Slider Offer Banner
CD en vinyl platen

3 producten

Płyty CD i płyty winylowe, to produkty wysokiej klasy, które zostały stworzone z certyfikowanych tworzyw

Actieve filters

DE DALI LP - LET THE HARD TIMES COME - demo vinyl
   Met deze release brengen we hulde aan de eerlijke weergave van muziek en hopen we fans van hifi de best mogelijke geluidservaring te geven, met de mogelijkheid om echt in de huid van deze getalenteerde muzikant te kruipen.
   € 59,90Prijs
   DE DALI LP - LET THE HARD TIMES COME - demo vinyl
     Met deze release brengen we hulde aan de eerlijke weergave van muziek en hopen we fans van hifi de best mogelijke geluidservaring te geven, met de mogelijkheid om echt in de huid van deze getalenteerde muzikant te kruipen.
     € 59,90Prijs

     CD en vinyl platen

     Cd's en vinylplaten zijn hoogwaardige producten, gemaakt van gecertificeerde materialen. Daarom zullen ze ondanks intensief gebruik lang meegaan. Een brede selectie aan uitgevers en titels zorgt ervoor dat iedereen wel iets voor zichzelf kan vinden. U kunt hier veel verschillende muziekgenres vinden. Dit zal echte fijnproevers tevreden stellen die zich hun leven niet zonder muziek kunnen voorstellen. Traditionele gegevensdragers zijn ook een souvenir dat voor vele jaren zal blijven.

     Beschermende hoezen

     De voorgestelde cd's en vinylplaten zijn bedekt met beschermhoezen, die het risico op vroegtijdige schade verminderen. Het is ook een eenvoudige manier om het product te beschermen tegen stof, vocht en andere ongunstige omgevingsfactoren. Vaste hoeszen scheuren niet en vervormen niet, zelfs na jaren. Ze hebben ook uitstekende visuele kwaliteiten. Ze kunnen worden getoond, waardoor ze een decoratieve rol zullen spelen. Zo'n interieurdecoratie zal zelfs indruk maken op de meest veeleisende mensen.

     Antistatische materialen

     Veel cd's en vinylplaten hebben een hoes gemaakt van antistatisch materiaal. Zo is de negatieve invloed van elektrostatische ladingen op de kwaliteit van de afgespeelde muziek te verminderen. Bovendien verlengt het de levensduur van de beschreven producten. Het is een ware traktatie voor wie een sterk en sappig geluid verwacht. Het is aan te raden de cd's in de bijgeleverde hoesjes te bewaren, want alleen dan zijn ze goed beschermd.

     Krasbestendigheid

     De door ons voorgestelde cd's en vinylplaten zijn van gecertificeerde materialen gemaakt die aan strenge normen en standaarden voldoen. Hun oppervlakte is niet gevoelig voor krassen die bij normaal gebruik zouden kunnen ontstaan. Zo'n investering loont het meeste. De platen kunnen zelfs elke dag worden gebruikt - u hoeft zich geen zorgen te maken over hun mechanische schade. Dit is belangrijk omdat het gekraste oppervlakte een soepele en probleemloze muziekweergave verstoort.

     Grote variëteit

     Deze cd's en vinylplaten komen in veel verschillende varianten voor. Het maakt dus niet uit of we traditioneel of modern geluid waarderen. Bijkomend voordeel is het feit, dat het aanbod constant wordt uitgebreid met nieuwe producten. Door de platen van een gerenommeerde fabrikant te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat het gebruik ervan puur plezier zal zijn. Een lange levensduur is slechts een van de vele voordelen. We hebben niet te maken met aanhoudend gekraak, geruis of andere storingen die het comfort van het luisteren naar muziek zouden kunnen verminderen.

     Goede prijzen

     De aangeboden cd's en vinyls zijn tegen gunstige prijzen verkrijgbaar. U hoeft dus geen enorm budget te hebben om een ​​eersteklas product te kopen. Het is ook een geweldige cadeau-optie. Zo'n geschenk zal degenen die hun eigen muziekbibliotheek aan het opbouwen zijn blij maken. Een hoge kwaliteit album zal zeker een aangename verrassing zijn, vooral als we erin slagen om het aan de muzieksmaak van de andere persoon aan te passen.