Marantz Cinema 50 AV Receiver 9 kanalen 110W met Alexa, AirPlay en HEOS
      Marantz Cinema 50 AV Receiver 9 kanalen 110W met Alexa, AirPlay en HEOS
      Marantz Cinema 50 AV Receiver 9 kanalen 110W met Alexa, AirPlay en HEOS

      Marantz Cinema 50 AV Receiver 9 kanalen 110W met Alexa, AirPlay en HEOS

      € 1.499,00
      € 1.999,00
      BTW inbegrepen
      Bespaar € 500,00

      De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 1.349,00 +€ 150,00

      Laagste prijs in de laatste 30 dagen

      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      De CINEMA 50 AV-receiver is even ideaal voor een speciale bioscoopruimte of een multifunctionele woonkamer. Het beschikt over Marantz' legendarische 9 x 110W ingebouwde versterker, zes 8K UHD-ingangen, HEOS Built-In® streamingplatform, Audyssey MultEQ XT32 ruimtecorrectie, Dolby Atmos en DTS:X, Auro-3D, en een schat aan in- en uitgangen, waaronder preamp-uitgangen voor alle kanalen en vier onafhankelijke subwoofers.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Perfectie begint met prestaties

      De receivers en versterkers uit de Marantz CINEMA-serie zijn gebouwd op basis van tientallen jaren rijk erfgoed, ontworpen met een tijdloze stijl en ontwikkeld voor superieure prestaties. Ze vormen de basis van 's werelds meest veeleisende home cinema-systemen.

      EFFICIËNTIE

      De CINEMA 50 AV-versterker is zorgvuldig afgestemd door Marantz Sound Master voor ongelooflijke prestaties met ons eigen HDAM-versterkingscircuit om het meest muzikale geluid in uw huis te creëren.

      STIJL

      Excellentie kan worden gehoord en gezien. CINEMA 50 is een architectonisch ontwerp dat in elke luxueuze omgeving zichtbaar of onopvallend kan worden geplaatst.

      PERSONALISATIE

      Dankzij zorgvuldig geselecteerde aansluitmogelijkheden, flexibele luidsprekerconfiguraties en mogelijkheden voor fijnafstelling kunt u uw eigen CINEMA 50 samenstellen.

      MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

      Een afstandsbediening, gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen op het voorpaneel en een intuïtieve set-up assistent maken de bediening eenvoudig.

      COMPATIBILITEIT

      Zes HDMI-ingangen, evenals digitale, analoge en phono-ingangen, plus luidspreker- en voorversterkeruitgangen zorgen voor aansluiting op vrijwel alle andere componenten die u hebt.

      UITBREIDBAARHEID

      Uitgebreide in- en uitvoeropties en een krachtig software-ecosysteem maken de CINEMA 50 gemakkelijk te upgraden naarmate uw home cinema-systeem groeit.

      Belangrijkste kenmerken

      ONGEËVENAARDE PRESTATIES

      Immersieve ruimtelijkheid, warm en rijk geluid en realistische dynamiek zijn legendarische kenmerken van het Marantz-geluid.

      TECHNOLOGIELEIDER

      De CINEMA 50 zit vol met de nieuwste immersieve audioformaten, 8K-video, opties voor kameroptimalisatie, audiostreaming en andere technologieën om het gebruik te vereenvoudigen en de entertainmentervaring te verbeteren.

      VERFIJND ONTWERP

      De CINEMA 50, een moderne uitdrukking van tijdloze ontwerpprincipes, is voorzien van Marantz' iconische patrijspoort, symmetrisch ontwerp en bedieningselementen op het voorpaneel die elegant uit het zicht zijn geplaatst.

      MARANTZ
      CINEMA50N1B

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      747192138677
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: