Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Subwoofer DESCEND DN8

   DEFINITIVE TECHNOLOGY

   € 499,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Niet op voorraad

   21.01.2022

   Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

   The Definitive Technology Descend DN8 is een high-performance 8-inch subwoofer, en biedt een uitstekende laag uitbreiding en detail aan muziek en home theater soundtracks. 

   Let op: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

   Aangedreven door een 500 Watt klasse D versterker gepaard met aangepaste drivers en dezelfde 3XR dual-designradiator als het 12-inch model, levert de DN8 levendige bass die de luisteraars kunnen voelen in hun borst met behoud van de details en muzikaliteit die liefhebbers verwachten.

   De DN8 is afgestemd op de akoestiek van de rest van het systeem, en beschikt over ingebouwde controles om uitgangsniveau, low-pass filter en fase (0/180 °) aan te passen. De DN8 levert verbazingwekkende bass uit een kleine, iets meer dan 30cm³ verpakking.

   · Productafmetingen: 325 x 306 x 332 mm

   · Minimumhoeveelheid: 1 stuks

   DEFINITIVE TECHNOLOGY
   DN8BK
   0 Items


   21-01-2022

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties


   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: