Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver
      Denon AVR-X1800H AV receiver

      Denon AVR-X1800H AV receiver

      € 799,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      Ervaar adembenemende 8K-beelden en een meeslepend 3D-geluid met de AVR-X1800H. Deze receiver vult moeiteloos kleine tot middelgrote ruimtes met een uitstekende audiokwaliteit, dankzij de keuze tussen een 7.2- of 5.2.2-configuratie, compleet met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. En met de handige ingebouwde HEOS®-technologie kun je draadloos muziek streamen en deze delen met elke HEOS-luidspreker in je huis.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Dolby Atmos

      Ontdek elke dimensie van geluid met Dolby Atmos. Verrijk je home cinema met een 5.1.4 luidsprekerconfiguratie voor een totaal meeslepende 3D-geluidservaring, speciaal ontworpen voor Dolby Atmos-content. Met de Dolby Surround Upmixer worden al je luidsprekers geactiveerd om zelfs oudere content om te toveren tot een meeslepende 3D-geluidservaring. Bovendien maakt de Dolby Atmos Height Virtualisation-technologie het mogelijk om gelaagd geluid te ervaren, zelfs zonder plafondluidsprekers te installeren.

      DTS:X

      DTS:X audio-inhoud plaatst geluid precies waar het in de natuurlijke ruimte zou moeten zijn, waardoor een realistische, multidimensionale geluidservaring ontstaat. Met de DTS Neural:X upmixer wordt oudere content opgefrist en levert het verbeterde onderdompeling en realisme op. Zelfs zonder extra hogere laagkanalen biedt DTS Virtual:X meeslepend geluid en creëert het virtuele effecten in verschillende speakerconfiguraties, zoals 7.1, 5.1 of 2.1.

      HDMI-aansluiting met ARC/eARC

      De AVR-X1800H biedt volledige ondersteuning voor de nieuwste technologieën op al zijn HDMI-ingangen en -uitgangen. Of je nu gebruikmaakt van ARC (Audio Return Channel) of eARC (Enhanced Audio Return Channel), het wordt moeiteloos om audio van je televisie af te spelen via de AV-receiver met slechts één HDMI-verbinding. eARC levert een superieure audiokwaliteit met ondersteuning voor HD- en 3D-audiotransmissie, waaronder formats zoals Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio en Dolby Atmos. In vergelijking daarmee is ARC beperkt tot meer conventionele 5.1- of PCM-audioformaten. Met deze functies kun je genieten van een meeslepende audio-ervaring die naadloos aansluit bij je visuele entertainment.

      8K / HDCP 2.3

      Ervaar kraakheldere 8K-beeldkwaliteit op je 8K-televisie of -projector met de AVR-X1800H. Deze receiver biedt ondersteuning voor zowel 8K-resolutie als het opschalen van 4K-inhoud naar 8K, wat resulteert in verbluffende visuele prestaties. Bovendien voldoet de AVR-X1800H aan de nieuwste kopieerbeveiligingsstandaard, HDCP 2.3, waardoor je met gemoedsrust inhoud met kopieerbeveiliging kunt afspelen zonder zorgen te maken over de bescherming van je content. Dit zorgt voor een hoogwaardige kijkervaring zonder compromissen.

      Perfecte kleuren met HDR 10+

      De AVR-X1800H is volledig uitgerust met ondersteuning voor diverse HDR-technologieën, waaronder HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), Dynamic HDR en HDR10+ pass-through. Hiermee ben je verzekerd van een rijke visuele ervaring, waarbij HLG HDR-technologie biedt voor uitzendcontent, terwijl zowel Dynamic HDR als HDR10+ dynamische metadata gebruiken om schaduwen en lichte delen in realtime te optimaliseren, en dit alles terwijl het scherm verandert.

      Dolby Vision

      Met Dolby Vision-compatibiliteit biedt de AVR-X1800H de mogelijkheid om te genieten van Dolby Vision-inhoud van een bronapparaat dat compatibel is en een tv die ook compatibel is met Dolby Vision. Dolby Vision is een geavanceerde HDR-beeldtechnologie die een adembenemende kijkervaring levert, gekenmerkt door opvallende kleuren, contrast en helderheid op het scherm. Dit zorgt voor een visueel spektakel tijdens het kijken naar je favoriete content.

      Games van de volgende generatie

      Met ondersteuning voor Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), en Auto Low Latency Mode (ALLM) biedt de AVR-X1800H een vloeiende game-ervaring zonder vertraging wanneer je deze aansluit op compatibele spelconsoles. Dit betekent dat gamers kunnen genieten van soepel en responsief gamen, zonder de hinderlijke vertraging die de speelervaring kan beïnvloeden. Dit is een geweldige toevoeging voor de gaming-enthousiastelingen onder ons.

      HEOS Built-in technologie

      Dankzij de HEOS® Built-in technologie kun je met je AV-versterker draadloos muziek streamen naar compatibele HEOS-componenten van verschillende muziekstreamingdiensten. Dit betekent dat je van je favoriete muziek kunt genieten in elke kamer van je huis, zonder gedoe met kabels. Je kunt hetzelfde nummer afspelen in alle kamers of verschillende nummers kiezen voor elke verbonden kamer, allemaal vanuit verschillende streamingbronnen. Als je meer kamers wilt toevoegen, kun je Denon Home-luidsprekers gebruiken en ze eenvoudig bedienen met de HEOS-app. Dit zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde luisterervaring in je hele huis.

      Geluid met hoge resolutie via USB-ingang

      Ontdek de buitengewone precisie van audiobestanden in hoge resolutie en beleef muziek op de manier waarop de artiest het heeft bedoeld. Met de USB-poort aan de voorkant kun je audio afspelen met een resolutie tot 24bit/192kHz vanaf USB-media. Ondersteunde audioformaten omvatten MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC en ALAC. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van een breed scala aan muziekbestanden met een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

      Bluetooth audio zender

      Koppel je geliefde Bluetooth-hoofdtelefoon aan je AV-receiver om 's avonds in alle rust te genieten van je favoriete muziek, films of tv-shows. Je hebt zelfs de mogelijkheid om gelijktijdig audio af te spelen via zowel de luidsprekers als de Bluetooth-hoofdtelefoon. Deze opzet is ideaal als je een familielid of vriend hebt met gehoorproblemen, en je kunt één hoofdtelefoon tegelijkertijd aansluiten. Zo kun je zowel samen genieten van je entertainment als zorgen voor een comfortabele luisterervaring voor iedereen.

      Multi-source, multi-room

      Deze AV-receiver biedt ondersteuning voor het afspelen van audio vanuit twee verschillende bronnen in twee afzonderlijke zones. Door een set luidsprekers aan te sluiten in een tweede kamer, kun je genieten van een meeslepende 5.1-kanaals surround sound in de hoofdkamer, terwijl je tegelijkertijd een aparte bron of streamingmuziek kunt beluisteren in een tweede kamer, zoals een extra kamer of patio. Je hebt ook de optie om dezelfde audio in beide kamers af te spelen, wat handig is voor situaties waarin het hele gezin op zondagavond hun favoriete sportteam wil aanmoedigen of wanneer je dezelfde muziek in meerdere kamers wilt beluisteren. Met deze AV-receiver kun je audio van twee verschillende bronnen afspelen, elk in hun eigen zone.

      Denon configuratie assistent

      Met de bekroonde Denon installatie-assistent wordt het opzetten van je AV-receiver een moeiteloze ervaring. Sluit eenvoudigweg de AV-receiver aan op je tv en volg de duidelijke instructies op het scherm om luidsprekers aan te sluiten, akoestische kalibraties uit te voeren en je bronapparaten aan te sluiten. Voor nog meer gemak herkent de AV-receiver zelfs automatisch de HDMI-ingangen wanneer je je bronapparaten aansluit, maar je hebt ook de optie om de namen handmatig aan te passen. Dit maakt het hele proces van het instellen en aanpassen van je home-entertainmentsysteem snel en gebruiksvriendelijk.

      Audyssey-pakketten met correctietechnologie voor kamerakoestiek

      Denon AV-receivers maken gebruik van het geavanceerde Audyssey EQ-softwarepakket om een eenvoudige en nauwkeurige instelling en kalibratie te bieden. Met de bijgeleverde meetmicrofoon voert Audyssey metingen uit van het uitgangssignaal van al je luidsprekers in je thuisbioscoop en optimaliseert de instellingen van de AV-receiver om de meest naadloze en optimale luisterervaring in je specifieke kamer te leveren. Deze AV-receiver is voorzien van de krachtige Audyssey MultEQ XT kamercorrectietechnologie, die zorgt voor een uitstekende audioprestatie en Dynamic Volume functies worden ook ondersteund.

      Audyssey MultEQ Editor-app

      Maak gebruik van de Audyssey MultEQ Editor-app om de instellingen te inspecteren en aan te passen voor een gedetailleerde fijnafstemming. Hiermee kun je het geluid nauwkeurig afstemmen op de specifieke akoestische uitdagingen in je kamer en aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Met deze uitgebreide app krijg je de mogelijkheid om de kracht van Audyssey MultEQ volledig te benutten en het geluid van je thuisbioscoop volledig onder controle te hebben. De app is beschikbaar in de iOS App Store en Google Play Store.

      Denon AVR Remote-app

      Met deze handige bedieningsapp, beschikbaar voor zowel iOS als Android, kun je eenvoudig de receiver in- en uitschakelen, je gewenste ingangsbron selecteren, het volume regelen en zelfs door muziek bladeren die is opgeslagen op je telefoon of USB-drive.

      Werkt met Amazon Alexa

      Bedien jouw AV-receiver moeiteloos met Amazon Alexa en je stem. Pas het volume aan, ga naar het volgende nummer, schakel tussen verschillende ingangen voor diverse mediaspelers en meer - eenvoudigweg door een vraag te stellen. Download de gratis HEOS Home Entertainment Skill om Amazon Alexa spraakopdrachten te geven. Houd er rekening mee dat hiervoor de Alexa-app en een Amazon Echo, Dot of vergelijkbaar apparaat vereist zijn. De beschikbaarheid van functies kan variëren afhankelijk van jouw regio.

      DENON
      AVRX1800HBKE2

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      WiFi
      Ja
      Bluetooth
      Ja
      AirPlay 2
      Ja
      HDMI (ingangen)
      6
      HDMI (uitgangen)
      1
      Optische ingang
      1-2
      Phono-ingang
      Ja
      Aantal kanalen
      7.2
      Multichannel Surround
      DTS:X
      Dolby Atmos
      Multiroom systeem
      Ja
      USB-aansluiting
      Ja
      Schermresolutie
      4K
      8K
      Full HD 1080p
      Analoge ingang
      2
      Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
      80 W
      Subwoofer-uitgang
      Ja

      Specifieke referenties

      ean13
      747192140090
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: