Denon DP-29F Platenspeler
   Denon DP-29F Platenspeler
   Denon DP-29F Platenspeler

   Denon DP-29F Platenspeler

   € 199,00
   BTW inbegrepen
   Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.
   Aantal :

   Niet op voorraad

   22.03.2024

   Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Hoog tijd om je vinyl-platen weer eens regelmatig uit de kast te halen. De DP-29F heeft een ingebouwde RIAA phono-equalizer voor koppeling met je systeem via een standaard analoge aansluiting.

   Deze draaitafel is gemaakt van stijf, gegoten aluminium voor hoge trage massa en stabiele rotatie, een aspect dat van essentieel belang is voor een natuurgetrouwe weergave tijdens het afspelen. De draaitafel heeft een automatische startfunctie waarmee de plaat met één druk op de knop begint te spelen. Na afloop komt de toonarm automatisch rustig in de houder terug en stopt de draaitafel met draaien. Met dit systeem ben je ervan verzekerd dat je je platen niet per ongeluk krast tijdens het afspelen. Daarnaast is er ook een handmatig mechanisme waarmee je wanneer je maar wilt de naald op de plaat kunt zetten. Zo kun je probleemloos naar een nummer op het midden van de elpee springen.

   De DP-29F brengt een eigen Phono versterker met zich mee waardoor u hem kunt aansluiten aan een versterker zonder eigen Phono trap. Aangedreven door een DC-servomotor met een snaar in snelheden van 33 of 45 rpm. Verder wordt de platenspeler geleverd met een MM-element: het is simpelweg Plug & Play. Geniet eindeloos van uw platencollectie. Inclusief 2 jaar garantie

   DENON
   DP29F
   2024-03-22

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Verlengde garantie
   36 maanden
   Aandrijving
   Riemaandrijving
   Bediening
   Automatisch
   Voorversterker
   Ja
   Rotatiesnelheid
   33 1/3 RPM
   45 PM

   Specifieke referenties

   Lees meer

   Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

   10 andere producten in dezelfde categorie: