• OUTLET
    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet
    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet
    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet
    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet
    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet

    Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Outlet

    € 999,00
    € 1.599,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 600,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 1.019,00 € -20,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Beschikbaar

    Dit is een winkel demo model.

    Geen doos beschikbaar, daarom alleen af te halen in de winkel. Volledige garantie van toepassing.

    De klank van MARANTZ is altijd al gekenmerkt geweest door zuiverheid en detail. Japanse ingenieurs hebben er altijd voor gezorgd dat hun apparatuur zelfs de kleinste details van de opnames weergeeft en een hoge mate van consistentie heeft in alle frequenties. 

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Puur, krachtig Marantz geluid

    Voor de kenner van geïntegreerde versterkers levert de PM8006 het vermogen dat u van een Marantz verwacht. Hij levert niet alleen het gecontroleerde vermogen dat audiofielen eisen, maar creëert ook het warme muzikale geluid dat u van Marantz verwacht.

    Belangrijkste kenmerken

    Geïntegreerd voor maximaal vermogen

    Geïntegreerde stroomterugkoppelingsversterker met 2x 70W / 8 ohm rms

    Zachte volumeregeling

    Nieuw ontworpen elektrisch volume circuit voor de hoogste nauwkeurigheid en beste kanaalscheiding

    Marantz-Pure Vinyl

    Uitzonderlijke Marantz Muzikale Phono EQ versterker

    Meer vloeiend Marantz geluid

    Marantz eigen HDAM-SA3 systeem

    Current Feedback

    Current Feedback-versterking is een bekende, originele Marantz-circuittechnologie, doordacht ontworpen om aan de vereisten van Super Audio hi-res muziek te voldoen voor weergave met grote bandbreedte en hoge snelheid. De impedantie op het Current Feedback punt is beperkt, waardoor een zeer lage faseverschuiving wordt gegenereerd. Marantz Current Feedback-versterkers verminderen de noodzaak van fasecompensatie door de negatieve terugkoppeling (NFB) tot een minimum te beperken. Dit vereenvoudigt het signaalpad en resulteert in een hoge doorloopsnelheid, uitstekende transiëntrespons en voortreffelijke sonische transparantie over de volledige bandbreedte. In tegenstelling tot de conventionele Voltage Feedback topologie, maakt Current Feedback de eindversterker ongevoelig voor moeilijke luidsprekerbelastingen.

    Marantz HDAM Technologie

    Marantz ontwikkelde zijn eigen discrete printplaten, Hyper-Dynamic Amplifier Modules of HDAM's genaamd, ter vervanging van de elders gebruikte versterkers op chipbasis. Door gebruik te maken van discrete opbouwcomponenten met korte spiegelbeeldige linker- en rechtersignaalpaden, presteren HDAM's veel beter dan de gewone geïntegreerde op-amps wat Slew Rate en ruisniveau betreft. Het resultaat is een veel dynamischer, nauwkeuriger en gedetailleerder geluid. In de loop der jaren heeft Marantz verschillende HDAM's ontwikkeld om aan de specifieke eisen van spelers en versterkers te voldoen. De PM8006 maakt gebruik van de hoogwaardige SA3-versie.

    Marantz Musical Phono EQ

    Marantz geïntegreerde versterkers zijn al lange tijd voorzien van phonotrappen van hoge kwaliteit. We hebben onze toewijding aan vinyl verhoogd met de Marantz Musical Phono EQ trap, zoals te zien in de PM8006 versterker. De Marantz Musical Phono EQ maakt gebruik van tweetrapsversterking, waardoor minder versterking per trap nodig is voor minder vervorming. De PM8006 combineert Marantz HDAM-technologie met JFET's (junction gate field-effect transistors) in de ingangstrap, wat een hoge ingangsimpedantie oplevert die de noodzaak van AC-koppelcondensatoren wegneemt en het signaalpad vereenvoudigt, waardoor de algehele signaalzuiverheid sterk verbetert.

    Toroidal Transformer

    Een ringkerntransformator biedt verschillende voordelen die voortvloeien uit zijn efficiëntie en vermogen. De vorm van de transformator zorgt voor lage niveaus van elektromagnetische straling en mechanische trillingen, waardoor de geluidskwaliteit beter is dan bij oudere transformatormodellen.

    De MARANTZ PM8006 is een apparaat met een helder, zuiver en samenhangend geluid. Dankzij het gebruik van eigen componenten zoals HDAM-SA2 en HDAM-SA3 wordt de versterker gekenmerkt door een uitzonderlijke dynamiek. Het apparaat is efficiënt, het vermogen is 70W bij 8 ohm, oplopend tot 100W bij 4 ohm.

     

    Het uiterlijk van het apparaat is klassiek en volgt het typische MARANTZ-ontwerp, waardoor de PM8006 kan worden aangesloten op modules uit andere series. Het is een perfecte oplossing voor degenen die op lange termijn denken over hun audiosysteem en deze willen laten herbouwen, maar de stilistische integriteit van de hele set willen behouden.

     

    De PM8006 is een zeer robuuste unit. Iedere kenner zal blij zijn te weten dat de versterker zwaar en stabiel is (hij weegt ongeveer 12 kg), gemonteerd is op trilling dempende voetjes en dat de elektronica op een dragerplaat van 3 lagen staat, die weerstand biedt tegen interferentie.

     

    Het centrale deel van de versterker is gemaakt van aluminium. Op het frontpaneel zitten twee knoppen - een potentiometer met niveauregeling en een bronselector. In het centrale deel van de versterker bevindt zich een paneel dat informeert over de actieve ingang. Daarnaast zijn er maar liefst drie potentiometers voor tooncorrectie (bass /mid / treble), balansregeling, keuzeschakelaars voor de luidsprekerklemmen, Source Direct-functietoets.

     

    Voor de meest veeleisende gebruikers kan het vermogen worden geselecteerd op de eindversterker. De volumepotentiometer is gekoppeld aan een geïntegreerde schakeling die de instelling precies en nauwkeurig regelt.

     

    De knoppen zijn minimalistisch en comfortabel en het scherm is goed leesbaar. Voor koptelefoonliefhebbers heeft MARANTZ een 6,3 mm uitgang gebruikt.

     

    Aan de achterzijde van de behuizing bevinden zich maar liefst vijf paar lijningangen (RCA), een phonoingang (met aarding), een lijnuitgang, een uitgang naar de voorversterker, een uitgang naar de eindversterker en twee secties van de luidsprekeraansluitingen (A en B afzonderlijk), waarvan de aansluitingen speciaal zijn ontworpen volgens het ontwerp van MARANTZ.

     

    MARANTZ
    PM8006N1SG*outlet

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Verlengde garantie
    36 maanden
    Phono-ingang
    Ja
    Aantal kanalen
    2.0
    Analoge ingang
    5
    Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
    100 W
    Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
    70 W
    Analoge uitgang
    1

    Specifieke referenties

    Gebruikt
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: