Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
 • Pakket

Stereoset: PM7000N + RUBICON 2

€ 3.397,00
€ 2.999,00Bespaar € 398,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

Stereo versterker PM7000N

Kleur
 • Zwart
 • Silver-Gold

Boekenplank luidspreker RUBICON 2

Kleur
 • Zwart
 • Rosso
 • Walnoot

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

 • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
 • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
 • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af


Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N Stereo versterker PM7000N

Kleur
x 2


Boekenplank luidspreker RUBICON 2 Boekenplank luidspreker RUBICON 2 Boekenplank luidspreker RUBICON 2

Kleur

Pack content

Een geïntegreerde Hi-Fi-versterker die high definition-muziekstreaming mogelijk maakt


Marantz, de wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, presenteert de PM7000N - een geïntegreerde Hi-Fi-versterker die high definition-muziekstreaming mogelijk maakt. Met de ingebouwde HEOS-technologie kunnen luisteraars draadloos muziek afspelen van Spotify Free en Premium, Tidal, Deezer en vele andere online muziekdiensten en lokale audiobibliotheken.

 

De PM7000N is ontworpen voor de meest veeleisende liefhebbers van een uitstekend geluid, en de met de hand uitgekozen, hoogwaardige Hi-Fi-componenten die ook in de Phono-sectie worden gebruikt, bieden ondersteuning voor audio-formats met een hoge resolutie, waardoor de kenmerkende muzikale kwaliteit van Marantz wordt geleverd.

 

De PM7000N is ontworpen op basis van Marantz eigen oplossingen zoals de Current Feedback versterkingstechnologie en HDAM-SA3 versterkermodules en levert een realistisch geluid met een uitgebreid dynamisch bereik en een lage vervorming om te voldoen aan de eisen van high definition digitale muziek.

 

De geïntegreerde versterker heeft ook een ringkerntransformator en een krachtige voeding die 2 x 60W bij 8 ohm of 2 x 80W bij 4 ohm levert. De PM7000N biedt ook een nieuw ontwikkelde voorversterkersectie die gebruik maakt van de nieuwste digitale volumeregelingstechnologie om de best mogelijke kanaalscheiding en optimale signaal-ruisverhouding te bereiken.

 

Met een ingebouwd HEOS-platform stelt de PM7000N geïntegreerde versterker u in staat om muziek te streamen en geluid te leveren aan elke kamer in huis met behulp van slimme luidsprekers of andere HEOS-apparaten, waardoor draadloos entertainment in het hele huis mogelijk is. Consumenten kunnen luisteren naar hun favoriete nummers van Spotify Free en Premium, Tidal, Deezer, TuneIn, lokale muziekbibliotheken, FLAC HD 192/24 formaten en DSD 5.6 en nog veel meer. Daarnaast ondersteunt de PM7000N de Spotify Connect-streaming voor gebruikers met gratis accounts, zodat luisteraars de muziek op hun mobiele apparaat of computer direct in Spotify kunnen selecteren en rechtstreeks naar de PM7000N kunnen streamen. Audio-inhoud kan ook worden gestreamd met behulp van Bluetooth of Apple AirPlay 2.

 

Om het analoge gedeelte zo goed mogelijk te isoleren van digitale ruis en omgevingsstraling, wordt het digitale gedeelte in een afgeschermde behuizing geïnstalleerd om mogelijke interferentie tot een minimum te beperken. Om de signaalzuiverheid bij het beluisteren van analoge bronnen volledig te behouden en om zoveel mogelijk details uit de muziekinhoud te halen, is de PM7000N echter ook uitgerust met een Pure-modus. In de Pure-modus kunnen luisteraars de USB-A-poort, Wi-Fi en/of Bluetooth uitschakelen, afzonderlijk of gelijktijdig, om van de PM7000N een pure analoge versterker te maken.

 

 

 

Vinyl-liefhebbers kunnen hun platenspeler eenvoudig aansluiten op de Phono-ingang van de PM7000N en genieten van het klassieke geluid van de gehele LP-collectie. De PM7000N introduceert een nieuw ontwerp van de Phono-circuit dat gebruik maakt van een FET (field-effect transistor) in de ingangssectie. Dit zorgt voor een hoge ingangsimpedantie, elimineert de noodzaak voor AC-koppelingscondensatoren en vereenvoudigt het signaalpad, waardoor vervorming wordt verminderd en de algehele signaalhelderheid aanzienlijk wordt verbeterd.

 

De PM7000N geïntegreerde versterker heeft vier ingangen en een analoge uitgang, een coaxiale ingang en twee optische digitale ingangen, evenals een USB-A ingang voor hoge resolutie audiobestanden. Consumenten kunnen hun TV of kabel/satelliet set-top box en Blu-ray of DVD speler aansluiten op een van de drie digitale audio ingangen (optisch 1 en 2, coaxiaal 1) en genieten van een spannende en dynamische ervaring van filmsoundtracks en TV shows. Alle digitale ingangen kunnen automatisch de PM7000N activeren wanneer een audiosignaal wordt gedetecteerd, en de afstandsbediening van de TV kan worden geprogrammeerd om direct het hoofdvolume te regelen, het geluid te dempen, de stroom in/uit te schakelen en de bronkeuze van de PM7000N te regelen. De subwooferuitgang maakt gebruik van een instelbaar laagdoorlaatfilter om de lage frequentierespons aan te passen aan elke individuele luisteromgeving.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
Optische ingang
1-2
Coaxiale ingang
1-2
Phono-ingang
Ja
Aantal kanalen
2.1
USB-aansluiting
Ja
Analoge ingang
3
Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
80 W
Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
60 W
Subwoofer-uitgang
Ja
Analoge uitgang
1

De RUBICON 2 boekenplank luidspreker van Dali is een echte traktatie voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzaam en toch functioneel model. Speciale aandacht verdient ook het minimalistische ontwerp, dat in veel verschillende opstellingen past. Dankzij de compacte afmetingen kan het toestel gemakkelijk in de omgeving worden geïntegreerd. De gepresenteerde luidspreker RUBICON 2 is ontworpen op basis van moderne technologieën. Dit alles om de geluidskwaliteit van zelfs de meest veeleisende luisteraar te verrukken.


DALI RUBICON 2

De RUBICON 2 boekenplank luidspreker is de perfecte combinatie van compacte afmetingen en uitstekende geluidskwaliteit. De massieve MDF-behuizing biedt de ideale werkomgeving voor de 29 mm ultralaag-loss tweeter bestaande uit een zachte koepel, een 6,5" laag-loss driver van houtvezel en vergulde terminals RUBICON 2 reproduceert geluid met veel detail en biedt een uitstekend klankbeeld. Hij levert ook een verrassend grote basweergave met een uitstekende precisie en synchronisatie.

Laag verlies technologie

Het kegeldiafragma van de RUBICON serie volgt de technologie van de EPICON serie en heeft een lichte, stijve en ongelijkmatige structuur. Dit vermindert de complexiteit van het centrale deel van het karkas, zorgt voor een gelijkmatige beweging van de spoel en vermindert zo de kans op resonantie van het membraanoppervlak en zorgt voor minimale vervorming. Het zachte rubber van de luidsprekerophanging is speciaal voor de RUBICON serie ontworpen en in opdracht vervaardigd. Ook zijn alle componenten binnen de aluminium behuizing ontworpen om een maximale luchtstroom tussen de conus en het magneetsysteem te garanderen.Tweeters

In de RUBICON serie gebruiken de technici van DALI zowel een onafhankelijk werkende soft-diafragma tweeter als een hybride configuratie van tweeters die hoge frequenties ondersteunen. De spreekspoel die in de luidsprekers van de RUBICON serie wordt gebruikt, is ontworpen om zeer licht te zijn en een hoog rendement te hebben, waardoor een grotere bandbreedte wordt verkregen. De lichterspoel is geplaatst in een ferrietmagneet, die de beweging ervan strak beheerst. De ribbon tweeter heeft een brede spreiding, die, gecombineerd met het zachte diafragma, de tweeter module laat werken vanaf 2,5 KHz. Deze uitzonderlijke bandbreedte in combinatie met een zeer brede spreiding van de geluidsgolf is in overeenstemming met de DALI geluidsweergave filosofie.SMC

Alle modelvarianten in deze luidsprekerfamilie maken gebruik van het DALI SMC magneetsysteem, dat interferentie in tot nu toe ongekende mate vermindert. Een deel van het geheim hierachter is het gebruik van afzonderlijk gecoate magnetische korrels, waardoor een zeer sterke magneet zonder elektrische geleiding kan worden gegoten.


WOOFER

Het diafragma dat in de RUBICON 2 luidspreker wordt gebruikt, is gebaseerd op de erfenis van de EPICON-technologie; het heeft een lichte, stijve en ongelijke structuur. Dit vereenvoudigt de constructie van het middendeel van de RUBICON 2, zorgt voor een heen en weer gaande beweging, vermindert de kans op oppervlakte-resonantie aanzienlijk en veroorzaakt zeer weinig vervorming. Een rubberen rand met laag verlies werd speciaal ontworpen voor de RUBICON 2. Alle componenten zijn gemonteerd op een aluminium basis om een maximale luchtstroom rond het diafragma en de magneet te garanderen.


BEHUIZING

De RUBICON 2 luidspreker mag dan wel klein zijn, maar hij is perfect - hij mag dan wel het kleinste lid van zijn familie zijn, maar hij levert een geluid dat rijk is aan details en een brede basweergave, zodat zijn formaat zijn kracht niet prijsgeeft. Het is de perfecte symbiose tussen zijn geringe afmetingen en de parameters van het interne kastvolume dat ons doet geloven dat we de perfecte werkomgeving hebben gecreëerd om de absoluut maximale prestaties uit deze drivers te halen. Laat u niet misleiden door het kleine formaat - de RUBICON 2 is een titaan van prestaties.


Belangrijkste kenmerken:

 • frequentiebereik +/- 3dB [Hz]: 56 - 26.000
 • gevoeligheid (2,83 V/1 m) [dB]: 87
 • nominale impedantie [ohm]: 4
 • maximaal SPL [dB]: 107
 • aanbevolen versterker vermogen [Watt]: 40 - 150
 • crossover-frequentie [Hz]: 3.100
 • Linear Drive Magnet Systeem
 • hybride tweetermodule, tweeter driver: 1 x 29 mm textiele koepel
 • lage frequentie driver: 1 x 6½" houtvezelmembraan
 • behuizingstype: Bass reflex
 • basreflex afstemfrequentie [Hz]: 42.5
 • aansluiting ingang(en): single
 • houten buitenafwerking
 • aanbevolen plaatsing: standaard/plank
 • aanbevolen afstand van achterwand tot achterzijde luidsprekers [cm]: 20-120
 • luidsprekertype: voorkant
 • verkrijgbaar in vier afwerkingen: black, white, rosso, walnut

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: