Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   AV eindversterker MM7025

   MARANTZ

   € 1.099,00
   € 999,00Bespaar € 100,00
   Inclusief belasting

   Bekijk de prijsgeschiedenis

   Lowest price in the last 30 days

   Aantal

   Beschikbaar

   MARANTZ MM7025 is de perfecte oplossing voor iedereen die om een ​​hoge geluidskwaliteit geeft. 

   Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering!

    

   45 dagen retourbeleid

   Elke liefhebber van goed geluid wil dat het geluid van zijn systeem coherent, helder en duidelijk is. Wat als het geluid van je versterker erg bevredigend is, maar je wilt de luidsprekers wat meer vermogen geven?   MARANTZ MM7025 is de perfecte oplossing voor iedereen die om een ​​hoge geluidskwaliteit geeft. Dankzij het gebruik van Sanken-transistors met hoge stroomsterkte in het ontwerp van deze eindversterker, een krachtige transformator en een gepatenteerd koelsysteem, krijgt het geluid dat u krijgt na aansluiting op de voorversterker meer vorm en nauwkeurigheid.   MARANTZ staat al jaren bekend om de productie van audioapparatuur van de beste kwaliteit, dus het hoge vermogen van deze eindversterker is niet verrassend. De MM7025 speelt met 140 W per kanaal (bij 8 ohm), oplopend tot 170 W per kanaal (bij 6 ohm).   De versterker met Current Feedback-technologie voorziet zelfs de meest veeleisende luidsprekers van stroom.   Koeling is stil en zeer effectief, wat belangrijk is bij apparaten die zo veel stroom leveren. Bij hoge belasting van de versterker wordt een speciale aluminium ventilator geactiveerd om de componenten te koelen, maar deze werkt verrassend stil en heeft geen enkele invloed op het geluid.

    

    

    

   De MARANTZ MM7025 eindversterker zal zelfs de meest veeleisende liefhebbers van goed geluid tevreden stellen, omdat hij niet alleen is uitgerust met klassieke RCA-aansluitingen, maar de fabrikant ook hoogwaardige gebalanceerde XLR-ingangen heeft gebruikt.   Deze symmetrische verbindingen kenmerken zich doordat ze storingen uit de omgeving elimineren.   Deze storingen ontstaan ​​wanneer de geleider onvoldoende geïsoleerd is en het geluid over grote afstanden (over meerdere meters) wordt overgedragen. Door het gebruik van professionele XLR-connectoren bereikt het geluid de eindversterker ongewijzigd.   De luidsprekeraansluitingen zijn verguld en zeer solide. De behuizing van het apparaat is solide en bestand tegen trillingen, en de unit is zwaar en stabiel, wat de gebruiker zeker zal plezieren en een ander bewijs is van de zorg die de MARANTZ-ingenieurs besteden aan de scheiding en de juiste isolatie van elk kanaal.   De MM7025 past in het traditionele elegante ontwerp, het is een oplossing die bevalt, omdat het gemakkelijker maakt om alle MARANTZ-apparaten te combineren tot één systeem. Op het frontpaneel is een elegante ronde meter geplaatst, die het vermogen weergeeft dat op een bepaald moment door het apparaat wordt gegenereerd   Deze twee-kanaals eindversterker is uitgerust met een automatische stand-bymodus, waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken dat we elke keer alle componenten moeten inschakelen, omdat MARANTZ MM7025 automatisch start zodra hij een signaal van de bron ontvangt.

    

   MARANTZ
   MM7025N1B
   4951035042885
   10 Items

   440 cm
   352 cm
   126 cm

   10 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Verlengde garantie
   36 maanden
   Aantal kanalen
   2.0
   Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
   140 W

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: