Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereoset: PM6007 + DEMAND 7

€ 1.247,00
€ 999,00Bespaar € 248,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Kies een kleur in de set.

Stereo versterker PM6007

Kleur
  • Zwart
  • Silver-Gold

Boekenplank luidspreker DEMAND 7

Kleur
  • Zwart

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid


Stereo versterker PM6007 Stereo versterker PM6007 Stereo versterker PM6007 Stereo versterker PM6007 Stereo versterker PM6007

Kleur

Pack content

Geïntegreerde versterker met digitale connectitviteit

Aangedreven door een ringkern transformator en aangepaste blokcondensatoren, levert de PM6007 geïntegreerde versterker 45 watt (8 ohm, 20 Hz-20 kHz) vermogen per kanaal. Je sluit eenvoudig zowel analoge als digitale bronnen aan, of sluit de platenspeler aan op de ingebouwde phono voorversterker. Luister naar uw favoriete high-definition muziek met de 192 kHz / 24-bits digitaal-naar-analoog-omzetter en ervaar een overweldigende bas met de subwooferuitgang.


Current Feedback Versterker

De Current Feedback-versterkertechnologie zorgt voor een brede bandbreedte en een hoge geluidssnelheid. In combinatie met een hoogspanningsvoeding heeft het PM6007-versterkergedeelte een grote energiereserve om zelfs de meest veeleisende luidsprekers gemakkelijk aan te sturen. Geavanceerde thermische compensatie voorkomt geheugenvervorming voor pure versterking onder alle omstandigheden.

Marantz HDAM-SA3-technologie

Marantz heeft zijn eigen versterkermodules ontwikkeld om standaard IC's te vervangen. HDAM-modules (Hyper Dynamic Amplifier Module) bestaan ​​uit zorgvuldig geselecteerde componenten met korte signaalpaden voor L / R-kanalen in spiegelbeeld. Deze apparaten doen precies hetzelfde als op-amps, maar presteren veel beter in termen van stroom/voltage controle en minder ruis, wat resulteert in een dynamischer, nauwkeuriger en gedetailleerder geluid. De HDAM-SA3-module die in de PM6007-versterker wordt gebruikt, is beter dan de vorige versie, omdat de stabiliteit van de spanningsverwerking minder wordt beïnvloed door de temperatuur van de vermogenstransistor, waardoor het mogelijk was om een ​​uitstekende geluidskwaliteit te behouden, zelfs bij een hoog uitgangsniveau.

Hi-Res Audio-ondersteuning

De PM6007 beschikt over een nieuwe Hi-Res D/A conversie. Hij is uitgerust met een AK4490 D/A-omzetter van referentieklasse, die tot 192 kHz/24-bit resolutie biedt voor optimale getrouwheid met uw Hi-Res audiobestandstypen.

Geïntegreerde phono-ingang

Geïntegreerde versterkers van Marantz zijn altijd uitgerust met hoogwaardige phono-voorversterkers. De PM6007 blijft trouw aan deze traditie, met behulp van het nieuw ontworpen Phono-circuit dat in de PM7000N is geïntroduceerd,een circuit dat Field Effect Transistors (FET's) integreert in het ingangsgedeelte. Deze technologie zorgt voor een hoge ingangsimpedantie, elimineert de noodzaak van AC-koppelcondensatoren, vereenvoudigt het signaalpad en vermindert vervorming en ruis, wat de algehele signaalzuiverheid aanzienlijk verbetert.

Digitaal filter voor optische / coaxiale ingangen

De PM6007 gebruikt een nieuw digitaal filter voor de optische en coaxiale ingangen. Twee filtermodi (Filter1 / Filter2) maken geoptimaliseerde weergave van digitale muziekcontent mogelijk met de nieuwe AK4490 DAC zoals u dat wilt. Filter 1 is een langzame roll-off preset die de diepte van stereobeeld verbetert, en Filter 2 is een scherp roll-off filter dat een nauwkeurigere geluidsweergave biedt.

Het meest muzikale geluid

Ontworpen en nauwkeurig afgesteld door een team van ingenieurs en akoestiek met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van hifi, brengt de PM6007 geïntegreerde versterker uitzonderlijke prestaties voor uw audiocollectie. Of je nu digitaal of analoog luistert, geniet van het meest muzikale geluid uit elke bron.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
- Definitive Technology Demand De hoogwaardige boekenplankluidsprekers van de D7 leveren kamervullend geluid met een volledig bereik en nauwkeurig beeld in een moderne, elegante stijl. Met technologische vooruitgang in zowel onze aluminium dome-tweeter als de middentonen/woofer-secties, levert elke luidspreker een ongeëvenaarde sweet spot, vloeiendere weergave van hoge frequenties en driedimensionale beeldvorming voor de technisch meest geavanceerde, eersteklas luisterervaring op een boekenplank.
- 1 "aluminium dome-tweeter met 20/20-golfuitlijningslens
- Lateraal gecompenseerde tweeterconstructie
- BDSS (gebalanceerd dubbel surroundsysteem) Midrange/woofer
- Lineaire responsgolfgeleider
- Tweeter: 1
- Midden/woofer: 4,5
- Totale frequentierespons: 57 Hz - 24 kHz
- Nominale impedantie: 8 ohm
- Maximale gevoeligheid (1W@1m): 85 dB

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
0 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: