• OUTLET
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet
    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet

    Denon DHT-S416 Soundbar *outlet

    € 229,00
    € 329,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 100,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Beschikbaar

    Dit betreft een klant retour.

    Volledige garantie van toepassing.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Upgrade naar premium geluidskwaliteit

    Zorgvuldig ontworpen drivers en elektronica leveren de grote virtuele surround sound home cinema-ervaring die u van Denon verwacht. Geniet van kristalheldere dialogen bij het bekijken van films en tv-programma's met complexe audiosoundtracks.

    Draadloze muziekstreaming met Google Chromecast

    Gebruik Google Chromecast voor audio om Hi-Res Audio-muziek van uw muziekdiensten via Wi-Fi te streamen, waaronder Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz en meer.

    Universele compatibiliteit

    De DHT-S416 werkt met alle Smart, HD en 4K TV's. Gebruik de meegeleverde HDMI kabel om je TV aan te sluiten op de DHT-S416 via het HDMI Audio Return Channel {ARC). Het gebruik van HDMI maakt het ook mogelijk om de Denon DHT-S416 te bedienen via de afstandsbediening van je TV. In het geval dat je TV geen HDMI ARC compatibiliteit biedt, kan de DHT-S416 worden aangesloten via een optische verbinding.

    Geluidsmodi voor elke gelegenheid

    Met drie verschillende geluidsmodi - film, nacht en muziek, kunt u de perfecte modus kiezen voor elke gelegenheid. De Denon Pure Audio Mode elimineert surround processing door alle aangepaste audiokenmerken te verwijderen voor geluid in zijn zuiverste staat.

    Verbeterde Dialoog Verstaanbaarheid

    Denon Dialogue Enhancer verbetert de verstaanbaarheid van de dialoog met 3 verschillende modi - ideał voor films en TV-shows. U kunt zelfs de dialoog harder zetten zonder het algemene volume te moeten aanpassen.

    Sinds 1910 - het definiëren van audio uitmuntendheid

    Als de eerste fabrikant van audio-elektronica in Japan met een lange traditie van primeurs - is Denon het bepalende audiobedrijf van Japan. Opgericht in 1910, maken wij de momenten die er toe doen mogelijk door het niet aflatende streven naar kwaliteit, innovatie en audioprestaties. Wij innoveren voor een betere ervaring.

    - Dankzij Chromecast kunnen gebruikers hi-res audio streamen via wifi, van muziekservices zoals Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz en meer. Spraakbesturing is ook mogelijk via een Google Assistant-apparaat *, wat een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring mogelijk maakt, en de DHT-S416 kan zelfs worden gegroepeerd met andere Chromecast-luidsprekers om een ​​draadloos multiroom-systeem te creëren.
    - Met een hoogte van slechts 5,6 cm is de slanke Denon DHT-S416 ook slank genoeg om comfortabel onder de meeste moderne tv's te zitten, maar toch bevat hij een paar ovale drivers van 1,25 x 4 inch met volledig bereik en twee tweeters van 1 inch langs het slanke frame om te zorgen voor het heldere maar ritmische middenbereik en de hoge tonen waar Denon bekend om staat.
    - De afzonderlijke subwoofer is voorzien van een 5,25-inch driver in een behuizing met poorten om de bassen naar fenomenale lage niveaus uit te breiden, terwijl de draadloze verbinding met de soundbar ervoor zorgt dat hij uit het zicht kan worden weggestopt om een ​​minimalistisch interieur te behouden.
    • - Laag ontwerp: met een hoogte van 5,6 cm past de DHT-S416 in de meeste ruimtes en blokkeert hij de onderkant van je tv niet zoals grotere soundbars dat doen. Het kan ook aan de muur worden gemonteerd.
    • - Dolby Digital-decodering: speelt discrete informatie over meerkanaals Dolby-surroundgeluid af met verbeterde helderheid en realisme.
    • - Soundbar afmetingen: 900 x 83 x 54 mm
    • - Subwoofer afmetingen: 171 x 318 x 342 mm

    DENON
    DHTS416BKE2*outlet

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden

    Specifieke referenties

    Nieuw
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: