Chord C-line 2RCA
      Chord C-line 2RCA
      Chord C-line 2RCA

      Chord C-line 2RCA

      € 59,90
      BTW inbegrepen
      Lengte :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      De Chord C-line analoge audio-interconnect is ontworpen om te werken met alle componenten op lijnniveau, zoals cd-spelers, streamingapparaten, dvd-spelers, home theatre versterkers, tuners, phono-voorversterkers en verbindingen tussen voorversterkers en eindversterkers. Deze kabel kan ook worden gebruikt met draaitafels met RCA-aansluitingen.
      Verkrijgbaar in lengtes van 0,5 m, 1 m, 2 m en 3 m.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De ARAY geleidergeometrie is ontwikkeld op basis van de Tuned ARAY geleiderconfiguratie die voor het eerst werd gebruikt in onze destijds vlaggenschip Chord Sarum-kabelreeks. De gegoten RCA-stekker maakt gebruik van hetzelfde signaalversterkende directe verguld proces dat we gebruiken voor onze Chord VEE3 RCA-stekkers.

      De belangrijkste reden voor het ontwikkelen van deze kabel heeft te maken met hoe betaalbaar goede kwaliteit digitale spelers en draaitafels zijn geworden. We hadden een kabel nodig die bij die prestaties paste. Het produceren van echt hoogwaardige kabels die een muzikaal signaal met een echt gevoel van samenhang dragen, is een grote uitdaging en we zijn terecht trots op onze bekroonde C-line interconnects.

      ARAY geleidergeometrie, meervoudige zuurstofvrije koperen signaal- en retourgeleiders. Hoogwaardige overgewikkelde folie-afscherming vermindert signaalverlies veroorzaakt door hoogfrequente interferentie. Uniek verguld proces op de RCA-stekker verbetert de signaaloverdracht over audiogolflengtes. De gegoten plugomhulling zorgt voor een betrouwbare verbinding.

      CHORD
      CLI1100

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5060271599530
      Lees meer

      3 andere producten in dezelfde categorie: