• Aanbieding!
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32
    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32

    Denon DNP-2000NE Netwerkspeler met Ultra AL32

    € 1.799,00
    BTW inbegrepen
    Kleur :
    Aantal :

    Product is beschikbaar met verschillende opties

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    Upgrade elk bestaand audiosysteem om de meeste digitale audiobronnen - inclusief TV - af te spelen met behulp van HDMI ARC voor een betere geluidskwaliteit. Met de DNP-2000NE kan je ook verbinding maken met jouw thuisnetwerk, zodat je via de ingebouwde HEOS® van jouw favoriete muziekdiensten kunt genieten.

    De DNP-2000NE is ontworpen om perfect te combineren met de Denon PMA-1700NE versterker, maar ook met versterkers die in voorgaande jaren zijn uitgebracht, zoals de PMA-2500NE en PMA-1600NE, of elk Hi-Fi systeem dat behoefte heeft aan een audiostreamer van hoge kwaliteit. Niet alleen verkrijgbaar in zwart en premium zilver, maar ook in grafietzilver, zodat huidige eigenaars van een PMA-A110 en DCD-A110.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    DENON DNP2000NE

    Ultra AL32 Processing

    Ultra AL32 Processing is een geavanceerde interpolatie-algoritme die de verwerking van hoogwaardige PCM-signalen met een resolutie van 192 kHz/24-bit mogelijk maakt. De algoritmen interpoleren punten die zouden moeten bestaan vóór en na punten in grote hoeveelheden data, wat resulteert in een soepele curve die vergelijkbaar is met de curve van het originele signaal. Door zorgvuldig verloren gegevens te reconstrueren die tijdens digitale opname verloren zijn gegaan, kan geluid worden afgespeeld dat zeer gedetailleerd, rijk in lage tonen en trouw aan het origineel is.

    DENON DNP2000NE
    DENON DNP2000NE

    DAC

    Omdat precisie de sleutel is tot uitstekende geluidskwaliteit, dient een hoogwaardige hoofdklok als referentie voor de werking van vier DAC-converters, het netwerkmodule en de USB-DAC. Dit zorgt ervoor dat de digitale audiocircuits op hun maximale potentieel werken.

    HEOS® Built-in

    Dankzij de HEOS Built-in technologie geniet je van je favoriete muziek in elke kamer van je huis en maak je gebruik van een draadloos audiosysteem dat het hele huis bestrijkt. Speel dezelfde song af in alle kamers of kies een andere song voor elke aangesloten kamer - de keuze is aan jou. Stream muziek van je favoriete muziekservices of muziekbestanden in je bibliotheek op je apparaat. Met extra componenten met HEOS Built-in technologie, zoals luidsprekers met HEOS-ondersteuning, speel je al je muziek af in één of meerdere kamers tegelijk.

    Dnp2000NE
    Dnp2000NE

    Stembediening met Amazon Alexa

    Gebruik je stem om je favoriete muziekservices te starten via Alexa. Vraag Alexa om muziek af te spelen, het volume te verhogen of verlagen, te dempen of het volgende nummer af te spelen - alles met je stem.

    Om af te spelen met Alexa voice commands, open de Alexa-app, selecteer "Skills" en voeg HEOS Home Entertainment toe. Ga vervolgens naar het "Smart Home" menu in de Alexa-app en selecteer "Devices and Discover" of zeg: "Alexa, discover my devices".

    AirPlay 2 en stembediening met Apple Siri

    Speel geluid af van je favoriete muziekservices zoals Apple Music en Spotify vanaf elk iPhone, iPad, Mac of Apple TV-apparaat. Luister naar perfect gesynchroniseerd geluid van AirPlay 2-bronnen. Gebruik AirPlay 2 in de app of via spraakopdrachten met Siri.

    Dnp2000NE
    Dnp2000NE

    Knoppen voor bediening

    De middelste knop is afspelen/pauzeren/enter. Het stelt je in staat om te selecteren en fungeert als afspelen/pauzeren op het "Nu afgespeeld" scherm. De omliggende knoppen zijn de richtingstoetsen: omhoog, omlaag, rechts, links. De linker- en rechterknoppen werken respectievelijk als vorige en volgende op het "Nu afgespeeld" scherm.

    Dnp2000NE
    Dnp2000NE

    DENON
    DNP2000NESPE2

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden

    Specifieke referenties

    Lees meer

    7 andere producten in dezelfde categorie: