• Aanbieding!
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)
    Sonos Move 2 (Gen2)

    Sonos Move 2 (Gen2)

    € 429,00
    € 499,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 70,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 499,00 € -70,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kleur :
    Aantal :

    Niet op voorraad

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    Krachtig Sonos-geluid dat je overal mee naartoe kunt nemen. Maak kennis met de Move 2.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Premium veelzijdigheid

    Exceptioneel geluid, nu in stereo.

    Een nieuwe akoestische architectuur vervangt de enkele tweeter van de Move door twee tweeters, waardoor er een geluidsbeeld ontstaat met hoogwaardig stereogeluid. Met heldere vocalen en gedetailleerde instrumentreproductie in de linker- en rechterkanalen zul je de opwinding voelen alsof je bij een concert bent.

    Volledig bereik van bas

     Een nauwkeurig afgestemde woofer, ingesloten in een afgedichte behuizing, en geavanceerde signaalverwerking zorgen voor diepe, dynamische en heldere bassen.

    Afgestemd op de omgeving

    De automatische TrueplayTM-besturing past continu het geluid van de Move 2 aan aan de omgeving. Het maakt niet uit waar je bent of waar je naar luistert, je geniet altijd van een geweldige geluidservaring. Meer dan twee keer zo lang afspelen op batterijvoeding Draait twee keer zo lang als de vorige generatie luidspreker. Alle akoestische verbeteringen werken samen om de prestaties te verbeteren en tot wel 24 uur afspelen op één lading te bieden.

    Ongelooflijk duurzaam en waterdicht

    Stootkussens beschermen de luidspreker als deze per ongeluk valt, en de IP56-classificatie betekent dat spatten, regen, vuil en stof je luisterervaring niet zullen verstoren. Eén luidspreker, eindeloze luistermogelijkheden Of je nu een podcast in de keuken wilt beluisteren, naar de radio bij het zwembad wilt luisteren of muziek in het park of op het strand wilt horen, de Move 2 werkt overal. Je kunt ook meer Sonos-luidsprekers toevoegen om geluid in de meerkamermodus te genieten.

    Makkelijker mee te nemen

    Het ingebouwde handvat helpt je om je muziek mee te nemen als je van de ene plek naar de andere gaat. Wanneer je moet opladen, plaats je eenvoudig de Move 2 op de meegeleverde verbeterde inductieve oplader met afneembare voedingskabel en compactere adapter. Laad de luidspreker onderweg op met elke USB-PD-voedingsuitgang. Zet je favoriete geluiden binnen handbereik of geef spraakopdrachten. Stream inhoud via Wi-Fi en Bluetooth. Bedien audio met de Sonos-app, spraak en nieuwe intuïtieve aanraakknoppen. Of sluit een platenspeler of ander apparaat aan met een audiokabel en de Sonos-lijnadapter.

    Lagere milieubelasting

    Het stroomverbruik van de Move 2 in de stand-bymodus is met meer dan 30% verminderd in vergelijking met zijn voorganger. De luidspreker gebruikt gerecyclede kunststoffen en heeft een vervangbare batterij, zodat je hem langer kunt gebruiken. 

    Ingebouwde spraakbediening

    Geniet van eenvoudige handsfree bediening en ongeëvenaarde privacy met Sonos Voice Control via Wi-Fi en Bluetooth. Vraag gewoon om een nummer over te slaan, het volume te verhogen, de batterijstatus te controleren en meer. Je kunt ook Amazon Alexa gebruiken om slimme apparaten thuis te bedienen, je agenda te beheren en meer.

    Specificaties:

    Versterkers: Drie digitale pulsenversterkers, perfect afgestemd op de unieke akoestische architectuur van de luidspreker, zorgen voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Tweeters: Twee gebogen tweeters zorgen voor een helder en nauwkeurig hoogfrequent geluidsweergave en stereoscheiding. Woofers: Een middentonerdruiver zorgt voor een trouwe weergave van middentoonstemgeluid en diepe bassen. Instelbare grafische equalizer (EQ): Pas bassen, treble en volume aan in de Sonos-app. Automatische Trueplay-aanpassing: De software optimaliseert voortdurend het geluid van de luidspreker aan de hand van de omgeving en de afgespeelde audiocontent. Microfoonschakelaar: Zet deze schakelaar aan de achterkant van het product om de stroom naar de microfoonmodule te verbreken.

    SONOS
    MOVE2 WHITE

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden

    Specifieke referenties

    ean13
    8720862501478
    Nieuw
    Lees meer

    U zult misschien ook dit leuk vinden

    Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

    10 andere producten in dezelfde categorie: