Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereoset: PM7000N + DEMAND 9

€ 2.297,00
€ 1.999,00Bespaar € 298,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Kies een kleur in de set.

Stereo versterker PM7000N

Kleur
  • Zwart
  • Silver-Gold

Boekenplank luidspreker DEMAND 9

Kleur
  • Zwart

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid


Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N

Kleur

Pack content

Een geïntegreerde Hi-Fi-versterker die high definition-muziekstreaming mogelijk maakt


Marantz, de wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, presenteert de PM7000N - een geïntegreerde Hi-Fi-versterker die high definition-muziekstreaming mogelijk maakt. Met de ingebouwde HEOS-technologie kunnen luisteraars draadloos muziek afspelen van Spotify Free en Premium, Tidal, Deezer en vele andere online muziekdiensten en lokale audiobibliotheken.

 

De PM7000N is ontworpen voor de meest veeleisende liefhebbers van een uitstekend geluid, en de met de hand uitgekozen, hoogwaardige Hi-Fi-componenten die ook in de Phono-sectie worden gebruikt, bieden ondersteuning voor audio-formats met een hoge resolutie, waardoor de kenmerkende muzikale kwaliteit van Marantz wordt geleverd.

 

De PM7000N is ontworpen op basis van Marantz eigen oplossingen zoals de Current Feedback versterkingstechnologie en HDAM-SA3 versterkermodules en levert een realistisch geluid met een uitgebreid dynamisch bereik en een lage vervorming om te voldoen aan de eisen van high definition digitale muziek.

 

De geïntegreerde versterker heeft ook een ringkerntransformator en een krachtige voeding die 2 x 60W bij 8 ohm of 2 x 80W bij 4 ohm levert. De PM7000N biedt ook een nieuw ontwikkelde voorversterkersectie die gebruik maakt van de nieuwste digitale volumeregelingstechnologie om de best mogelijke kanaalscheiding en optimale signaal-ruisverhouding te bereiken.

 

Met een ingebouwd HEOS-platform stelt de PM7000N geïntegreerde versterker u in staat om muziek te streamen en geluid te leveren aan elke kamer in huis met behulp van slimme luidsprekers of andere HEOS-apparaten, waardoor draadloos entertainment in het hele huis mogelijk is. Consumenten kunnen luisteren naar hun favoriete nummers van Spotify Free en Premium, Tidal, Deezer, TuneIn, lokale muziekbibliotheken, FLAC HD 192/24 formaten en DSD 5.6 en nog veel meer. Daarnaast ondersteunt de PM7000N de Spotify Connect-streaming voor gebruikers met gratis accounts, zodat luisteraars de muziek op hun mobiele apparaat of computer direct in Spotify kunnen selecteren en rechtstreeks naar de PM7000N kunnen streamen. Audio-inhoud kan ook worden gestreamd met behulp van Bluetooth of Apple AirPlay 2.

 

Om het analoge gedeelte zo goed mogelijk te isoleren van digitale ruis en omgevingsstraling, wordt het digitale gedeelte in een afgeschermde behuizing geïnstalleerd om mogelijke interferentie tot een minimum te beperken. Om de signaalzuiverheid bij het beluisteren van analoge bronnen volledig te behouden en om zoveel mogelijk details uit de muziekinhoud te halen, is de PM7000N echter ook uitgerust met een Pure-modus. In de Pure-modus kunnen luisteraars de USB-A-poort, Wi-Fi en/of Bluetooth uitschakelen, afzonderlijk of gelijktijdig, om van de PM7000N een pure analoge versterker te maken.

 

 

 

Vinyl-liefhebbers kunnen hun platenspeler eenvoudig aansluiten op de Phono-ingang van de PM7000N en genieten van het klassieke geluid van de gehele LP-collectie. De PM7000N introduceert een nieuw ontwerp van de Phono-circuit dat gebruik maakt van een FET (field-effect transistor) in de ingangssectie. Dit zorgt voor een hoge ingangsimpedantie, elimineert de noodzaak voor AC-koppelingscondensatoren en vereenvoudigt het signaalpad, waardoor vervorming wordt verminderd en de algehele signaalhelderheid aanzienlijk wordt verbeterd.

 

De PM7000N geïntegreerde versterker heeft vier ingangen en een analoge uitgang, een coaxiale ingang en twee optische digitale ingangen, evenals een USB-A ingang voor hoge resolutie audiobestanden. Consumenten kunnen hun TV of kabel/satelliet set-top box en Blu-ray of DVD speler aansluiten op een van de drie digitale audio ingangen (optisch 1 en 2, coaxiaal 1) en genieten van een spannende en dynamische ervaring van filmsoundtracks en TV shows. Alle digitale ingangen kunnen automatisch de PM7000N activeren wanneer een audiosignaal wordt gedetecteerd, en de afstandsbediening van de TV kan worden geprogrammeerd om direct het hoofdvolume te regelen, het geluid te dempen, de stroom in/uit te schakelen en de bronkeuze van de PM7000N te regelen. De subwooferuitgang maakt gebruik van een instelbaar laagdoorlaatfilter om de lage frequentierespons aan te passen aan elke individuele luisteromgeving.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
Optische ingang
1-2
Coaxiale ingang
1-2
Phono-ingang
Ja
Aantal kanalen
2.1
USB-aansluiting
Ja
Analoge ingang
3
Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
80 W
Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
60 W
Subwoofer-uitgang
Ja
Analoge uitgang
1
- De hoogwaardige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D9 leveren kamervullend geluid met een volledig bereik en nauwkeurige beeldvorming in een moderne, elegante vormgeving. Met technologische vooruitgang in zowel onze aluminium dome-tweeter als midrange / woofer-secties, levert elke luidspreker een ongeëvenaarde sweet-spot, vloeiendere reproductie van hoge frequenties en driedimensionale beeldvorming voor de meest technisch geavanceerde, eersteklas luisterervaring van boekenplank.
- 1 inch aluminium-dome tweeter met 20/20 golfuitlijningslens en lateraal verschoven tweeterassemblage
- Lateraal verschoven tweeterassemblage
- BDSS (Balanced Double Surround System) Middentonen / woofer
- Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker zorgt voor een superieure low-end extensie
- Tweeter: 1
- Midden / laag: 5,25 inch
- Bas-radiator: 5
- Totale frequentiebereik: 44 Hz - 24 kHz
- Nominale impedantie: 8 ohm
- Max gevoeligheid (1W @ 1m): 88 dB

Data sheet

Garantie
24 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: