iFi AUDIO ZEN Stream compacte DAC
   iFi AUDIO ZEN Stream compacte DAC
   iFi AUDIO ZEN Stream compacte DAC
   iFi AUDIO ZEN Stream compacte DAC

   iFi AUDIO ZEN Stream compacte DAC

   € 399,00
   BTW inbegrepen
   Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.
   Kleur :
   Aantal :

   Niet op voorraad

   24.03.2023

   Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

   Onder zijn stijlvolle buitenkant is de ZEN Stream een technologische streamer-de-force. Het heeft maar één doel: muziek eenvoudig van internet naar uw DAC sturen zonder kwaliteitsverlies.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Echte hi-res prestaties van PCM384/DSD256 via WiFi/LAN. Voeg gewoon uw slimme apparaat toe als afstandsbediening en u kunt aan de slag.

   Geoptimaliseerde open-source architectuur - werkt met meerdere speciale platforms, volledig en perfect toekomstbestendig omdat het voortdurend wordt bijgewerkt.

   Van de stuurprogramma's van het apparaat tot de kernel (het hart van het besturingssysteem), tot de shell (die communiceert met de kernel), tot de applicaties en de gebruikersinterface - alles is volledig geoptimaliseerd voor een naadloze werking en uitstekende geluidsprestaties.

   Een ingenieus onderdeel van het ontwerp van de ZEN Stream is de mogelijkheid om te kiezen tussen 'Exclusieve' modi - individuele instellingen voor specifieke werkingsmodi om de puurst mogelijke prestaties te leveren. Alle andere programma's worden afgesloten - om 'software-jitter' te minimaliseren - een vaak over het hoofd gezien aspect dat een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van het afspelen van computeraudio.

   IFI AUDIO
   NEOSTREAM
   2023-03-24

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   ean13
   5060738786077
   Lees meer