PRO-JECT T2 W (RAINIER) Platenspeler
      PRO-JECT T2 W (RAINIER) Platenspeler
      PRO-JECT T2 W (RAINIER) Platenspeler

      PRO-JECT T2 W (RAINIER) Platenspeler

      € 999,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      Stream Vinyl Overal
      De T2 W verbetert intelligent onze zeer geprezen T1-formule en introduceert onze innovatieve Wi-Fi-streamingtechnologie. Deze baanbrekende functie maakt naadloze streaming mogelijk naar een breed scala aan moderne netwerkgeschikte audiodevices, waaronder HiFi-streamers, netwerkgeschikte thuisbioscoop A/V-receivers en hedendaagse streaming-luidsprekers. Zo'n veelzijdigheid stelt u in staat om de T2 W moeiteloos te integreren in elke leefruimte en brengt moderne levensstijlconcepten naar een geheel nieuw niveau.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Pro-Ject heeft de nieuwste Wi-Fi-technologie toegevoegd aan het pakket, inclusief alle nieuwste WLAN-standaarden en 2x2 MIMO, wat theoretische snelheden mogelijk maakt die sneller zijn dan moderne, typische internetverbindingen. En met MIMO krijgen ze maximale signaalstabiliteit en bescherming tegen pakket- en dataverlies. Dit is allemaal nodig, omdat ze met de T2 W kunnen streamen in hun standaard gecomprimeerde indeling - wat maximale compatibiliteit mogelijk maakt - of in 24 bit / 48 kHz lossless, voor geselecteerde high-end streamers zoals hun Stream Box S2 Ultra. Dit is ook multiroom-compatibel, wat betekent dat ze honderden audiostromen kunnen sturen naar zoveel ontvangende apparaten als ze willen, voordat de multi-core CPU van de T2 W of de Wi-Fi-bandbreedte begint te haperen. De nieuwe "Pro-Ject Control" App biedt hen een snelle en intuïtieve gebruikerservaring, terwijl de Wi-Fi-instelling moeiteloos kan worden uitgevoerd via moderne BLE-functionaliteit, wat het installatieproces vereenvoudigt.

      De T2 W heeft een hoogwaardige dubbeltraps split-passieve MM-phono-voorversterker - dit is de eerste keer dat een Pro-Ject draaitafel een geïntegreerde phono-voorversterker van dit niveau gebruikt. Ze beschouwden dit als een noodzaak om de Wi-Fi-prestaties te maximaliseren. Ze wilden een echt verbluffende phono-voorversterker om te matchen en de T2 W ongeëvenaarde duurzaamheid en audioprestaties te geven. Geleverd met een hoogwaardige Sumiko Rainier MM-cartridge, is dit een echt hi-fi afspeelsysteem waarbij geen concessies zijn gedaan.

      Net als de T1 is de T2 W afgewerkt met super afgeschermde, semi-symmetrische, laag-capacitieve phono-kabels, speciaal ontworpen door Pro-Ject - niet standaard RCA-kabels. Er is ook een stofkap voor extra bescherming en een vilten mat om hun platen te beschermen.

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      T2 W BLACK RAINIER

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Aandrijving
      Riemaandrijving
      Bediening
      Handmatig
      Rotatiesnelheid
      33 1/3 RPM
      45 PM

      Specifieke referenties

      ean13
      9120082383394
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: