• Pakket
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia

    Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia

    € 3.199,00
    € 3.098,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € -101,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kies een kleur in de set.

    1. Dit product is uitverkocht.

    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler

    Kleur

    Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon

    Kleur

    Een van de producten is niet meer beschikbaar. Dit pakket kan niet worden gekocht

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler
    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler
    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler
    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler
    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler
    Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler Naim Uniti Atom Headphone Edition All-in-One Speler

    1. Dit product is uitverkocht.
    Kleur

    Pack content

    Stream je eigen digitale muziekbibliotheek, favoriete radiostations en podcasts, en muziek van Spotify, Apple Music, Tidal en Qobuz via je koptelefoon zonder dat het leven je stoort. Stream ook draadloos rechtstreeks vanaf al uw apparaten via Apple AirPlay 2 en ingebouwde Chromecast, en sluit andere bronnen aan, van draaitafels tot USB-drives. Verken en beheer al deze keuzes via de Naim-app.


    De Uniti Atom Headphone Edition kan elke ruimte omtoveren tot je eigen audiococon. Waar typische hoofdtelefoonversterkers tethering met een computer vereisen, heeft de Uniti Atom Headphone Edition alle hersens - en Naim's exclusieve streamingplatform. De hoofdtelefoon-geoptimaliseerde versie van de meermaals bekroonde Uniti Atom heeft ook 6,3 mm en gebalanceerde XLR- en Pentaconn-uitgangen, en is compatibel met een reeks hoofdtelefoons - we raden Focal aan als de perfecte partner. Met nog meer flexibiliteit kun je maximaal drie koptelefoons aangesloten houden en van set wisselen, afhankelijk van waar je naar luistert en wanneer.

    Voor als je hardop wilt luisteren, blinkt hij ook uit als compacte streaming voorversterker. Voeg gewoon actieve luidsprekers toe, of een eindversterker en luidsprekers - voor een direct systeem.

    De Naim-app – beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten – maakt het eenvoudig om je Uniti Atom Headphone Edition te bedienen en zelfs andere muzieksystemen in huis te koppelen tot een verbluffende opstelling met meerdere kamers. Gebruik de app om toegang te krijgen tot al je muziek, inclusief je favoriete radiostations, streamingdiensten en afspeellijsten, en ontdek discografieën en biografieën van artiesten.

    Uniti Atom Headphone Edition werkt naadloos samen met andere streamingproducten van Naim, waaronder Mu-so-systemen. Kies hetzelfde nummer in beat-perfecte synchronisatie of speel verschillende muziek in verschillende kamers. Je kunt Uniti Atom Headphone Edition ook koppelen met andere AirPlay 2-compatibele draadloze luidsprekers via de Apple Home-app, of met andere Chromecast-ingebouwde apparaten via de Google Home-app.

    Audio Inputs: Digitaal: 2x Optical S/PDIF tot 96kHz, Coaxial RCA (tot 24bit/192kHz, DoP 64Fs), Analoog: 1 x Stereo RCA paar, USB: 2x USB 2.0 (Type A connector)

    Audio Outputs: Gebalanceerd XLR Voorversterker output, RCA voorversterker output

    Hoofdtelefoon Outputs: 4.4mm Pentaconn (gebalanceerd) 4 pin XLR (gebalanceerd) 6.35mm (¼ inch) jack (on-gebalanceerd), 1.5W RMS per kanaal in 16ohms, passend voor hoofdtelefoons vanaf 16ohms en hoger

    Netwerk: Ethernet (10/100Mbps), WiFi (802.11 b/g/n/ac met inwendige antenne

    Streaming: Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio, Qobuz

    Multiroom: Groepeer tot 5 apparaten met de Naim App

    product afmetingen: 95 x 245 x 265 mm

    net weight: 7.00 kg

    Aantal: 1 stuk

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden

    Als u op zoek bent naar een goed gedempte over-ear hoofdtelefoon met een evenwichtig en zeer subtiel geluid, grijp dan zonder aarzelen naar de FOCAL ELEGIA. Dit is een hoofdtelefoon met gesloten achterzijde van audiofiele kwaliteit, ontworpen met het oog op comfort en uitstekende isolatie, waarbij prioriteit wordt gegeven aan geluidsprecisie en dynamiek.


    De uit de beste materialen (aluminium en magnesium) vervaardigde full-range dome-driver is verantwoordelijk voor de precisie en gedetailleerdheid van het geluid van de ELEGIA. Dankzij dit systeem wordt deze gesloten hoofdtelefoon gekenmerkt door een zeer hoge frequentierespons - de frequentierespons is zeer breed en gelijkmatig. Een hoge dynamiek van de hoofdtelefoon wordt bereikt door het gebruik van een spreekspoel zonder frame, waarvan het lichte gewicht en de grote veerkracht een uitstekende weergave van alle frequenties mogelijk maken.

    Een zeer belangrijke factor bij gesloten ontwerpen is het verzekeren van maximaal comfort. Het is vaak zo dat veel gebruikers het gesloten type hoofdtelefoon gewoon oncomfortabel vinden. FOCAL ELEGIA is met veel aandacht voor comfort gemaakt.

    Dankzij de ovale vorm van de schelp en de suède afwerking van alle delen van de hoofdtelefoon die in contact met uw hoofd komen, slagen we erin het "druk"-effect te vermijden en een aangename ervaring bij langdurig luisteren te bieden. Het omhulsel zelf is gemaakt van een opengewerkte constructie, waardoor het "opwarmingseffect" wordt geëlimineerd.

    Het brede geluidsbeeld, dat zo belangrijk is bij ontwerpen van het gesloten type, wordt veroorzaakt door de asymmetrische plaatsing van de drivers ten opzichte van de oren. Ze zijn iets naar voren gericht, om een dieper en natuurlijker stereopanorama te verkrijgen, wat een zeer goede oplossing is, waardoor ELEGIA veel gesloten modellen overtreft.

    De koptelefoon is gekenmerkt door een geluid van perfecte proporties. Het geluid is coherent en subtiel. De FOCAL-ingenieurs moeten wel heel wat moeite hebben gedaan om zo'n nauwkeurige en veerkrachtige lage frequentierespons te verkrijgen. De bas is sterk en precies, maar niet overheersend (zoals vaak het geval is bij ontwerpen met een gesloten achterkant). Het middengebied is dicht en goed verbonden met de lage tonen. De hoge tonen geven adem zonder hard of agressief te zijn. U kunt horen dat het een zeer evenwichtig geluid is met goede verhoudingen, dat alle details en subtiliteiten van de gereproduceerde opnamen benadrukt.

    Dankzij de lage impedantie (35 ohm) en de 3,5 mm (mini-jack) kabelaansluiting is de hoofdtelefoon geschikt voor zowel "serieus" luisteren als voor aansluiting op meer mobiele bronnen zoals draagbare muziekspelers, telefoons of mini-DAC's.

    De hoofdtelefoon wordt met een zeer stevige hoes met een cardioïde vorm geleverd. Het is afgewerkt met een stoffen voering en wordt gesloten met een ritssluiting. Dankzij dit systeem blijft FOCAL ELEGIA zowel thuis als op reis stofvrij en bestand tegen mechanische beschadigingen. De kabel met een lengte van 1,2 m die aan de hoofdtelefoon is bevestigd voor extra bescherming tegen beschadiging, is afgewerkt met een stevige vlecht. De set bevat ook een adapter van 3,5 mm (mnijack) naar 1/4'' (jack) aansluiting.

    De FOCAL ELEGIA hoofdtelefoon is het eindresultaat van jarenlange ervaring in fabricage en selectie van de beste materialen. Door hun originele en zeer elegante ontwerp zal het er geweldig uitzien in onze luisterkamer en het geluid zal urenlang luisterplezier verschaffen.

    Technische specificatie:

    • impedantie: 35 Ohm
    • gevoeligheid: 105 dB SPL/1 mW bij 1 kHz
    • THD: 0,1% bij 1 kHz/100 dB SPL
    • frequentierespons: 5 Hz - 23 kHz
    • driver: 1,57" (40 mm) koepel van magnesiumlegering
    • kabel: 1,2 m asymmetrische kabel (3,5 mm TRS-stekker), stereo jack-adapter van 3,5 mm naar 1/4" (6,35 mm)

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Type koptelefoon
    Gesloten hoofdtelefoon
    Connectie type
    Bedraad
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: