DALI iO-12 Bluetooth koptelefoon
      DALI iO-12 Bluetooth koptelefoon
      DALI iO-12 Bluetooth koptelefoon

      DALI iO-12 Bluetooth koptelefoon

      € 999,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Niet op voorraad

      De allernieuwste HiFi-hoofdtelefoon met aangepaste SMC-drivertechnologie levert echt HiFi-geluid, terwijl geavanceerde draadloze technologie en actieve ruisonderdrukking u laten genieten van hetzelfde geavanceerde geluid wanneer u niet thuis bent.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      DALI IO-12

      Draadloze, state-of-the-art, echte HI-FI-oordopjes met onze gepatenteerde SMC transducer-technologie, voor een echte HI-FI geluidservaring. Geavanceerde draadloze technologie en actieve ruisonderdrukking laten je genieten van het nieuwste geluid, zelfs wanneer je onderweg bent.

      ECHT HI-FI GELUID

      DALI IO-12

      De meest geavanceerde Hi-Fi oordopjes met een unieke SMC transducer-technologie bieden een echt Hi-Fi geluid. Geavanceerde draadloze technologie en actieve ruisonderdrukking zorgen ervoor dat je onderweg kunt genieten van het meest geavanceerde geluid.

      DE MEEST GEAVANCEERDE

      De DALI IO-12 oordopjes zijn ontworpen volgens dezelfde geluidskenmerken als onze full-size luidsprekers. Deze Hi-Fi oordopjes zijn de eerste ter wereld die zijn uitgerust met onze gepatenteerde SMC-technologie in de magnetische transducer-eenheid. Samen met onze kenmerkende membranen van papiervezel bieden ze een ongeëvenaarde realisme en kristalhelder geluid. Ze leveren dezelfde hoogwaardige, verfijnde en dynamische geluidskwaliteit die je zou verwachten van elke DALI-luidspreker. Dit zijn echte Hi-Fi luidsprekers voor je oren.

      ECHT HI-FI GELUID

      De DALI IO-12 oordopjes zijn ontworpen volgens dezelfde geluidskenmerken als onze full-size luidsprekers - dit zijn echte Hi-Fi luidsprekers voor je oren.

      DALI SMC-TECHNOLOGIE

      De aangepaste 50 mm aandrijfeenheid van de oordopjes is 's werelds eerste met onze gepatenteerde SMC-magnettechnologie die vervormingen elimineert en elk detail hoorbaar maakt.

      BEDRAAD OF DRAADLOOS

      Of ze nu zijn aangesloten op een Hi-Fi set of gekoppeld zijn aan een mobiele telefoon, de DALI IO-12 oordopjes leveren verbazingwekkende Hi-Fi geluidskwaliteit.

      ÉCHT HI-FI GELUID

      De DALI IO-12 hoofdtelefoon is ontworpen en gebouwd volgens dezelfde geluidsprincipes als onze full-size luidsprekers - het is echt Hi-Fi geluid voor je hoofd.

      DALI SMC-TECHNOLOGIE

      De aangepaste 50 mm driver van de hoofdtelefoon is 's werelds eerste met onze gepatenteerde SMC-magneettechnologie die vervorming elimineert, waardoor je elk detail kunt horen.

      BEKABELD OF DRAADLOOS

      Of ze nu zijn aangesloten op een Hi-Fi-systeem of gekoppeld zijn aan een mobiele telefoon, de DALI IO-12 hoofdtelefoons bieden verbluffend Hi-Fi geluid.

      ACTIEVE RUISONDERDRUKKING

      Dempen van omgevingsgeluiden en genieten van meeslepende luisterervaringen dankzij onze geavanceerde actieve ruisonderdrukking.

      35 UUR BATTERIJLEVENSDUUR

      Geniet zelfs tot 35 uur lang van ongeëvenaarde weergave met ruisonderdrukking.

      LUXE COMFORT

      Geniet urenlang van luisteren zonder vermoeidheid dankzij luxueuze materialen van echt leer en grote, vierkante oorkussens.

      GEEN APP NODIG

      Sla nummers over, pas het volume aan en meer met handige geïntegreerde knoppen... zonder dat je een app nodig hebt.

      TWEEMAAL GELUIDSMODUS

      De 'Hi-Fi' en 'Bass' geluidsmodi stellen je in staat om het geluid aan te passen aan je eigen stijl."

      KENMERKEN

      • Echt Hi-Fi geluid
      • DALI SMC-technologie
      • Bedraad of draadloos
      • Actieve ruisonderdrukking
      • 35 uur batterijduur
      • Comfortabele luxe
      • Geen vereiste app twee geluidsmodi

      DALI
      IO-12 DARK CHOCOLATE

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5703120106007
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: