Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L
   Versterker NAP S1 L

   Versterker NAP S1 L

   Kleur :

   Statement is gemaakt voor pure muzikale prestaties en is het toppunt van Naim Audio-technische kennis en artisticiteit. De serie bestaat uit de NAC S1 voorversterker en NAP S1 mono eindversterkers.

   Attention: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   100% veilige betalingen
   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Eindversterker

   Het idee voor een geheel nieuw soort versterker werd meer dan tien jaar geleden door onze ingenieurs bedacht en de ontwikkeling begon serieus in 2011. Het doel was om een ​​nieuwe referentiestandaard te stellen op het gebied van hoogwaardige audio- en muziekweergave.

   Productingenieurs beginnen vaak met wat al bestaat. Ze kunnen vragen hoe iets beter kan, of waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Met Statement zijn we begonnen met een blanco vel papier en een visie: de ultieme versterker creëren.

   De radicaal andere esthetiek van Statement lijkt misschien een afwijking van de Naim Audio-traditie, maar het is de ultieme uitdrukking van alles wat we vertegenwoordigen.

   Alles aan Statement is een sprong voorwaarts in technologie en design. Het is vanaf de grond af ontworpen voor pure prestaties.

   Statement vertegenwoordigt perfect onze filosofie om de hoogste kwaliteit voeding te leveren, terwijl afzonderlijke secties worden geïsoleerd om ongewenste interferentie te voorkomen.

   De Statement NAP S1 heeft een nieuw overbrugd dubbel ontwerp zonder wereldwijde feedback. De twee trappen zijn fysiek gescheiden om het versterkercircuit te optimaliseren met de delicate spanningstrap helemaal bovenaan de eindversterker, weg van de huidige trap onderaan.

   Analoge Input: 1x XLR (elk)

   Audio Uitgangen: Binding posts for spade & 4mm banana

   Power Output: 746W in 8 ohms, 1450W into 4 ohms, 9kW burst power into 1 ohm

   Product afmetingen: 940 x 256 x 383 mm

   Netto gewicht: 101.00 kg

   Aantal: 1 stuk

   NAIM
   NAP S1L POWERAMP

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   ean13
   5060332101269
   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: