Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Subwoofer DESCEND DN12

   DEFINITIVE TECHNOLOGY

   € 999,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   The Definitive Technology Descend DN12 is een ultra-high-performance 12-inch subwoofer ontworpen voor referentie muzieksystemen en imponerende home theater toepassingen. 

   Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering!

    

   45 dagen retourbeleid

   De driver wordt aangedreven door een op maat gemaakte Definitive Technology 1500 Watt klasse H sliding rail versterker, die moeiteloos zowel overgangspieken en basuitbreiding tot 25Hz aankan. Voor een meer nauwkeurige reproductie van de diepste bassen, wordt gebruik gemaakt van 3XR Architectuur gepaard met speciale stuurprogramma's en een grote dual-radiator koeling array.

   Een andere gepatenteerde innovatie binnen DN12 is Intelligent fasecontrole ™, die een volledige 360-graden faseregeling verschaft. De meeste subwoofers bieden ofwel polariteit schakelen tussen 0 en 180 graden, of maken gebruik van een all-pass filter dat filtering in het geluid kan veroorzaken. Intelligente fasecontrole, anderzijds, stelt de luisteraar in staat de fase van de subwoofer verder verfijnen en combineert de beste elementen van een polariteit schakelen, maar met een grotere instelbaarheid, met een all-pass filter, zodat het automatisch uitlijnen van de fase-instelling met de low pass filter het gehele audiosysteem zo nauwkeurig mogelijk wordt ondersteund.

   Om langdurige prestaties te garanderen, maakt de DN12 gebruik van een geavanceerde 56-bits Digital Signal Processor (DSP), die bass response en de algehele geluidskwaliteit verbetert, terwijl nauwlettend de woofer wordt gecontroleerd om potentieel schadelijke vervorming bij ultra-hoge volumes te voorkomen. Daarnaast heeft de DN12 heeft drie ingebouwde prestaties EQ-modi (Flat, Diep, and Loud), perfect voor het aanpassen aan elke ruimte of persoonlijke voorkeuren. De out-of-the-box. ""Flat Mode"" is een prima uitgangspunt voor aanpassing niveau en de kalibratie van het systeem uitstekend voor de meeste toepassingen. ""Loud Mode"" geeft de luisteraar het meeste uitgangsniveau en is uitstekend geschikt voor grote actiefilms en filmische geluidseffecten, terwijl in “Deep Mode"" de laagste frequentie uitbreiding mogelijk is, perfect voor weergave van muziek, met name passages met een breed dynamisch bereik.

   De bediening van de DN12 is elegant en eenvoudig. Hij wordt geleverd met een slanke afstandsbediening en heeft een ingebouwd LED-display, zodat gebruikers het volume, de fase en EQ aan kunnen passen met een visuele bevestiging vanaf de luisterpositie. Verder is dit model is voorzien van een 12V trigger-en IR pass through voor de integratie met populaire besturingssystemen om volledige functionaliteit en aanpassingen van overal in de kamer te bereiken.

   · Productafmetingen: 476 x 458 x 485 mm

   · Minimumhoeveelheid: 1 stuks

   DEFINITIVE TECHNOLOGY
   DN12BK
   747192132651
   12 Items

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: