Servicecentrum

Ons Centrale Service SERVICEU is verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van garantie en post-garantie reparaties. Professioneel opgeleid personeel samengesteld uit de beste gespecialiseerde technici met jarenlange ervaring bieden eersteklas services in een uitstekend uitgeruste werkplaats . Vragen die alleen betrekking hebben op de reparatie van apparatuur, dienen naar het e-mailadres te worden gestuurd of u belt u ons op van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden 9.00 – 17.00.

Centrale service:

SERVICEU
ul. Kurantów 34
02-873 Warszawa
tel.: +48 22 331 55 33
fax: +48 22 331 55 00
e-mail: service@serviceu.eu

Garantie registratie

Alle producten die wij aanbieden hebben standaard 24 maanden garantie van de fabrikant of van de Poolse distributeur. Door samen te werken met de beste leveranciers van producten op de markt, bieden we volledige mogelijkheden voor aftersalesondersteuning. Aangezien de tevredenheid van onze klanten over het gebruik van elektronische apparatuur gekocht in onze showrooms het belangrijkste is, bieden we voor de meeste audio- / videoapparatuur van onze offerte speciale garantievoorwaarden voor geselecteerde producten van de volgende merken die u kunt vinden in onze aanbod:

 • 5 jaar garantie op luidsprekers van CANTON, DALI, FOCAL (passieve luidsprekers), SONUS FABER, WHARFEDALE, WILSON
 • 3 jaar garantie op Definitive Technology, Denon (behalve Bluetooth-hoofdtelefoons en luidsprekers), FOCAL (elektronica, d.w.z. soundbars, subwoofers, actieve luidsprekers), HEOS, MARANTZ, POLK AUDIO
 • 2 jaar garantie op de producten van ALPHASON, ARGON AUDIO, AUDIO RESEARCH, B&O PLAY, BANG&OLUFSEN, DENON (hoofdtelefoons), DENON Professional, EAT, FLEXON, FOCAL (hoofdtelefoons, accessoires), INAKUSTIK, ION, JAYS, MARANTZ Professional, MONSTER, NAIM, NETATMO, OPTOMA, SONOS, SUMIKO, VOGELS, WADIA, Wharfedale Professional.
 • Een levenslange garantie op de merkverbinding: BANDRIDGE, QED, MONSTER, PROFIGOLD.

Registreer uw product

Pas op: De voorwaarde voor het ontvangen van de verlengde garantie is dat u de gekochte apparatuur uit de bovenstaande lijst binnen 30 dagen na de aankoopdatum op de volgende pagina registreert.

Elektronische registratie van de producten

Garantieservicevoorwaarden

 1. De garantie is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de aankoopdatum.
 2. Defecten onthuld tijdens de garantieperiode zullen worden verwijderd binnen niet meer dan 14 dagen na de datum van aanvaarding van de apparatuur voor de service..
 3. Als het nodig is om onderdelen uit het buitenland te importeren, wordt de reparatietijd verlengd met de tijd die nodig is om de onderdelen te importeren. De klant wordt geïnformeerd over het verwachte tijdstip van reparatie van de apparatuur vanwege de noodzaak om onderdelen uit het buitenland te importeren.
 4. Reparatie onder garantie wordt uitgevoerd op vertoon van:
  - het garantiedocument ondertekend door de klant met betrekking tot de defecte apparatuur,
  - een geldig aankoopbewijs van de apparatuur met zichtbaar verkoopdatum.
 5. De service bevestigt het feit en de datum van de reparatie in het garantiedocument.
 6. De klant heeft het recht om de vervanging van de goederen door een nieuwe aan te vragen, indien:
  - de service tijdens de garantieperiode 3 reparaties van hetzelfde defect zal uitvoeren en de apparatuur nog steeds een defect vertoont dat het gebruik ervan zoals bedoeld verhindert.
  - de service schriftelijk vaststelt dat het verhelpen van het defect niet mogelijk is.
 7. Indien het, na het voldoen aan de voorwaarden vermeld in punt 6, niet mogelijk is om de apparatuur te vervangen door een nieuwe, heeft de klant recht op terugbetaling van het betaalde bedrag..
 8. Schade veroorzaakt door normale slijtage (aandrijfriemen, gloeilampen, leeslasers, etc.) valt niet onder de garantie.
 9. Schade aan aandrijfriemen, gloeilampen, leeslasers valt niet onder de garantie.
 10. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door externe oorzaken, zoals: mechanisch letsel, vervuiling, overstroming, blikseminslag, stroompieken, hardware-installatie en software-updates die niet in overeenstemming zijn met de bedieningsinstructies, bediening die niet overeenkomt met het beoogde gebruik, schade aan de luidsprekers als gevolg van overbelasting, oscillatie van de versterker of van een signaalbron, het verschijnen van gelijkspanning aan de uitgang van de versterker.
 1. Voorwaarde voor de klant om een ​​beroep te doen op de rechten onder deze garantie is het gebruik, het onderhoud en de opslag van de apparatuur op de wijze zoals aangegeven in de gebruikshandleiding.
 2. De garantie dekt geen schade die is veroorzaakt doordat de klant de apparatuur niet goed heeft beschermd tijdens het transport, met name het uitpakken, plaatsen en verplaatsen van het apparaat.
 3. De garantie dekt ook geen schade veroorzaakt door het gebruik van de apparatuur in strijd met het beoogde gebruik. Dit voorbehoud heeft ook betrekking op het gebruik van amateurapparatuur voor professionele doeleinden. Dit soort schade kan op kosten van de klant worden hersteld.
 4. De garantie geldt niet voor vorderingen die voortvloeien uit de technische parameters van het product, zolang ze in overeenstemming zijn met de door de fabrikant aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
 5. Het Servicecentrum heeft het recht om een ​​reparatie onder garantie te weigeren in geval van:
  1. een discrepantie tussen de gegevens die voortvloeien uit de documenten en de gegevens op de apparatuur,
  2. schending of verbreken van de verzegeling,
  3. eerdere reparaties op zichzelf,
  4. ontwerpwijzigingen, waaronder wijzigingen en aanpassingen van apparatuur.
 6. De weigering om de reparatie uit te voeren staat gelijk aan het verlies van de garantie.
 7. De bovenstaande garantievoorwaarden beperken niet of schorsen niet de rechten van de koper die voortvloeien uit het niet-conform zijn van de goederen met het contract.
 8. Weigering om een ​​reparatie onder garantie uit te voeren om redenen die zijn gespecificeerd in punt 15 onder b) -d) komt neer op verlies van garantie.

Aanvraag voor reparatie van de apparatuur:

 1. Correcte aanvraag voor reparatie van apparatuur bij Horn Distribution Service moet beginnen met het invullen van het reparatieverzoekformulier in overeenstemming met de reparatieverzoekprocedure.
 2. De aanbevolen methode om apparatuur voor reparatie aan te melden, is gebruik maken van de procedure voor reparatieverzoeken en contact opnemen met Horn Distribution Service.
 3. Als het niet mogelijk is om de apparatuur voor reparatie aan te melden bij het verkooppunt, kan dit rechtstreeks worden gedaan via de procedure voor reparatieverzoeken of door contact op te nemen met Horn Distribution Service.
 4. Producten voor reparatie onder garantie kunnen gratis met DHL worden verzonden. Bij vragen over verzending neemt u contact op met de Hotline.
 5. Producten voor de post-garantie reparatie worden te leveren door de klant op eigen kosten.
 6. Zendingen dienen op het adres te worden verzonden of afgeleverd:
  Serwis Centralny Horn Distribution
  ul. Kurantów 34
  02-873 Warszawa, POLEN
  Let op! Zorg er voor verzending voor, dat er volgende documenten bij de apparatuur zending zijn gevoegd: de originele garantiekaart en een kopie van het aankoopbewijs.