Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

BeoSound Multiroom set Level + Stage Aluminium/Zwart

€ 3.398,00
€ 2.800,00Bespaar € 598,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Kies een kleur in de set.

Actieve luidspreker BeoSound Level

Kleur
  • Natural

Soundbar BeoSound Stage

Kleur
  • Zilver

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid


Actieve luidspreker BeoSound Level Actieve luidspreker BeoSound Level Actieve luidspreker BeoSound Level Actieve luidspreker BeoSound Level Actieve luidspreker BeoSound Level Actieve luidspreker BeoSound Level

Kleur


Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage

Kleur

Pack content

Superieur geluid in een minimalistisch, draagbaar ontwerp met een batterijduur tot wel 16 uur. Beosound Level heeft flexibele home audio opnieuw uitgevonden.


Superieur geluid dat gemaakt is om te bewegen

Elke kamer. Elke positie. Elk moment. Met Beosound Level kunt u thuis op nieuwe manieren met uw muziek meebewegen, zonder ooit in te leveren op de geluidskwaliteit. Geniet van een onberispelijke luisterervaring in een prachtige, draagbare vorm.

Aanpasbare akoestiek

Een krachtige opstelling met vijf drivers levert meeslepend geluid met volledig bereik dat zich aanpast op basis van de oriëntatie van de luidspreker. Ontdek dynamische bas wanneer hij plat ligt, ongeëvenaarde helderheid wanneer hij rechtop staat of een omhullende soundstage bij wandmontage. Dankzij zijn Active Room Compensation kan de Beosound Level de geluidsweergave aanpassen aan elke ruimte - groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een heldere, gedetailleerde luisterervaring, zoals u dat van B&O gewend bent.

Geniet van gedetailleerd geluid wanneer de Beosound Level rechtop wordt geplaatst. De luidspreker opent het geluidsbeeld voor een rijke stereo-ervaring.

DYNAMISCH ONTWERP

Compact en perfect draagbaar

Met een minimalistisch, Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, is Beosound Level gecreëerd met esthetiek, bruikbaarheid en duurzaamheid als kern. Een soepel geïntegreerde handgreep zorgt voor eenvoudig oppakken, terwijl de IP54 stof- en spatwaterdichtheid ervoor zorgt dat u hem overal met vertrouwen kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage. Met een batterijduur van wel 16 uur is deze elegante luidspreker ontworpen om elke kamer te verbloemen met het herkenbare B&O geluid.

Ontworpen om lang mee te gaan

Elk onderdeel van Beosound Level is gekozen met het oog op een lange levensduur. Van het in Denemarken vervaardigde premium aluminium frame tot een modulair ontwerp dat vervangende batterijen, verwisselbare stoffen en houten bekledingen en nog zoveel meer mogelijk maakt. Duurzaamheid en traceerbaarheid worden weerspiegeld in het aanpassingsvermogen van het kernontwerp, evenals in materialen, zoals ons hoogwaardige polymeer.

 

Moeiteloos, stijlvol opladen

Geniet van eenvoudig, elegant opladen met een naadloze ronde stekker. Deze klikt eenvoudig in de oplaad-port aan de achterzijde van de Level, om zo op stylische wijze uw luidspreker weer klaar te maken om mee te nemen.

Data sheet

Garantie
24 maanden

Met Bang & Olufsen's eerste soundbar kan iedereen het legendarische geluid van het merk in de eigen huiskamer ervaren, want de Beosound Stage werkt met elke HDMI ARC-capabele TV. Dankzij vier woofers in een configuratie met maximaal 11 luidsprekers is geen extra subwoofer nodig.


De Beosound Stage is een zeer exclusieve soundbar van Bang & Olufsen die kan worden gebruikt als alternatief voor een home cinema- of stereosysteem en die geluid van topklasse biedt in een luxueus ontwerp.

Onbeschrijflijk geluid

Met Beosound Stage kunt u uw luisterervaring met TV of muziek naar een hoger niveau tillen. Eigenlijk is het moeilijk te zeggen of deze soundbar mooier klinkt of er mooier uitziet. De Beosound Stage verbetert uw kijkplezier naar films en TV met de nieuwste audiotechnologie, en het moet gezegd worden dat hij ook genoeg vermogen heeft om geen aparte subwoofer nodig te hebben.

Met Bang & Olufsen's eerste soundbar kan iedereen het legendarische geluid van het merk in de eigen huiskamer ervaren, want de Beosound Stage werkt met elke HDMI ARC-capabele TV. Dankzij vier woofers in een configuratie met maximaal 11 luidsprekers is geen extra subwoofer nodig.

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een uitstekend middenkanaal voor een optimale spraakweergave. Films kijken wordt verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij het geluid zich in de driedimensionale ruimte om u heen beweegt. Beosound Stage bevat elf luidsprekers die worden aangestuurd door hun eigen versterker, wat resulteert in een driekanaals, volledig actieve, DSP-gebaseerde luidsprekeroplossing voor uitzonderlijk diepe en rijke prestaties.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: