• OUTLET
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet
    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet

    B&O BEOPLAY EQ In-ear Koptelefoon BLACK Outlet

    € 225,00
    € 249,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 24,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Beschikbaar

    Dit product is een showmodel

    Strakke, draadloze oortelefoons met een perfect krachtig geluid en een stevige pasvorm. Dankzij de indrukwekkende actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus kun je je concentreren of ontspannen in elke omgeving waarin je je bevindt. Een stijlvol oplaad-etui beschermt de oordopjes waar je ook gaat, en biedt tevens twee extra oplaadbeurten, waardoor de totale speeltijd tot 20 uur komt.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Creëer je moment van rust

    Neem even de tijd om jezelf te dempen als het huis hectisch is. Adaptieve actieve ruisonderdrukking compenseert achtergrondgeluid, terwijl de in-ear pasvorm storingen passief vermindert. De kleine en lichte Beoplay EQ-hoofdtelefoon voor in de oren is comfortabel genoeg om te dragen, zelfs als je met je hoofd op een kussen ligt. Geniet van rust en stilte wanneer je dat het meest nodig hebt, of ervaar de ware kwaliteit van je favoriete albums zonder vervorming.

    GELUID

    Precisie geluid

    Fijn afgesteld door onze veelgeprezen geluidstechnici, bieden Beoplay EQ-oortelefoons een nauwkeurige en meeslepende luisterervaring die trouw blijft aan hoe de artiest zijn muziek wilde laten horen. Beamforming-technologie - een reeks zeer gevoelige, directionele microfoons - zorgt ervoor dat al uw gesprekken kristalhelder zijn.

    ANC

    Oortelefoons met actieve ruisonderdrukking

    Beoplay EQ-oortelefoons zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking met uitstekende in-ear passieve afdichting. Dit, in combinatie met de Bang & Olufsen-app, geeft de Beoplay EQ indrukwekkende ruisonderdrukking en krachtige luisteraanpassingsmogelijkheden, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt. Schakel eenvoudig de transparantiemodus in als u meer bewustzijn van uw omgeving wilt.

    CONNECTIVITEIT

    Naadloze verbinding

    Voor een echte draadloze luisterervaring ondersteunt de Beoplay EQ diverse streamingopties, waaronder Bluetooth 5.2. Een ultralaag stroomverbruik en geavanceerde technologie zorgen voor stabielere verbindingen met een lager batterijverbruik, zodat u langer verbonden kunt blijven.

    NORDIC ICE

    Gelimiteerde editie beschikbaar voor een beperkte tijd!

    BATTERIJ

    Draadloos opladen

    De geavanceerde batterij biedt tot 20 uur afspelen of 6,5 uur met ANC, en de snellaadfunctie zorgt voor nog eens twee uur afspelen na slechts 20 minuten opladen.

    MATERIALEN

    Hoogwaardige materialen

    Gemaakt van duurzame hoogwaardige materialen, waaronder geanodiseerd aluminium en een zweetbestendige behuizing met textuur. De compacte aluminium lader heeft een rubberen basis die geoptimaliseerd is voor Qi-opladen.

    DESIGN

    Strak ontwerp

    Beoplay EQ drukt klassieke Scandinavische designwaarden uit met een eigentijdse uitstraling. Met hun elegante, minimalistische uiterlijk, eenvoudige bedieningselementen en een ergonomische vorm die goed en stevig in uw oren past, zijn Beoplay EQ-oortelefoons een voorbeeld van de verfijnde maar toch onderscheidende ervaring waar Bang & Olufsen altijd naar streeft.

    THUISWERKEN

    De vrijheid om overal te werken

    Blijf in contact met 6 microfoons en toonaangevende directionele straalvormingstechnologie voor kristalheldere gesprekken. Beweeg u vrij door het huis terwijl u belangrijke telefoongesprekken voert met de handsfree modus, of neem deel aan een videoconferentie terwijl u zich bewust blijft van uw omgeving met de transparantie modus. De batterij met lange levensduur houdt je stap voor stap bij, en als je extra tijd nodig hebt, kun je met een snelle oplaadbeurt van twintig minuten nog eens twee uur spelen.

    TECHNISCHE SPECIFICATIE

    • Luidspreker: elektrodynamisch, diameter 6,8 mm
    • Impedantie: 17 Ohm +/- 2,55 @ 1KHz
    • Effectief frequentiebereik: 20 – 22.000 Hz
    • Bluetooth: Bluetooth 5.2, 10 m werkbereik, onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten (maakt verbinding met één)
    • Geluidscodecs: aptXTM Adaptive, AAC, SBC
    • Certificeringen: Gemaakt voor iPhone (MFi), Microsoft Swift Pair, Ondersteunt Apple Watch-interface
    • Ruisonderdrukking: Actieve ruisonderdrukking (meest efficiënt met COMPLY™ Isolation-oordopjes serie 200)
    • Afspeeltijd batterij: tot 6,5 uur met ANC; 7,5 uur zonder ANC
    • Oplaaddoosje: capaciteit 340 mAh, twee keer opladen met maximaal 20 uur speeltijd* – één keer opladen in oordopjes en twee extra in een volledig opgeladen oplaaddoosje voor AAC-weergave.
    • Oplaadtijd: Oordopjes: 1,5 uur in oplaadcassette voor volledig opladen; opladen gedurende 20 minuten geeft tot 2 uur afspelen. USB-C: 1 uur en 40 minuten om de oplaadcassette volledig op te laden. Draadloos (Qi): 1 uur en 50 minuten om de oplaadcassette volledig op te laden.
    • In The Box: Oplaad-etui met draadloze Qi-ontvanger; Oordopjes: links en rechts; USB-A/USB-C-kabel voor opladen, 0,5 m; COMPLY™ Sport 200 tips, middelgroot; Siliconen tips, 4 maten; Snelstartgids
    • Gewicht: Linker oordopje: 8 g, Rechter oordopje: 8 g, Oplaadetui: 50 g
    • Minimale hoeveelheid: 1 stuk

    B&O
    BEOPLAYEQ BLACK*outlet

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Bluetooth
    Ja
    Type koptelefoon
    In ear oordopjes
    Microfoon
    Ja
    Actieve ruisonderdrukking (ANC)
    Ja

    Specifieke referenties

    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: