• Aanbieding!
  MARANTZ MODEL 40n Stereo versterker
  MARANTZ MODEL 40n Stereo versterker
  MARANTZ MODEL 40n Stereo versterker
  MARANTZ MODEL 40n Stereo versterker

  MARANTZ MODEL 40n Stereo versterker

  € 2.599,00
  BTW inbegrepen
  Kleur :
  Aantal :

  Product is beschikbaar met verschillende opties

  Dit product is een demo model
  Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

  Marantz MODEL 40n biedt luisteraars een verbazingwekkend rijk en bevredigend geluid dat aan de verwachtingen van audiofielen voldoet of die zelfs overtreft - het legendarische geluid waarnaar ze al jaren op zoek zijn met behulp van een veelheid aan complexe apparatuur. Deze prestaties zijn nu beschikbaar in één enkele toestel waarop u de luidsprekers van uw keuze kunt aansluiten.

  • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
  • Gratis levering!Gratis levering!
  • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

  Digitaal hart en analoge ziel, de MODEL 40n ontsluit audio in hoge resolutie van je favoriete digitale tracks (Amazon Music HD, Tidal, en meer) en je eigen muziekbibliotheekbestanden via AirPlay 2 Bluetooth, en HEOS®. TV-audio opwaarderen via HDMI ARC Geniet van alles via de unieke analoge versterking van Marantz met een rijk, warm en ruimtelijk geluid

  Om de details, nuance en essentie van uw favoriete muziek te waarborgen, heeft Marantz HDAM's (Hyper Dynamic Amplifier Modules) ontwikkeld die sneller werken en in vergelijking met standaard chipoplossingen van andere producten beter reageren. MODEL 40n is uitgerust met deze unieke innovatie van Marantz voor het muzikaalste geluid.

  Streaming naar meerdere kamers

  De MODEL 40n is ook ontworpen als muziekcentrum voor één of meer kamers. Dankzij de ingebouwde HEOS®-technologie kunnen gebruikers in elke kamer draadloos van hun favoriete muziek genieten. Hierdoor kunnen gebruikers in het hele huis naar dezelfde muziek luisteren, bijvoorbeeld tijdens feestjes, of in elke aangesloten kamer een ander nummer afspelen via de HEOS-luidsprekers. Deze slimme functie werkt niet alleen met streamingdiensten, maar ook met elke MODEL 40n ingang (inclusief phono).

  WIFI en BLUETOOTH

  Dankzij de geavanceerde Wi-Fi-technologie kunnen Wi-Fi- en Bluetooth-gegevens zonder interferentie worden gestreamd, zelfs in dichtbevolkte stadscentra. Voor een intuïtieve bediening wordt de MODEL 40n geleverd met een afstandsbediening en kan deze ook handig worden bediend met Siri en Alexa spraakopdrachten. De beschikbaarheid van de dienst kan per land verschillen.

  De MODEL 40n biedt een volledige set van analoge en digitale ingangen om elke bron te ondersteunen, inclusief de Marantz Musical Phono EQ-sectie - een phono-voorversterker voor MM-cartridges voor het afspelen van vinylplaten. Ongebruikelijk voor producten in deze categorie is, dat de MODEL 40n van een HDMI ARC (Audio Return Channel) ingang is voorzien voor audioweergave vanaf een TV.

  TV's die toegang bieden tot films en streamingdiensten klinken fantastisch in combinatie met de MODEL 40n. Een speciale subwooferuitgang met crossover-regeling maakt het de gebruiker mogelijk de lage tonen afhankelijk van de kenmerken van de luisterruimte te optimaliseren. Liefhebbers kunnen van al deze mogelijkheden genieten dankzij de unieke analoge versterker van Marantz, die een ruimtelijk, dynamisch geluid levert met ongeëvenaarde details en helderheid.

  UITSTEKEND DESIGN

  De 40 n volgt een lange lijn van historische Marantz-apparaten, die zich door hun uitstekende vormgeving onderscheiden. Over elk aspect is nagedacht, van de eersteklas materialen, de symmetrie, het klassieke verlichtingsdisplay tot zelfs de soepele bediening van de volumeregelaar. Uw stereo hoeft er niet uit te zien als laboratoriumapparatuur. Marantz MODEL 40 n nodigt gewoon uit om gehoord, gezien en aangeraakt te worden.

  NIEUWE KWALITEIT VAN DE VERSTERKING

  De nieuw ontwikkelde klasse A/B versterkersectie met 70 watt per kanaal (8Ω) overtreft de prestaties van eerdere modellen met vergelijkbare vermogens. Een grotere vermogenstransformator, vier uitgangstransistoren per kanaal, zware koperen wikkelingen en ultrakorte signaalpaden verminderen de interne impedantie en zorgen voor een hoge vermogensefficiëntie, waardoor de MODEL 40n zeer dynamisch is en perfect geschikt voor zelfs moeilijk aan te sturen luidsprekers.

  Waarom Model 40n?

  Ontworpen voor duurzaamheid, met een bouwkwaliteit die prestaties stimuleert met toekomstbestendige technologieën waarmee uw bibliotheek en streamingopties voortdurend kunnen evolueren. De MODEL 40 n omvat alles behalve de luidsprekers, waardoor een hoogwaardige luxe set ontstaat die zowel audiofielen als muziekliefhebbers tevreden zal stellen.

  Waarom Marantz?

  Het bedrijf werd in 1953 opgericht uit passie voor muziek, om het meest muzikale geluid te leveren aan de meest gepassioneerde luisteraars ter wereld. Decennialang heeft Marantz dit doel nagestreefd, met als resultaat wereldberoemde, iconische audioproducten. Gepassioneerde aandacht voor detail en muzikaliteit, belichaamd door het geduldige afstemmingsproces van Marantz Sound Masters, faalt nooit om de zuiverheid, warmte en emotie van elke muziekstijl, van welke bron dan ook, te ontsluiten.

  MARANTZ
  MODEL40NN1SG

  Specifieke referenties

  ean13
  747192135980
  Lees meer

  9 andere producten in dezelfde categorie: