• OUTLET
    Naim Mu-so 2 Bentley Draadloos muzieksysteem *outlet
    Naim Mu-so 2 Bentley Draadloos muzieksysteem *outlet
    Naim Mu-so 2 Bentley Draadloos muzieksysteem *outlet
    Naim Mu-so 2 Bentley Draadloos muzieksysteem *outlet

    Naim Mu-so 2 Bentley Draadloos muzieksysteem *outlet

    € 1.899,00
    € 2.199,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 300,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Beschikbaar

    Dit betreft een overstock model. Nieuw in doos.

    Mu-so for Bentley Special Edition is een uniek ontwerp dat is gebaseerd op de meermaals bekroonde Mu-so 2e generatie: een draadloos luidsprekersysteem dat authentieke audio-expertise combineert met de nieuwste technologie voor muziekstreaming, uitstekende bouwkwaliteit, heerlijk gebruiksgemak en zelfs de mogelijkheid om uw tv-geluid te transformeren door middel van de HDMI port. Deze editie is exclusief gestyled met Bentley-designaccenten, waaronder een gelakte houten afwerking, koperkleurige accenten, subtiel verlichte basis, een speciaal geweven luidsprekergrille en het kenmerkende ruitpatroon rond de verlichte bedieningsknop. 

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Mu-so for Bentley Special Edition

    Mu-so for Bentley Special Edition is een uniek ontwerp gebaseerd op de bekroonde Mu-so 2nd Generation: een draadloos luidsprekersysteem dat authentieke audio-expertise biedt in combinatie met de nieuwste muziekstreamingtechnologie, superieure bouwkwaliteit, verbluffende bruikbaarheid en zelfs de mogelijkheid om audio van uw tv om te zetten. Deze editie is exclusief vormgegeven met Bentley-designaccenten, waaronder een gelakte houtafwerking, koperkleurige accenten, een subtiel verlichte voet, een speciaal geweven luidsprekerafdekking en een kenmerkend diamantpatroon rond de verlichte bedieningsknop.

    Klassiek design

    De nieuwe Mu-so for Bentley Special Edition is het eerste draadloze Mu-so luidsprekersysteem van Naim met een houten afwerking. Het bovenblad van de kast, gemaakt van Ayous, een duurzaam Afrikaans hardhout, is vakkundig gebeitst en vervolgens herhaaldelijk gelakt om een uitzonderlijk donker en dramatisch patina te verkrijgen. Andere opvallende kenmerken zijn een nieuw koperkleurig geanodiseerd aluminium koellichaam, een exclusieve gerookte sokkel, een koperen luidsprekergrille en Bentley's kenmerkende traliewerk rond de voelbare volumeknop, die oplicht bij aanraking.

    Uitgebreide functies

    Mu-so for Bentley Special Edition maakt gebruik van Naim's unieke muziek streaming platform om ongeëvenaarde prestaties te leveren die werken met zowel draadloze luidsprekers als spelers van referentieklasse. U kunt muziek streamen van muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL, Qobuz, Apple Music en andere, of rechtstreeks van apparaten via Bluetooth, Apple AirPlay of Chromecast. Er is ook UPnP-ondersteuning voor ultrahoge resolutie (tot 32bit/384kHz) streaming van je eigen muziekcollectie, en de Mu-so is klaar voor Roon. Dankzij de HDMI ARC-ingang kunt u genieten van beter geluid van uw favoriete tv-programma's, films en games.

    Chromecast

    AirPlay 2

    Tidal

    Spotify Connect

    Bluetooth

    Roon Ready

    Internet Radio

    UPnP

    HDMI ARC

    Multiroom Ready

    Digital/Analogue Inputs

    USB

    Remote Control

    App Control (iOS™ & Android™)

    Loudness Control

    Room Compensation

    Alarm Clock

    Qobuz

    Geoptimaliseerde luidsprekerdrivers

    De Mu-so for Bentley Special Edition biedt 450 watt muzikaal vermogen aan, met de kracht en het raffinement om ongelooflijke prestaties te leveren via een reeks luidsprekerdrivers - slimme ontwerpen die achter akoestisch transparante geweven roosters passen. Een gezamenlijk ontwikkelingsproject tussen Naim en Focal heeft de luidsprekerdrivers verder geoptimaliseerd, gebruikmakend van de gepatenteerde akoestische expertise van Focal. Zoals de talrijke onderscheidingen voor het systeem bewijzen, heeft u nog nooit zo'n goed geluid gehoord uit een single-box systeem.

    Muziek in meerdere kamers, eenvoudig dankzij intelligente integratie

    De krachtige Mu-so for Bentley Special Edition klinkt geweldig op zichzelf, en subliem als onderdeel van een multi-room muziekopstelling: groeperen met andere Naim spelers en systemen met een druk op de knop, elke AirPlay 2 luidspreker of met Chromecast ingebouwde apparaten. Ontdek en bedien je muziek met de Naim App, de aanraakgevoelige verlichte knop of de meegeleverde afstandsbediening. U kunt ook Google Assistant en Apple Siri stembediening uitproberen. Er is zelfs een Room Compensation-functie zodat uw Mu-so for Bentley Special Edition het beste klinkt waar u maar wilt.

    Ontdek het nieuwe intuïtieve navigatiepaneel

    Hoe te configureren

    NAIM
    MUSO2 BENTLEY*outlet

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden

    Specifieke referenties

    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: