In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX
      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX

      In-ear koptelefoons BEOPLAY EX

      € 399,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :

      Echt hoogwaardige draadloze in-ear hoofdtelefoon met een zielsverruimend geluid en adaptieve ANC om ongewenst geluid te blokkeren. Een veilige, comfortabele pasvorm. Perfect voor sport. Of gewoon rondlopen en bewegen.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      BEOPLAY EX

      Past in elk oor

      Comfort dat nooit ophoudt. Geluid dat je altijd optilt. Beoplay EX brengt u dichter bij de artiesten van wie u houdt - waar u ook bent, wat u ook doet.

      Comfortabeler dan ooit

      Geen compromis over schoonheid. Dankzij de zachte tips kunt u urenlang spelen zonder vermoeid te raken. Als u op zoek bent naar een bezielend geluid zonder overdaad, dan is de Beoplay EX iets voor u.

      Zo comfortabel dat je niet eens weet dat ze er zijn. De Beoplay EX heeft een geheel nieuw ergonomisch ontwerp dat meteen comfortabel is. De hoofdtelefoon is zo ontworpen dat de oordopjes zowel in grote als kleine oren passen, of u nu loopt, rent of springt.

      Comfortabele pasvorm

      Regen- en zweetbestendig

      Ontworpen voor multi-tasking

      Waterdicht - IP57

      Dankzij de IP57-beschermingsgraad laat de Beoplay EX uw muziek zelfs in natte omstandigheden schitteren. Dit betekent bescherming in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten. Het beschermt ook tegen stof - perfect voor avonturen buitenshuis. Gecombineerd met een comfortabele en stabiele pasvorm is de EX-hoofdtelefoon klaar voor elke sport waarbij je zweterig kunt worden.

      KRACHTIG GELUID

      Ziet er klein uit. Klinkt groot.

      WATERDICHT ONTWERP

      Water? Maak je geen zorgen.

      MICROFOON

      Puur? Kristal.

      De Beoplay EX overtreffen hun afmetingen ruimschoots met een vollere bas en een detailniveau dat onovertroffen is voor zo'n compacte vorm. De driver van 9,2 mm in elke oordop levert kracht - overal en altijd.

      Gevangen in een regenbui? Geen probleem. De Beoplay EX-hoofdtelefoon is tot 30 minuten waterdicht in water tot een meter diep, en met een IP57-classificatie is hij stof- en zandbestendig. Er bestaat niet zoiets als slecht weer, alleen een slechte koptelefoon.

      De stick zit dichter bij uw mond en bevat zes microfoons zodat u vol vertrouwen kunt bellen en gebeld worden. Achtergrond geluid? Intelligente straalvormingstechnologie onderscheidt uw stem van andere geluiden, zodat u altijd kristalhelder geluid hoort.

      Onze meest veelzijdige hoofdtelefoon tot nu toe

      Grijp, ga, doe alles. Beoplay EX brengt veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau. Deze oordopjes zijn getuned door onze geluidstechnici en leveren gedetailleerdere muziek en duidelijkere gesprekken. Drukke woon-werkverkeer? Laat adaptieve ruisonderdrukking u afsnijden terwijl u verbonden blijft met touch control. Een hele dag trainen? Vertrouw op de ultra-veilige pasvorm en het waterdichte ontwerp om je te helpen overleven. Wat voor weer het ook is en wat u ook doet, de Beoplay EX-hoofdtelefoon houdt u op het juiste spoor.

      Belangrijkste kenmerken:

      • transducers: elektrodynamisch neodymium, 9,2 mm diameter
      • impedantie: 32 Ohm +/-3.2 @ 1KHz
      • effectief frequentiebereik: 20 - 22.000 Hz
      • gevoeligheid: 108 dB +/- 2 dB 1kHz @ 1mW (0,178V)
      • audio codecs: aptX™ Adaptive AAC, SBC
      • microfoons: zes MEMS, omnidirectioneel (richtstraal voor spraak)
      • ruisonderdrukking: adaptieve actieve ruisonderdrukking
      • Levensduur batterij: afspeeltijd gemeten bij 80dB roze ruis met gebruik van AAC-codec. ANC aan: 6 uur in hoofdtelefoon, 20 uur totaal; ANC uit: 8 uur in hoofdtelefoon, 28 uur totaal
      • batterijtype: oplaadbare lithium-ion batterij Capaciteit: 70 mAh
      • case: capaciteit 380 mAh (2,5 laadt op voor tot 20 uur afspeeltijd). Wij raden aan de koffer om de 14 dagen op te laden - ook als hij niet wordt gebruikt!
      • stroomvoorziening: 5V USB-opladen via USB-C-connector
      • oplaadtijd: hoofdtelefoon: 1,5 uur in laadkoffer om volledig op te laden; 20 minuten laden geeft tot 1,75 uur afspeeltijd.
      • USB-C: 1 uur en 45 minuten om de behuizing volledig op te laden; Draadloos (Qi): 2 uur en 15 minuten om de koffer volledig op te laden
      • Bluetooth-certificeringen: Bluetooth 5.2, werkingsbereik 10 m, onthoudt 6 laatst gekoppelde apparaten Multipoint-connectiviteit (maakt gelijktijdig verbinding met twee apparaten)

      B&O
      BEOPLAY EX GOLD TONE
      2024-05-20

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5705260094022
      Lees meer

      2 andere producten in dezelfde categorie: