Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Stereo versterker PM8006

   MARANTZ

   € 1.599,00
   € 1.579,00Bespaar € 20,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   De klank van MARANTZ is altijd al gekenmerkt geweest door zuiverheid en detail. Japanse ingenieurs hebben er altijd voor gezorgd dat hun apparatuur zelfs de kleinste details van de opnames weergeeft en een hoge mate van consistentie heeft in alle frequenties. 

   Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

   De MARANTZ PM8006 is een apparaat met een helder, zuiver en samenhangend geluid. Dankzij het gebruik van eigen componenten zoals HDAM-SA2 en HDAM-SA3 wordt de versterker gekenmerkt door een uitzonderlijke dynamiek. Het apparaat is efficiënt, het vermogen is 70W bij 8 ohm, oplopend tot 100W bij 4 ohm.

    

   Het uiterlijk van het apparaat is klassiek en volgt het typische MARANTZ-ontwerp, waardoor de PM8006 kan worden aangesloten op modules uit andere series. Het is een perfecte oplossing voor degenen die op lange termijn denken over hun audiosysteem en deze willen laten herbouwen, maar de stilistische integriteit van de hele set willen behouden.

    

   De PM8006 is een zeer robuuste unit. Iedere kenner zal blij zijn te weten dat de versterker zwaar en stabiel is (hij weegt ongeveer 12 kg), gemonteerd is op trilling dempende voetjes en dat de elektronica op een dragerplaat van 3 lagen staat, die weerstand biedt tegen interferentie.

    

   Het centrale deel van de versterker is gemaakt van aluminium. Op het frontpaneel zitten twee knoppen - een potentiometer met niveauregeling en een bronselector. In het centrale deel van de versterker bevindt zich een paneel dat informeert over de actieve ingang. Daarnaast zijn er maar liefst drie potentiometers voor tooncorrectie (bass /mid / treble), balansregeling, keuzeschakelaars voor de luidsprekerklemmen, Source Direct-functietoets.

    

   Voor de meest veeleisende gebruikers kan het vermogen worden geselecteerd op de eindversterker. De volumepotentiometer is gekoppeld aan een geïntegreerde schakeling die de instelling precies en nauwkeurig regelt.

    

   De knoppen zijn minimalistisch en comfortabel en het scherm is goed leesbaar. Voor koptelefoonliefhebbers heeft MARANTZ een 6,3 mm uitgang gebruikt.

    

   Aan de achterzijde van de behuizing bevinden zich maar liefst vijf paar lijningangen (RCA), een phonoingang (met aarding), een lijnuitgang, een uitgang naar de voorversterker, een uitgang naar de eindversterker en twee secties van de luidsprekeraansluitingen (A en B afzonderlijk), waarvan de aansluitingen speciaal zijn ontworpen volgens het ontwerp van MARANTZ.

    

   MARANTZ
   PM8006N1SG
   4 Items


   21-01-2022

   440 cm
   379 cm
   128 cm

   12 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Verlengde garantie
   36 maanden
   Phono-ingang
   Ja
   Aantal kanalen
   2.0
   Analoge ingang
   5
   Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
   100 W
   Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
   70 W
   Analoge uitgang
   1

   Specifieke referenties

   ean13
   4951035061442

   Nieuw product
   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: