audio Forum

De technische Hilmi zorgt vooral dat onze webshop goed loopt. Hij zorgt voor de technische en creatieve kant van de webshop loopt. Hilmi houdt heel erg van innoveren en nieuwe technieken toepassen en dat merk je al snel terug op de webshop. Hilmi houdt ervan om in zijn vrije tijd op reis te gaan en alles vast te leggen op zijn 360 camera.

Anouk van Peet

HR Assistent - Audio Forum

Als HR-assistent is Anouk verantwoordelijk voor de roosters en urenregistraties van het team. We streven naar een optimale bezetting van de winkels om onze klanten alle aandacht en kennis te kunnen bieden die wij in huis hebben. Haar vrije tijd besteedt Anouk het liefst met haar neus in de boeken, waarbij ze altijd zoekt naar de juiste ondersteunende achtergrondmuziek.

Onze Winkels

Audio Forum levert topkwaliteit audio-video apparatuur in een keten van moderne showrooms. Deze producten zijn perfect voor klanten die onovertroffen specificaties, superieure functionaliteit en een origineel ontwerp zoeken. De beschikbare hardware zal zelfs de aandacht trekken van de meest veeleisende klanten. De showrooms van Denon Store en Audio Forum in Nederland hebben alleen zorgvuldig geselecteerde hardware op voorraad, gemaakt door fabrikanten van wereldklasse. Dit zijn onder meer Denon, Marantz, Dali, Focal, Naim, Netatmo en vele anderen. Als u apparatuur van een gerenommeerde fabrikant kiest, kunt u erop vertrouwen dat deze de meest gewaagde verwachtingen overtreft. Zowel high-end merken als economy merken zijn beschikbaar.

Meer info

Als uw lokale Bang & Olufsen-dealer bieden we u een gastvrije omgeving en geven we u graag advies over hoe u uw audiovisuele beleving kunt optimaliseren. U bent welkom, ongeacht of u een Bang & Olufsen-product komt kopen of onze fraaie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eerst eens van dichtbij wilt bekijken. Uw nieuwe tv of luidsprekers moeten perfect in uw huis passen. Wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken.

Meer info

Wat kunt u van ons verwachten?

Bekijk onze diensten en services.

Advies op maat

Bij Audio Forum hanteren we graag een andere aanpak. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom een eigen oplossing nodig heeft op het gebied van audio. We denken dan ook graag met je mee om tot de perfecte oplossing te komen. Ons gepassioneerde team van audio professionals fungeert als verbindende factor tussen jou en de ideale audio oplossing. We werken op een enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke manier met je samen en richten ons volledig op jouw behoeften als klant. Bij ons is goed geluid niet genoeg, we streven naar perfectie op het gebied van geluid.

Installatie

Audio en video installaties kunnen erg technisch zijn. Wij bieden met onze installatie specialisten de juiste hulp voor elk project. Van inbouw systemen, domotica tot het inmeten en kalibreren van de speakers. Zo bent u verzekerd van een goed werkend systeem. Wij bieden een uitgebreide en professionele service - van gedetailleerde planning tot de installatie van de apparatuur in uw huis. 

Experience Room

Daarnaast hebben we meerdere Experience Rooms ingericht waarin je op een comfortabele manier kunt genieten van hetzelfde beeld en geluid als wat we bij jou thuis kunnen installeren.

Audio Forum B.V., Kornoelje 3, 2262 AX Leidschendam, Nederland, BTW: NL862115723B01, KvK 81496451. Contact: netherlands@audioforum.eu