Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker
   Denon PMA-A110 Stereo versterker

   Denon PMA-A110 Stereo versterker

   € 3.499,00
   € 3.999,00
   BTW inbegrepen
   Bespaar € 500,00

   Bekijk de prijsgeschiedenis

   Laagste prijs in de laatste 30 dagen

   Aantal :

   Niet op voorraad

   23.06.2023

   Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

      De PMA-A110 is de ultieme versterker voor elke audiofiel, ontworpen zonder enige restricties en bezit alleen de hoogste kwaliteit componenten met een uniek grafiet grijs ontwerp.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid
   Ontworpen met 110 jaar audio-erfenis om de meest veeleisende audiofiel tevreden te stellen, is de Denon PMA-A110 de superieure keuze voor luisteraars die het 2-kanaals hifi-systeem van hun dromen willen bouwen. Aangedreven door Denons gepatenteerde Advanced Ultra High Current (UHC) single-push-pull circuit eindversterker, levert de PMA-A110 geïntegreerde versterker 160 watt vermogen per kanaal. Sluit eenvoudig zowel analoge als digitale bronnen of je platenspeler aan op de ingebouwde phono-voorversterker. Luister naar uw favoriete hi-res audio-content via de Quad 384 kHz / 32-bits DAC-sectie met de hoogste resolutie in audiokwaliteit. Perfect gecombineerd met de DCD-A110, is de PMA-A110 geïntegreerde versterker ontworpen om uw dromen werkelijkheid te laten worden.
   Een bakermat van hoogwaardige audio sinds 1910: Denon is trots om onze exclusieve gelimiteerde editie  uit te brengen; De Anniversary Series PMA-A110 integreerde versterker in zilver grafiet.
   - Afstemming van de jubileumeditie: alle versterkers van Denon hebben een uitzonderlijke geluidssignatuur en dit model is speciaal verbeterd door de Denon Sound Master om ons mijlpaaljubileum te vieren.
   - 160 Watts per kanaal @ 8 ohms: maximale prestaties om uw favoriete luidsprekers aan te sturen. 
   - Betrouwbare reputatie: Bijgeleverd een certificaat van authenticiteit getekend door het hoofd van de afdeling 'Engineering' en een garantie van 5 jaar.
   - Een 7e generatie van de geadvanceerde 'Ultra High Current (UHC)- MOS Single-push-pull eindversterker technologie met 'Schottky barrier diodes'. Geniet van geluid met een brede bandbreedte, van diepe bass tot gedetailleerde hoge tonen en hoor elk detail van uw favoriete nummers. 
   - USB-B input aan de achterzijde voor meer audio format opties: Hi-Res audio afspeelbaarheid tot 384 kHz/32-bit en 11.2-MHz DSD.
   - 4 delige ingebouwde DAC configuratie voor meer hoorbaar vermogen: geniet van een hogere signaal-ruisverhouding en hoorbaar vermogen met een verviervoudigde uitgangsstroom van de parallelle configuratie met vier DAC's per kanaal. Ervaar hi-res audioweergave en geniet van uw favoriete nummers in de hoogste kwaliteit.
   - Ultra AL32-verwerking voor een nog vloeiendere muzikale weergave: Ultra AL32-verwerking is een unieke functie met een algoritme voor gegevensinterpolatie om uitvoerprestaties met hoge bits en hoge upsampling te bereiken. Het is ook toepasbaar tot 1.536 MHZ aan audiogegevens.
   Pure analoge audio reproductie: Er is een analoge modus aanwezig om van uw PMA-A110 te genieten vrij van digitale storingen.
   - Premium uitgeruste phonostage voor beide MM & MC. Sluit uw draaitafel aan en geniet van uw vinyl. 
   - Trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie: luister naar muziek met onberispelijke details en kwaliteit die niet wordt beïnvloed door uw luisteromgeving.
   - Doordacht versterkerontwerp met korte signaalpaden: hoor puur, superieur geluid met een gecondenseerd relais voor Source Direct-functie vanaf het kortste signaalpad.
   - Dubbele transformator met afzonderlijke opgerolde draden voor audio- en regelcircuits: elimineert interferentie en optimaliseert de geluidskwaliteit met meer vermogen.
   - Tv-Automatische Standby Modus: Sluit uw tv eenvoudig aan op uw PMA-A110 met een coax of optische kabel. Door 'TV-Auto-Play aan te zetten schakelt uw versterker automatisch van muziek naar films. 
   DENON
   PMAA110GSE2
   2023-06-23

   Specifieke referenties

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: