• Pakket
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2
  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2

  Stereoset: PM8006 + ND8006 + 703 S2

  € 6.096,00
  BTW inbegrepen
  Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

  Kies een kleur in de set.

  Stereo versterker PM8006

  Kleur

  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006

  Kleur

  Staande luidspreker 703 S2

  Kleur

  Let op: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

  U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

  100% veilige betalingen
  • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
  • Gratis levering!Gratis levering!
  • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

  Stereo versterker PM8006
  Stereo versterker PM8006
  Stereo versterker PM8006
  Stereo versterker PM8006
  Stereo versterker PM8006
  Stereo versterker PM8006 Stereo versterker PM8006 Stereo versterker PM8006 Stereo versterker PM8006

  Kleur

  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006
  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006
  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006
  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006
  CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006 CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006 CD-speler met DAC netwerkspeler ND8006

  Kleur
  x 2

  Staande luidspreker 703 S2
  Staande luidspreker 703 S2
  Staande luidspreker 703 S2
  Staande luidspreker 703 S2 Staande luidspreker 703 S2

  Kleur

  Pack content

  De klank van MARANTZ is altijd al gekenmerkt geweest door zuiverheid en detail. Japanse ingenieurs hebben er altijd voor gezorgd dat hun apparatuur zelfs de kleinste details van de opnames weergeeft en een hoge mate van consistentie heeft in alle frequenties. 


  Puur, krachtig Marantz geluid

  Voor de kenner van geïntegreerde versterkers levert de PM8006 het vermogen dat u van een Marantz verwacht. Hij levert niet alleen het gecontroleerde vermogen dat audiofielen eisen, maar creëert ook het warme muzikale geluid dat u van Marantz verwacht.

  Belangrijkste kenmerken

  Geïntegreerd voor maximaal vermogen

  Geïntegreerde stroomterugkoppelingsversterker met 2x 70W / 8 ohm rms

  Zachte volumeregeling

  Nieuw ontworpen elektrisch volume circuit voor de hoogste nauwkeurigheid en beste kanaalscheiding

  Marantz-Pure Vinyl

  Uitzonderlijke Marantz Muzikale Phono EQ versterker

  Meer vloeiend Marantz geluid

  Marantz eigen HDAM-SA3 systeem

  Current Feedback

  Current Feedback-versterking is een bekende, originele Marantz-circuittechnologie, doordacht ontworpen om aan de vereisten van Super Audio hi-res muziek te voldoen voor weergave met grote bandbreedte en hoge snelheid. De impedantie op het Current Feedback punt is beperkt, waardoor een zeer lage faseverschuiving wordt gegenereerd. Marantz Current Feedback-versterkers verminderen de noodzaak van fasecompensatie door de negatieve terugkoppeling (NFB) tot een minimum te beperken. Dit vereenvoudigt het signaalpad en resulteert in een hoge doorloopsnelheid, uitstekende transiëntrespons en voortreffelijke sonische transparantie over de volledige bandbreedte. In tegenstelling tot de conventionele Voltage Feedback topologie, maakt Current Feedback de eindversterker ongevoelig voor moeilijke luidsprekerbelastingen.

  Marantz HDAM Technologie

  Marantz ontwikkelde zijn eigen discrete printplaten, Hyper-Dynamic Amplifier Modules of HDAM's genaamd, ter vervanging van de elders gebruikte versterkers op chipbasis. Door gebruik te maken van discrete opbouwcomponenten met korte spiegelbeeldige linker- en rechtersignaalpaden, presteren HDAM's veel beter dan de gewone geïntegreerde op-amps wat Slew Rate en ruisniveau betreft. Het resultaat is een veel dynamischer, nauwkeuriger en gedetailleerder geluid. In de loop der jaren heeft Marantz verschillende HDAM's ontwikkeld om aan de specifieke eisen van spelers en versterkers te voldoen. De PM8006 maakt gebruik van de hoogwaardige SA3-versie.

  Marantz Musical Phono EQ

  Marantz geïntegreerde versterkers zijn al lange tijd voorzien van phonotrappen van hoge kwaliteit. We hebben onze toewijding aan vinyl verhoogd met de Marantz Musical Phono EQ trap, zoals te zien in de PM8006 versterker. De Marantz Musical Phono EQ maakt gebruik van tweetrapsversterking, waardoor minder versterking per trap nodig is voor minder vervorming. De PM8006 combineert Marantz HDAM-technologie met JFET's (junction gate field-effect transistors) in de ingangstrap, wat een hoge ingangsimpedantie oplevert die de noodzaak van AC-koppelcondensatoren wegneemt en het signaalpad vereenvoudigt, waardoor de algehele signaalzuiverheid sterk verbetert.

  Toroidal Transformer

  Een ringkerntransformator biedt verschillende voordelen die voortvloeien uit zijn efficiëntie en vermogen. De vorm van de transformator zorgt voor lage niveaus van elektromagnetische straling en mechanische trillingen, waardoor de geluidskwaliteit beter is dan bij oudere transformatormodellen.

  De MARANTZ PM8006 is een apparaat met een helder, zuiver en samenhangend geluid. Dankzij het gebruik van eigen componenten zoals HDAM-SA2 en HDAM-SA3 wordt de versterker gekenmerkt door een uitzonderlijke dynamiek. Het apparaat is efficiënt, het vermogen is 70W bij 8 ohm, oplopend tot 100W bij 4 ohm.

   

  Het uiterlijk van het apparaat is klassiek en volgt het typische MARANTZ-ontwerp, waardoor de PM8006 kan worden aangesloten op modules uit andere series. Het is een perfecte oplossing voor degenen die op lange termijn denken over hun audiosysteem en deze willen laten herbouwen, maar de stilistische integriteit van de hele set willen behouden.

   

  De PM8006 is een zeer robuuste unit. Iedere kenner zal blij zijn te weten dat de versterker zwaar en stabiel is (hij weegt ongeveer 12 kg), gemonteerd is op trilling dempende voetjes en dat de elektronica op een dragerplaat van 3 lagen staat, die weerstand biedt tegen interferentie.

   

  Het centrale deel van de versterker is gemaakt van aluminium. Op het frontpaneel zitten twee knoppen - een potentiometer met niveauregeling en een bronselector. In het centrale deel van de versterker bevindt zich een paneel dat informeert over de actieve ingang. Daarnaast zijn er maar liefst drie potentiometers voor tooncorrectie (bass /mid / treble), balansregeling, keuzeschakelaars voor de luidsprekerklemmen, Source Direct-functietoets.

   

  Voor de meest veeleisende gebruikers kan het vermogen worden geselecteerd op de eindversterker. De volumepotentiometer is gekoppeld aan een geïntegreerde schakeling die de instelling precies en nauwkeurig regelt.

   

  De knoppen zijn minimalistisch en comfortabel en het scherm is goed leesbaar. Voor koptelefoonliefhebbers heeft MARANTZ een 6,3 mm uitgang gebruikt.

   

  Aan de achterzijde van de behuizing bevinden zich maar liefst vijf paar lijningangen (RCA), een phonoingang (met aarding), een lijnuitgang, een uitgang naar de voorversterker, een uitgang naar de eindversterker en twee secties van de luidsprekeraansluitingen (A en B afzonderlijk), waarvan de aansluitingen speciaal zijn ontworpen volgens het ontwerp van MARANTZ.

   

  Data sheet

  Garantie
  24 maanden
  Verlengde garantie
  36 maanden
  Phono-ingang
  Ja
  Aantal kanalen
  2.0
  Analoge ingang
  5
  Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
  100 W
  Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
  70 W
  Analoge uitgang
  1

  De ND8006 is ontworpen als een compromisloze, hoogwaardige alleskunner, die cd-weergave, netwerk- / internetmuziekstreaming, DAC-modus en HEOS-multiroomfunctionaliteit combineert. 


  ND8006

  Unieke volledig digitale muziekspeler

  Gebouwd in de Shirakawa- fabriek in Japan, is de ND8006 gebaseerd op de expertise van het Marantz team op het gebied van hoogwaardige digitale audio-engineering en past het perfect bij de onlangs geïntroduceerde PM8006 geïntegreerde versterker.

  De ND8006 is ontworpen om te voldoen aan alle eisen van de moderne digitale muziekliefhebber, door mogelijkheden te combineren die normaal gesproken twee of drie afzonderlijke audiocomponenten vereisen. Voortbouwend op het succes van de NA8005 en SA8005, maar met nieuw ontworpen functies en afstemming, combineert de ND8006 een cd-speler met een veelzijdige digitale bronspeler om muziek af te spelen vanaf uw thuisnetwerk, USB-geheugen en meerdere internetbronnen, zoals streamingdiensten en internet radio, Heos multi-room functionaliteit evenals DAC-modus voor directe aansluiting op computers en andere apparaten.

  De speler is ook toekomstbestendig en ondersteunt alle DSD-formaten tot 11,2 MHz en PCM 384 kHz / 32-bits. Bovendien biedt het ND8006-model zowel Apple AirPlay- als Bluetooth-ondersteuning, zodat u muziek kunt afspelen vanaf draagbare apparaten.

  Marantz beschrijft de ND8006 als de "alles-in-één digitale muziekspeler" waarbij een enkel audiocomponent die nodig is om te voldoen aan alle huidige en toekomstige behoeften van liefhebbers van geweldig geluid. Of je nu je muziek op cd's hebt staan, deze naar een NAS-drive of computer hebt laten rippen, of misschien luister je liever naar je favoriete nummers van Amazon Prime Music, Deezer Premium+, Spotify Connect of Tidal, de ND8006 speelt je favoriete nummers altijd in de beste kwaliteit met een Marantz sound. De speler kan worden gebruikt met een conventionele versterker via een speciale vaste uitgang, of rechtstreeks worden aangesloten op de eindversterker en luidsprekers of actieve luidsprekers dankzij de digitale variabele voorversterkeruitgang, en maakt zelfs muziek beschikbaar door het hele huis dankzij HEOS-functionaliteit, sluit gewoon de HEOS-luidsprekers aan. Met HEOS kunt u een multi-room systeem voor het hele huis met eenvoudige bediening via een applicatie voor mobiele apparaten maken.

  Gebouwd op de legendarische Marantz-geluidskwaliteit die wordt bereikt door het gebruik van het gepatenteerde Marantz Musical Digital Filtering-systeem en de ESS9016 Sabre DAC-module , met behulp van twee klokkristallen om elk digitaal audiosignaal nauwkeurig te verwerken. Het ruisisolatiecircuit dat wordt gebruikt op de USB type B 'computeraudio'-ingang en op de digitale audio-ingangen, twee optische en één coaxiale, blokkeert interferentie van aangesloten componenten om de signaalzuiverheid te garanderen, terwijl analoge circuits gebruik maken van zorgvuldig geselecteerde componenten en de beroemde Marantz hyper-Dynamic Amplifier modules (HDAM modules). Een afgeschermde ringkerntransformator daarentegen minimaliseert interne ruis.

  De uitstekende verbindingskwaliteit wordt verzekerd door een dual-band Wi-Fi-module (2,4 / 5 GHz) en een Ethernet-aansluiting, en liefhebbers van het luisteren naar muziek in een koptelefoon zijn we niet vergeten: het ND8006-model is uitgerust met een speciale koptelefoonversterker, opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde componenten, zoals HDAM-S2-modules, hetzelfde als de belangrijkste audiocircuits, en met een keuzeschakelaar voor versterkingssterkte, waardoor een naadloze werking van een breed scala aan hoofdtelefoons wordt gegarandeerd. De modus ''H / P OFF'' biedt de beste geluidskwaliteit wanneer het hoofdtelefoongedeelte niet in gebruik is. De mogelijkheid om in en uit te schakelen is ook beschikbaar voor Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit.

  De ND8006 levert een voortreffelijke Marantz-klank aan elke digitaal bronsignaal en het brede geïntegreerde ontwerp biedt gemakkelijke toegang tot alle luistermogelijkheden, voor nu en in de toekomst.

  De ND8006 past perfect bij de onlangs geïntroduceerde PM8006 Pure Analog Integrated Amplifier met de eerste introductie van de nieuwe Marantz Music Phono EQ-sectie. Dit nieuwe duo brengt het beste van de digitale en analoge wereld samen en is de droom van elke audioliefhebber, ongeacht hun favoriete muziekbron. Bovendien wordt bij elk model een nieuwe afstandsbediening meegeleverd, waarmee zowel het model ND8006 als PM8006 kan worden bediend.

   

  Data sheet

  Garantie
  24 maanden
  Verlengde garantie
  36 maanden

  De 703 S2 is een vloerstaande luidspreker die alle elementen van uw muziek gracieus en tegelijk krachtig tot leven brengt, en wordt gekenmerkt door innovatie en elegantie. Krachtige baslijnen komen tot leven van subtiele nuances tot overdonderend laag, terwijl de speciale Continuum™ driver voor midden-tonen van de luidspreker en de Carbon Dome tweeter voor verbluffende helderheid van zang en treble-effecten zorgen.

  De gebruikte Carbon Dome tweeters zijn vervaardigd middels een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Serie werd ontwikkeld. Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

  De nauwkeurige Continuum™ conus drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld, hetgeen resulteert in een betere helderheid van de middentonen en een vermindering van de kastkleuring. Stemmen en instrumenten worden met puurheid en precisie weergegeven dankzij deze techniek, die werd afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Serie Diamond.

  De middels een geavanceerde computer modelling technieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is, hetgeen diepe en dynamische lage tonen tot gevolg heeft.

  Data sheet

  Garantie
  24 maanden
  Lees meer

  10 andere producten in dezelfde categorie: