Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereoset: PMA-600NE + SIX

€ 897,00
€ 699,00Bespaar € 198,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Kies een kleur in de set.

Stereo versterker PMA-600NE

Kleur
  • Zwart
  • Zilver

Staande luidspreker SIX

Kleur
  • Zwart

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid

x 2


Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX Staande luidspreker SIX

Kleur

Pack content

- Als het bepalende audiobedrijf van Japan heeft Denon alles in het werk gesteld om interferentie te elimineren en een uitzonderlijke geluidskwaliteit te behouden in bijna elk aspect van de nieuwe 600-serie. De PMA-600NE geïntegreerde versterker is ontworpen met Denons Advanced High Current (AHC) single push-pull circuit vermogensversterkingstechnologie en levert 70 watt vermogen per kanaal (4 ohm, 1 kHz, THD 0,7%, 2 kanalen). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie, biedt de PMA-600NE digitale connectiviteit, waaronder Bluetooth-streaming, ondersteund door een 24-bit / 192 kHz digitaal-naar-analoog-omzetter, waardoor digitale streaming geweldig klinkt.
- "Geen enkel product verlaat de fabriek van Denon voordat het het Sound Master-keurmerk heeft, waarvoor ons team in Japan nauwgezet naar elk product luistert om ervoor te zorgen dat de stem- en bouwkwaliteit consistent is met andere producten uit de Denon New Era-serie", aldus Shinichi Yamauchi , sound master bij Denon. “De nieuwe producten uit de 600-serie hebben hetzelfde precieze, zuivere en krachtige Denon-geluid omdat ze hetzelfde hifi-engineeringconcept hebben, inclusief geavanceerde componenten, schakelingen, versterking en lay-out als andere Denon-hifi-producten. De algehele esthetiek, geluidskwaliteit en ontwerpintegriteit van de PMA-600NE is ongeëvenaard voor de prijs. "
- Om een ​​groot dynamisch bereik te garanderen, hebben de ingenieurs van Denon elke component zorgvuldig geselecteerd en het versterkercircuit geconstrueerd om een ​​frequentierespons tot 100 kHz te garanderen. De hoofdstroomtransformator heeft aparte opgerolde draden voor de audio- en regelcircuits, evenals een geïntegreerde microprocessor met een stopmodus. De door de gebruiker te selecteren analoge modus stelt de versterker in staat om als een puur analoge versterker te werken door zowel digitale ingangen als Bluetooth uit te schakelen. Door hoogfrequente digitale invloeden op de analoge selectie te vermijden, krijgen luisteraars hun favoriete analoge bronnen met ongeremde helderheid en muzikale getrouwheid.
- Om trillingen en de effecten van de omgeving te minimaliseren, heeft de PMA-600NE een directe mechanische geluidsconstructie en zijn gepatenteerde Signal Level Divided Construction (SLDC) -chassis om ervoor te zorgen dat alleen de ware en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en verzonden.
- De PMA-600NE heeft vijf analoge ingangen, waaronder een MM Phono-ingang met een nieuw high-gain EQ-circuit, draadloze Bluetooth-streaming, twee optische ingangen en een coaxiale ingang.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
Bluetooth
Ja
Optische ingang
1-2
Coaxiale ingang
1-2
Analoge ingang
4
Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
70 W
Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
45 W
Subwoofer-uitgang
Ja
Analoge uitgang
1

Ongeacht de wijze van gebruik, van Wilson Six-luidsprekers kunnen we een zeer aantrekkelijk natuurlijk geluid verwachten, dat dicht bij wat de artiesten de muziek die bedoeld is om met hun creativiteit te overbrengen.


Vloerstaande luidspreker
De WILSON Six vloerstaande luidspreker is een veelzijdige oplossing voor zowel audiofielen die muziek afspelen op klassieke stereo-sets, versterkers die zijn verbonden met moderne netwerkbestandstreamers, evenals een reactie op de groeiende interesse in soundtrack-ondersteuning van tv's. Vaak zijn twee vallendesprekers in de 2.0-instelling de voorkeursoplossing in kleinere appartementen om te genieten van hoogwaardig tv-geluid zonder het gedoe van het plaatsen van extra surroundluidsprekers.
Wilson Six zijn verkrijgbaar in twee kleurenafwerkingen: een zwarte kast met een satijn zwart of licht eik voorkant; beide met een karakteristieke delicate houtstructuur.
Cellulosiafragma's met een speciale interne structuur, vaak gevonden als een bewezen materiaal van veel veel duurdere stuurprogramma's, zijn een sterk voordeel van dit sprekerontwerp met hun hoge sterkte en een laag gewicht. Het ontwerp dat u kunt vertrouwen.
De diafragma's zijn gemonteerd op rubberen suspensies, waardoor hoge basdynamiek en extreem hoge prestaties mogelijk is. Sterke neodymiummagneten - die worden gebruikt in hogere luidsprekers - zijn ingebed in het midden van het tweeteraandrijfsysteem. Het volledige mechanische systeem is geconstrueerd met hoge precisie. Als een bewaker tegen ongewenste temperatuurstijgingen, hebben de ingenieurs een aluminium spoelsysteem voorzien.
In deze woningbouw is de baspoort aan de voorkant geplaatst, wat het mogelijk maakt om de luidsprekers dichter bij de muur te plaatsen, die zeker wordt gewaardeerd door eigenaren van kleinere luisterkamers, waar ruimte van vitaal belang is.
De luidsprekers van de luidspreker worden aan de achterkant geïnstalleerd in het onderste deel van de behuizing in de uitsparing van de hoogwaardige aansluiting en de opwaartse schroeven naar boven worden verguld om kabelverbindingen te vergemakkelijken.
De dynamische en moderne verschijning wordt benadrukt door de opmerkelijke, zilveren kleuren van de membranen en de omliggende fronten van de bevestigingsring met karakteristieke ondersnijdingen aan de zijkanten.
De roosters zijn gemaakt van speciaal plastic bedekt met een akoestisch inert materiaal met een aantrekkelijk en modern design en kleur, waarmee vrij grote constructies perfect in de woonkameromgeving passen. Het klassieke zwarte materiaal werd gebruikt in de zwarte kolommen, terwijl de kolommen met lichte eiken afwerking een iets meer gevarieerd aanbieden - lichtgrijs - kleur van het rooster. Samen met de meer expressieve structuur van het materiaal zelf, zijn ze een stilistisch aantrekkelijke toevoeging aan de kamer; ook gewaardeerd door vrouwen.
Frequentiebereik: 45 - 20 000 Hz
Gevoeligheid (1M / 1W): 90 dB
Impedantie: 4-8 ohm
Aanbevolen versterker Power: Do 130 W
Tweeter: 1 "(25 mm)
Bass / Midrange-luidspreker: 2x 6½ "
Productafmetingen: 195 x 1000 x 306 mm
Netto gewicht: 12,20 kg
Minimale hoeveelheid: 2 stuks

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: