Dali PHANTOM H-120 plafondluidspreker
      Dali PHANTOM H-120 plafondluidspreker

      Dali PHANTOM H-120 plafondluidspreker

      € 999,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid
      - De totaal unieke PHANTOM H-120 wandinbouwluidspreker brengt het beste, en nog wat, van een traditionele grote vloerstaande luidspreker, maar wordt in uw muur gemonteerd. Met een ongekende 12" woofer voor een diepe en krachtige bas en een aparte 5" woofer voor het belangrijke middenbereik, levert deze 3-weg luidspreker als geen andere wandinbouwluidspreker ter wereld. Perfect voor installaties waar normale staande luidsprekers of een externe subwoofer niet kunnen worden gebruikt, of wanneer een diepe, kamervullende bas essentieel is.
      - De DALI PHANTOM H-120 is een inbouwluidspreker die is gebouwd rond traditionele luidsprekertechnologieën. Centraal staat de herkenbare DALI-wooferconus, gemaakt van een mix van papierpulp en houtvezel. Dit geeft de kegel een lichte, goed gedragen, maar willekeurige structuur die helpt om zelfs de kleinste details in de muziek weer te geven.
      - Het krachtige magneetsysteem met weinig verlies levert precisie en timing voor de lage frequenties en de ultralichte zachte dome-tweeter voegt een geweldige resolutie toe aan de hoge frequenties. Samen versmelten ze tot een zeer coherent, zeer gedetailleerd, helder en natuurlijk geluidsbeeld. De PHANTOM H-120 is een echte full-range luidspreker en heeft geen extra subwoofer nodig - het draait allemaal om echt hifi-geluid, veelzijdigheid en flexibiliteit.
      - Enorme in-muur (in-plafond) luidspreker
      - 25 mm zachte dome-tweeter
      - 5¼” houtvezel mid-range woofer
      - 12 "houtvezel baswoofer
      - Feest- / bioscoopluidspreker
      - Geen speciale back-box
      DALI
      PHANTOMH-120

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Verlengde garantie
      60 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5703120107837
      Lees meer