DENON PMA-600NE Stereo versterker
      DENON PMA-600NE Stereo versterker
      DENON PMA-600NE Stereo versterker
      DENON PMA-600NE Stereo versterker

      DENON PMA-600NE Stereo versterker

      € 419,00
      € 469,00
      BTW inbegrepen
      Bespaar € 50,00

      De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 359,00 +€ 60,00

      Laagste prijs in de laatste 30 dagen

      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      26.04.2024

      Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

      De Denon PMA-600NE is een geïntegreerde stereoversterker met draadloze Bluetooth-functie.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De Denon PMA-600NE geïntegreerde versterker is een uitstekende keuze voor beginnende muziekliefhebbers die hun eerste 2-kanaals Hi-Fi systeem willen bouwen. De PMA-600NE biedt de meest levendige en emotionele geluidsweergave van vinyl platen en hoge resolutie formaten door digitale ingangen en een ingebouwde phono equalizer. U kunt ook naar uw favoriete muziek via de ingebouwde Bluetooth-module luisteren  (een absolute noviteit in Denon versterkers).

      Als het bepalende audiobedrijf van Japan heeft Denon alles in het werk gesteld om interferentie te elimineren en een uitzonderlijke geluidskwaliteit te behouden in bijna elk aspect van de nieuwe 600-serie. De PMA-600NE geïntegreerde versterker is ontworpen met Denons Advanced High Current (AHC) single push-pull circuit vermogensversterkingstechnologie en levert 70 watt vermogen per kanaal (4 ohm, 1 kHz, THD 0,7%, 2 kanalen). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie, biedt de PMA-600NE digitale connectiviteit, waaronder Bluetooth-streaming, ondersteund door een 24-bit / 192 kHz digitaal-naar-analoog-omzetter, waardoor digitale streaming geweldig klinkt.

      De PMA-600NE heeft vijf analoge ingangen, waaronder een MM Phono-ingang met een nieuw high-gain EQ-circuit, draadloze Bluetooth-streaming, twee optische ingangen en een coaxiale ingang.

      "Geen enkel product verlaat de fabriek van Denon voordat het het Sound Master-keurmerk heeft, waarvoor ons team in Japan nauwgezet naar elk product luistert om ervoor te zorgen dat de stem- en bouwkwaliteit consistent is met andere producten uit de Denon New Era-serie", aldus Shinichi Yamauchi , sound master bij Denon. “De nieuwe producten uit de 600-serie hebben hetzelfde precieze, zuivere en krachtige Denon-geluid omdat ze hetzelfde hifi-engineeringconcept hebben, inclusief geavanceerde componenten, schakelingen, versterking en lay-out als andere Denon-hifi-producten. De algehele esthetiek, geluidskwaliteit en ontwerpintegriteit van de PMA-600NE is ongeëvenaard voor de prijs."

      Om een ​​groot dynamisch bereik te garanderen, hebben de ingenieurs van Denon elke component zorgvuldig geselecteerd en het versterkercircuit geconstrueerd om een ​​frequentierespons tot 100 kHz te garanderen. De hoofdstroomtransformator heeft aparte opgerolde draden voor de audio- en regelcircuits, evenals een geïntegreerde microprocessor met een stopmodus. De door de gebruiker te selecteren analoge modus stelt de versterker in staat om als een puur analoge versterker te werken door zowel digitale ingangen als Bluetooth uit te schakelen. Door hoogfrequente digitale invloeden op de analoge selectie te vermijden, krijgen luisteraars hun favoriete analoge bronnen met ongeremde helderheid en muzikale getrouwheid.

      Om trillingen en de effecten van de omgeving te minimaliseren, heeft de PMA-600NE een directe mechanische geluidsconstructie en zijn gepatenteerde Signal Level Divided Construction (SLDC) -chassis om ervoor te zorgen dat alleen de ware en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en verzonden.

      DENON
      PMA600NESPE2
      2024-04-26

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Verlengde garantie
      36 maanden
      Bluetooth
      Ja
      Optische ingang
      1-2
      Coaxiale ingang
      1-2
      Analoge ingang
      4
      Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
      70 W
      Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
      45 W
      Subwoofer-uitgang
      Ja
      Analoge uitgang
      1

      Specifieke referenties

      ean13
      4951035070963
      Nieuw
      Lees meer

      Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

      7 andere producten in dezelfde categorie: