Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
 • Pakket

Home Cinema-set 5.1: RAPTOR 7/1/C/SUB-10

€ 1.634,00
€ 1.499,00Bespaar € 135,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Lowest price in the last 30 days

Kies een kleur in de set.

Staande luidspreker RAPTOR 7

Kleur
 • Zwart

Boekenplank luidspreker RAPTOR 1

Kleur
 • Zwart

Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL

Kleur
 • Zwart

Subwoofer SUB-10

Kleur
 • Zwart

Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid

x 2


Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1 Boekenplank luidspreker RAPTOR 1

Kleur


Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL Centrale luidspreker RAPTOR VOCAL

Kleur

Pack content

Bijzonder opmerkelijk is het unieke ontwerp, dat ontworpen is om elke interferentie te elimineren. We hoeven ons dus geen zorgen te maken over nagalm of andere storingen die zich kunnen voordoen bij het afspelen van onze favoriete muziek. Het Bass Reflex systeem garandeert een heldere, krachtige en melodieuze bas. De lage tonen zijn verstoken van het karakteristieke geroezemoes, dat de liefhebbers van dit soort muziek zeker zal bevallen.

De voorgestelde RAPTOR 7 luidspreker is een aanwinst voor uw home cinema. Niets staat in de weg om hem ook op een muzieksysteem aan te sluiten. Hij is zo veelzijdig dat we hem gemakkelijk aan onze eigen behoeften kunnen aanpassen.

Dit model wordt door zijn grote duurzaamheid gekenmerkt. Het zal intact blijven, zelfs bij het meest intensieve gebruik. Het is dus een aankoop voor vele jaren. RAPTOR 7 is vaak een aanvulling op systemen die in openbare ruimten, zoals bedrijfshallen, worden gebruikt. De gunstige prijs moedigt de aankoop aan. Spikes zijn inbegrepen in de set.

Belangrijkste kenmerken

- Frequentiebereik (± 3 dB): 40-20.000 Hz
- Gevoeligheid (2,83 V / 1 m): 90 dB
- Impedantie: 4-8 Ohm
- Maximale SPL: 110 dB
- Aanbevolen versterker: 50-180 watt
- Crossover-frequenties: 2.500 Hz
- Hoge-tonen speaker: 1 (25 mm) soft-dome
- Lage & midden-tonen speaker: 2 x 6½ inch
- Systeem, behuizingstype: basreflex
- Aansluitingang (en): enkele draad
- Accessoires inbegrepen: spikes

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden

De uitmuntende kwaliteit van de RAPTOR 1 boekenplankluidspreker van Wilson zal zelfs de meest veeleisende onder de indruk brengen. Het is een echte traktatie voor diegenen die een kristalhelder geluid op prijs stellen. Er zij op gewezen dat het aangeboden model een ontwerp heeft dat tegen trillingen of andere storingen beschermt.


Het is een groot pluspunt dat het geluid natuurlijk blijft. We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat vervorming het plezier van het luisteren naar muziek of het kijken naar films wegneemt. De beschreven Wilson luidspreker is ook een origineel ontwerp, dat in veel verschillende opstellingen past. Dit model is een combinatie van klassiek en modern.

Het is minimalistisch en toch opvallend, zodat niemand er onverschillig aan voorbij zal lopen. De RAPTOR 1 boekenplankluidspreker kan direct op andere apparatuur in een home cinema- of hifi-systeem worden aangesloten.

Het proces is niet ingewikkeld, dus zelfs mensen zonder ervaring kunnen de taak aan. Natuurlijk worden alle nodige accessoires meegeleverd om de installatie te versnellen. De RAPTOR 1 is een model dat zelfs door deskundigen wordt gewaardeerd. Hij is uiterst veelzijdig, zodat hij op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Het hangt allemaal van onze persoonlijke voorkeuren en eisen af. Ook de gunstige aankoopprijs is vermeldenswaard. Het is goed te bedenken dat het om een investering voor vele jaren gaat.

Belangrijkste kenmerken:

 • Frequentierespons (± 3 dB): 55-20.000 Hz
 • Gevoeligheid (2.83V / 1m): 86 dB
 • Impedantie: 4-8 ohm
 • Maximale SPL: 106 dB
 • Aanbevolen AMP: 25-125 watt
 • Crossover Frequenties: 2.800 Hz
 • Hoogfrequente bestuurder: 1 (25 mm) zachte koepel
 • Laagfrequente / Midrange-stuurprogramma: 5
 • Behuizing Type: Bass Reflex
 • Verbindingsingang (en): enkele draad

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden

De RAPTOR VOCAL center luidspreker van Wilson is de beste optie voor wie zelfs op de kleinste details let. Hij is functioneel, maar toch betrouwbaar en robuust. De robuuste behuizing is van eersteklas materialen gemaakt die zelfs bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over mechanische schade, krassen of andere beschadigingen. 


Het is de beste investering voor de komende jaren. De aangeboden RAPTOR VOCAL centerspeaker zal een geweldige aanvulling zijn op uw home cinema. Het werkt perfect samen met de andere apparaten in de serie om een samenhangend systeem te creëren. Opmerkelijk is het feit dat het een model is dat een kristalhelder, maar toch krachtig geluid levert. De gereproduceerde dialoog zal vrij van gebreken en vervorming zijn.

Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Het geluid zal sappig zijn, maar toch kristalhelder. De aangeboden RAPTOR VOCAL middenluidspreker van Wilson is eveneens een uitstekend ontwerp, dat zelfs de meest veeleisende gebruiker zal bekoren. Het is een model dat een combinatie is van klassiek en modern.

Er zijn verschillende kleurvarianten waaruit we kunnen kiezen, dus we zullen zeker iets kiezen dat bij ons past. Benadrukt moet worden dat elk detail, zelfs het kleinste, tot het uiterste is uitgewerkt. Intuïtieve en probleemloze bediening is ook een pluspunt. Het apparaat kan uiterst snel worden aangesloten en geconfigureerd en is binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Belangrijkste kenmerken:

 • Frequentiebereik (±3 dB): 50-20.000 Hz
 • Gevoeligheid (2,83V/1m): 88 dB
 • Impedantie: 4-8 Ohm
 • Maximale SPL: 108 dB
 • Aanbevolen versterker: 25-125 Watt
 • Crossover-frequenties: 2.600 Hz
 • Driver voor hoge frequentie: 1 (25 mm) zachte koepel
 • Drivers voor lage frequenties/middentonen: 2x 4
 • Systeem, behuizingstype: basreflex
 • Aansluiting ingang(en): enkele draad

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
- Type: Active Subwoofer, Bassreflex-systeem
- DriveUit: 1x 10 "(250mm) Lange gooien subwoofer
- Inputs: RCA Stereo-invoer
- netspanning: AC 230V / 50Hz
- faseschakelaar 0-180 °
- Volume: instelbare controle
- Frequentierespons: 25 - 150 Hz
- Crossover-frequentie: instelbaar
- Uitgangsvermogen: 150W (RMS)

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: