Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos

      Denon AVC-X8500HA AV Receiver 13 kanalen 210W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos

      € 3.199,00
      € 4.799,00
      BTW inbegrepen
      Bespaar € 1.600,00

      De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 2.949,00 +€ 250,00

      Laagste prijs in de laatste 30 dagen

      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      De Denon AVC-X8500HA ontvanger is een 13-kanaals model met ingebouwde versterkers. Het is een echte hit voor mensen die bovengemiddelde kracht verwachten.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De Denon AVC-X8500H is s'werelds eerste echte 13.2-kanaals AV-versterker in de branche. De AVC-X8500H biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en audioprestaties en is bovendien voorzien van Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D surround-decodering met 13 kanalen ingebouwde versterking om eersteklas 3D-surroundgeluid tot 7.2.6 mogelijk te maken zonder externe versterking. De AVC-X8500H is toegevoegd aan de legendarische AV-receiverlijn van het merk en brengt de toekomst van thuisbioscoop naar het heden met Amazon Alexa's Smart Home Skill* voor entertainment-apparaten, Apple AirPlay™ en draadloze muziekcompatibiliteit voor het hele huis.

      Breed scala aan mogelijkheden - ondersteuning voor multidimensionale geluiden

      De AVC-X8500HA ondersteunt Dolby Atmos (tot 7.1.6 of 9.1.4), DTS:X en Auro-3D (tot 13.1) 8x High-performance 192kHz/32bit stereo D/A-converters voor 13.2 kanalen.

      Ondersteunt een verscheidenheid aan signaalbronnen

      De Denon AVC-X8500HA ondersteunt bijna alle signaalbronnen, wat zijn functionaliteit aanzienlijk vergroot. Hij voldoet aan de HDMI- en HDCP 2.2-normen en maakt de weergave van zowel digitale als analoge beelden mogelijk. De beschreven home cinema is compatibel met 4K Ultra HD, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG) en eARC.

      Ononderbroken draadloze connectiviteit

      De AVC-X8500HA is uitgerust met Bluetooth en Wi-Fi. Het ondersteunt Apple Airplay bestandsoverdracht en Amazon Alexa spraakbesturing. De home cinema heeft een ingebouwde Heos-functie, zodat hij kan worden aangesloten op een multiroom systeem.

      Intuïtieve installatie en configuratie

      De Denon AVC-X8500HA home cinema vereist geen speciale vaardigheden voor de installatie. Alles verloopt soepel en draadloos. Ook voor het opzetten is geen ervaring nodig. Het bepalen van de optimale parameters is geen uitdaging. Vermeldenswaard is het Audyssey MultEQ XT32 systeem, waarmee een nauwkeurige meting van de akoestiek van een bepaalde ruimte mogelijk is.

      Als eerbetoon aan Denon's bijna 110-jarige bestaan is de Denon AVC-X8500H is een van de technologisch meest geavanceerde en capabele AV-versterkers die ooit zijn geïntroduceerd. Hij wordt gelimiteerd met de hand geassembleerd in Japan en bevat de 13.2-kanaals AV-versterker op maat gemaakte DHCT (Denon High Current Transistors) - discrete monolithische versterkers met een vermogen van 150 watt per kanaal (@8 ohm, 20 - 20 kHz, THD 0,05%, 2-kanaals aangestuurd), waardoor eersteklas surroundgeluid van objectgeoriënteerde formaten zoals Dolby Atmos of DTS:X, zonder externe versterking mogelijk is. De AVC-X8500H ondersteunt ook Auro 3D surround sound-decodering, tot Auro 13.1-kanaals, drie-laagse luidsprekerlay-out inclusief boven- en hoogte midden-kanalen. Auro-3D wordt zonder extra kosten ingeschakeld via toekomstige firmware-updates.

      Bioscoopgeluid in het comfort van uw eigen huis

      De Denon AVC-X8500HA ontvanger levert de hoogste standaard van geluid, zodat we ons helemaal kunnen voelen alsof we in een echte bioscoopzaal zitten.

      Dolby Atmos - ongeëvenaard 3D-geluid

      Dolby Atmos technologie zorgt voor multidimensionaal geluid van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we van elk detail van het geluid genieten. Er is keuze tuseen 7.1.6 of 9.1.4 surround sound luidsprekers - maar liefst zes bovenluidsprekers. Als alternatief zijn er speciale Dolby Atmos luidsprekers.

      DTS:X - natuurlijk geluid vol emotie

      Het DTS:X-systeem biedt een natuurlijk geluid zonder vervorming. Hierdoor kan de home cinema ons naar het hart van de actie meevoeren. Deze technologie verhoogt ook het comfort van het luisteren naar uw favoriete muziek of van het spelen van games op een console.

      Auro 3D - ruimtelijk geluid voor een betere ervaring

      De Denon AVC-X8500HA home cinema is met Auro 3D-technologie uitgerust voor een nog realistischere surround sound-ervaring. Het is compatibel met zowel standaard- als plafondluidsprekers. Dit alles betekent dat we van het geluid dat van alle kanten op ons afkomt kunnen genieten.

      Volledige ondersteuning voor 8K

      Geniet van uw favoriete films, shows en games in de best beschikbare beeldkwaliteit. De AVC-X8500HA implementeert een geavanceerd HDMI-gedeelte (8 ingangen / 3 uitgangen) met een speciale 8K-ingang die 8K/60Hz en 4K/120Hz resolutie ondersteunt. De belangrijkste HDMI-uitgang van de AVC-X8500HA ondersteunt eARC (enhanced audio return channel) om ongecomprimeerde en objectgebaseerde audio-overdracht, zoals Dolby Atmos en DTS: X, rechtstreeks vanuit de Smart TV-toepassing mogelijk te maken.

      Klaar voor nieuwe uitdagingen

      Bekijk films in 8K/60Hz resolutie met de mogelijkheid om naar 8K te upscalen, en profiteer van de nieuwste AV-versterkertechnologieën zoals Quick Media Switching (QMS), waarmee beeldvertraging in films wordt geëlimineerd. De AVC-X8500HA levert de meest realistische game-ervaring met 4K/120Hz-resolutie, terwijl de technologieën Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM) vertraging en frame tearing verminderen of elimineren voor soepelere gameplay.

      Videoformaten van de volgende generatie

      De AVC-X8500HA ondersteunt High Dynamic Range HDR10, Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma) videoformaten. Dolby Vision transformeert de visuele ervaring door een verbluffende helderheid, contrast en kleur.

      HDR / Dolby Vision - perfecte beeldprestaties

      De AVC-X8500HA home cinema-ontvanger ondersteunt het HDR-formaat (High Dynamic Range). Bovendien is het compatibel met Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma). Dit alles zorgt ervoor dat het gereproduceerde beeld indruk maakt door zijn helderheid, contrast en ook duidelijkheid.

      Onmiddellijke aansluiting en eenvoudige installatie

      Ondanks de geavanceerde functies is de Denon AVC-X8500HA Receiver uiterst eenvoudig aan te sluiten, zodat iedereen de taak aankan.

      Audyssey MultEQ XT32 - automatische akoestische correctie

      De versterker, die deel uitmaakt van de thuisbioscoop, heeft een ingebouwde Audyssey MultEQ XT32-module voor automatische akoestische correctie. De MultEQ XT32 analyseert de uitgangsgegevens van de aangesloten luidsprekers, zodat het systeem de optimale frequentie en responstijd kan bepalen. Ook het vermelden waard is de Audyssey MultEQ Editor-toepassing, waarmee het geluid nog beter kan worden afgestemd.

      Wi-Fi en Bluetooth module - draadloze streaming mogelijkheid

      De Denon AVC-X8500HA is een ontvanger waarmee je draadloos bestanden kunt streamen, dankzij de Bluetooth- en Wi-Fi-module. Opmerkelijk is ook de dubbele zendantenne, die de signaaloverdracht verbetert. Het systeem is compatibel met Apple's AirPlay, zodat we liedjes rechtstreeks vanaf Apple apparaten kunnen afspelen. Met de Heos-module kunt u uw thuisbioscoop op een systeem met meerdere kamers aansluiten. Vermeldenswaard is ook de Amazon Alexa-functie, die spraakbesturing mogelijk maakt.

      Heos app - eenvoudigere bediening van uw toestel

      De Denon 2016 AVR Remote app zorgt voor naadloze bediening van de Blu-Ray speler. Bediening van muziek en het streamen van bestanden kan via de Heos-app of het Amazon Alexa spraakbesturingssysteem.

      Praktisch besturingspaneel - intuïtieve bediening van het apparaat

      De Denon AVC-X8500HA home cinema is voorzien van een functioneel selectiepaneel, waardoor u in enkele seconden de juiste afspeelbron kunt kiezen. Dit verhoogt aanzienlijk het gebruikscomfort.

      Smart TV - eenvoudige bediening van de versterker

      Dankzij de HDMI CEC-technologie kan de versterker via de afstandsbediening van de Smart TV worden bediend. Het Smart Menu garandeert een eenvoudige en moeiteloze bediening. Hier kunnen we over de basisinstellingen van de versterker, de afspeelbron, de Smart Select-modus en vele andere parameters beslissen.

      DSP - betrouwbare geluidsverwerking

      Het DSP-systeem garandeert de hoogste standaard van geluidsverwerking. De home cinema is met twee dual-core SHARC DSP Griffin Lite processors uitgerust. Zij worden gekenmerkt door een hoog vermogen en hoge prestaties.

      Hoogste geluidsresolutie - perfecte weergave van details

      Met de systemen van de volgende generatie kunt u van de kleinste details van het geluid genieten. Het is mogelijk om niet alleen MP3-bestanden af te spelen, maar ook ALAC, FLAC en WAV 24-bit / 192-kHz, evenals DSD-tracks van 2,8MHz en 5,6MHz (audiofiele SACD-formaat). Tracks kunnen rechtstreeks vanaf een opslagapparaat via de USB-poort worden afgespeeld.

      AL32 Processing - meerkanaals audioverwerking

      De AL32 meerkanaals geluidsverwerking garandeert een hoge precisie in het gereproduceerde geluid. Het is vrij van onvolkomenheden. Het systeem corrigeert automatisch, zodat het geluid honderd procent perfect is.

      32 bit converters - laagste vervormingsniveau

      De Denon AVC-X8500HA ontvanger is van 32-bit digitaal-naar-analoog converters voorzien, waardoor we van stabiel en vervormingsvrij geluid kunnen genieten. Door conversie is het mogelijk in alle kanalen een weergavebalans te bereiken.

      Krachtig en functioneel Heos systeem

      De Denon AVC-X8500HA home cinema is met een Heos-module uitgerust. Zo kunnen we hem op alle luidsprekers aansluiten die deel uitmaken van het multiroom systeem. Dit alles betekent dat we overal in huis van onze favoriete muziek kunnen genieten. Met Heos kun je nummers afspelen van bijvoorbeeld internetradio of populaire streamingdiensten (Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud® en vele anderen).

      AIRPLAY 2 - muziek streaming van populaire diensten

      AIRPLAY 2 is compatibel met een meerkamersysteem. Het maakt ook het streamen van muziek van populaire diensten zoals YouTube en Netflix mogelijk. De beschreven technologie onderscheidt zich door haar hoge functionaliteit. We kunnen het flexibel aan onze eigen behoeften aanpassen. Via de toepassing kunnen wij de werking van de apparaten in het systeem controleren.

      Uitgebreid controlesysteem

      De AVC-X8500HA-versterker garandeert ons een uitgebreid controlesysteem. We kunnen het op een extern huisautomatiserings- en controlesysteem aansluiten. Het is Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) gecertificeerd. Bovendien is besturing via IP mogelijk. Er is een infrarood (IR) afstandsbedieningingang op het achterpaneel van het toestel. Dit maakt het nog gemakkelijker om de versterker of de andere apparaten in de home cinema installatie te bedienen.

      Belangrijkste parameters:

      • Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Dynamic Volume i DynamicEQ
      • 13,2 kanaals AV-versterker met 210 watt per kanaal
      • 210 watt per kanaal (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanaal).
      • monolithisch versterkerontwerp met Denon-eigen transistors
      • ondersteuning voor Dolby Atmos (tot 7.1.6 of 9.1.4), DTS:X en Auro-3D (tot 13.1) 8x krachtige 192kHz/32bit stereo DAC's met 13.2 kanalen
      • Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Dynamic Volume en DynamicEQ
      • 4K/60 Hz, 4:4:4 kleurresolutie, HDR, BT.2020, Dolby Vision en HLG.
      • 8 HDMI-ingangen (1 aan de voorkant) met volledige HDCP 2.2-ondersteuning en 3 HDMI-HEOS uitgangen, draadloze audiostreamingtechnologie en HEOS-app
      • AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Netwerk Audio Streaming
      • ondersteuning voor hoge-resolutie DSD (2,8/5,6MHz), FLAC, ALAC en WAV-bestanden
      • geavanceerde multi-room opties; 15.2 kanaals voorversterker; RS232 bediening

      DENON
      AVCX8500HABKE2

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      4951035074107
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: