DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER
      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER
      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER
      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER
      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER
      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER

      DENON DCD-1700NE CD/SACD SPELER

      € 1.499,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Vraag ons naar de details

      Dit product is een demo model
      Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

      Dompel jezelf onder in ongerept, hoge-resolutie geluid van CD's en SACD's afgespeeld op de Denon DCD-1700NE met Advanced AL32 Processing Plus-technologie en een ultra-precieze DAC.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Advanced AL32 Processing Plus Technologie

      De nieuwste technologie voor het afspelen van analoge golfvormen, Advanced AL32 Processing Plus, gebruikt algoritmen voor gegevensinterpolatie, upsampling en bitverbetering om geluid in hoge resolutie te verwerken. Het gereproduceerde geluid is zeer gedetailleerd, vrij van vervorming, rijk aan low-end expressie en perfect trouw aan de originele opname.

      De Originele Denon disk drive

      Het schijfstation is opgebouwd rond een high-end S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanisme. Nieuwe verkorte signaalpaden en schakelingen die de ruisontvangst en decodering regelen zijn geminimaliseerd om ongewenste interferentie te voorkomen en de geluidskwaliteit te behouden. Het hybride S.V.H.-ontwerp garandeert de stabiliteit van het schijfstation, waardoor het signaal met de hoogste nauwkeurigheid kan worden gedecodeerd en uitgelezen. Het lage zwaartepunt van het mechanisme dempt trillingen zowel binnen als buiten de structuur. Doordat overmatige trillingen worden geëlimineerd, worden servo-operaties tot een minimum beperkt. Door het verminderen van overbodige controles en stroomverbruik kunnen digitale signalen met optimale nauwkeurigheid van de kaart worden afgelezen.

      Ondersteuning voor Hi-Res Audioformaten

      De mogelijkheid om verliesvrije Hi-Res Audio ALAC, FLAC en WAV bestanden tot 24-bit/192kHz te decoderen, alsook DSD 2,8MHz en 5,6MHz tracks (audiofiele SACD formaat) laat u van elke noot genieten precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

      DAC-masterklok

      Om de digitale schakelingen nauwkeurig te synchroniseren, behandelt het DAC-masterklokontwerp de DAC als de master wanneer kloksignalen worden geleverd. Gemaakt met uitzonderlijke precisie, zit de hoofdklok direct naast de DAC, wat jitter onderdrukt en zorgt voor de hoogste kwaliteit digitaal-naar-analoog conversie. Het dient als referentie voor solid-state operaties en optimaliseert digitale audio circuits. Twee geïntegreerde klokoscillatoren verminderen de faseruis, elk verantwoordelijk voor een andere bemonsteringsfrequentie (44,1 kHz en 48 kHz).

      Pure Direct modus

      Pure Direct-modus voor een helder, gedetailleerd en nauwkeurig geluid

      Audiocircuits met geminimaliseerde signaalpaden

      De audiocircuits zijn zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te houden. Door de kortere paden is de interferentie tussen het linker- en rechterkanaal verminderd en zijn nadelige effecten op audiosignalen geminimaliseerd. Daardoor geven de circuits in de DCD-1700NE geluid weer dat helder, zeer transparant en trouw aan de oorspronkelijke opname is.

      DENON
      DCD1700NEBKE2

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      0747192139261
      Lees meer

      U zult misschien ook dit leuk vinden

      8 andere producten in dezelfde categorie: