Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereoset: DRA-800H + OBERON 7

€ 2.097,00
€ 1.949,00Bespaar € 148,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

Stereo Receiver DRA-800H

Kleur
  • Zwart
  • Zilver

Staande luidspreker OBERON 7

Kleur
  • Zwart
  • Walnoot

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

Let op! Dit product kan uit expositie komen.

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering vanaf 159€!

 

45 dagen retourbeleid


Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H Stereo Receiver DRA-800H

Kleur
x 2


Staande luidspreker OBERON 7 Staande luidspreker OBERON 7 Staande luidspreker OBERON 7 Staande luidspreker OBERON 7

Kleur

Pack content

Voor iedereen die ervan droomt om een ​​traditioneel stereosysteem te hebben met de nieuwste netwerkfuncties en de mogelijkheid om de tv aan te sluiten, maar dan in één behuizing. Dit is waar de nieuwe DRA-800H over gaat!


Stereo-ontvanger

De DRA-800H-ontvanger is een stereo-apparaat met 100 W vermogen voor elk kanaal (bij 8 Ohm). De ingenieurs van Denon hebben veel moeite gedaan om het meeste uit hun apparaat te halen. Zorgvuldig gemaakte en geselecteerde elementen die verantwoordelijk zijn voor het geluid, stelt zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden. Iedereen die de geluidskarakteristieken van Denon kent, zal de volledig gecontroleerde bas, de volledige dynamiek van het geluid en de hoge details in de hogere frequenties waarderen.

 

Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri-spraakassistenten

De DRA-800H reageert op moderne, moderne standaarden en werkt met stemassistenten : Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Hierdoor kunt u de audiotrack wijzigen, het volumeniveau aanpassen en het afspelen van muziek pauzeren.Hoewel de DRA-800H een stereo-apparaat is, ondersteunt hij ook de bekroonde grafische handleiding - dankzij het intuïtieve, handige grafische menu op het scherm dat op het scherm van uw tv of projector wordt weergegeven, kunt u de ontvanger precies zo instellen als het u uitkomt. Als we daarentegen de DRA-800H op de tv-ontvanger aansluiten, moeten we de volledige ondersteuning van 4K-beeldkwaliteit in HDMI-poorten noemen: 4K bij 60Hz, HDR10, HLG, 4:4:4 kleurresolutie en BT.2020.


HDMI met 4K Ultra HD-ondersteuning

Met de DRA-800H kunt u genieten van hoogwaardig hifi-geluid van zowel analoge als digitale bronnen. De ontvanger is uitgerust met een FM -radiotuner en DAB+. Bovendien kun je dankzij het brede scala aan ingangen veel externe apparaten aansluiten. We moeten hier de phono-ingang vermelden voor het aansluiten van draaitafels met MM-cartridges, analoge ingangen en HDMI-ingangen die 4K Ultra HD ondersteunen.Met de DRA-800H stream je ook je favoriete muziek via de Heos app. Daarnaast ontvangt de receiver geluid via AirPlay2 en Bluetooth.De USB-poort aan de voorzijde leest mp3-, WAV-, FLAC-, ALAC- en DSD- bestanden (2,8/5,6 MHz).

 

 

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
WiFi
Ja
Bluetooth
Ja
AirPlay 2
Ja
HDMI (ingangen)
5
HDMI (uitgangen)
1
Optische ingang
1-2
Coaxiale ingang
1-2
Phono-ingang
Ja
Aantal kanalen
2.1
DAB+ radio
Ja
Multiroom systeem
Ja
USB-aansluiting
Ja
Schermresolutie
4K
Analoge ingang
2

De Oberon 7, zowel geschikt voor muziek en home cinema, levert hoge prestaties zoals je van Dali gewend bent.


De Oberon 7, zowel geschikt voor muziek en home cinema, levert hoge prestaties zoals je van Dali gewend bent. De Oberon 7 van de Oberon Series is de juiste keuze voor de echte audio liefhebbers. Gebouwd voor epische prestaties zonder compromissen, de Oberon 7 vloerstaander biedt twee 7-inch woofers met de SMC technologie in combinatie met een ultra lichte soft dome tweeter van 29mm. De omvang van de behuizing levert zeer diepe bass en presteert zeer goed zelfs in grote ruimtes. Verder is de Oberon 7 elegant en interieur vriendelijk. 

- Frequentiebereik (±3 dB): 36 - 26000
- Gevoeligheid (2.83V/1m): 88.5 
- Nominale Impedantie: 6 Ω
- Maximaal Volume: 110 dB
- Aanbevolen Wattage Versterker: 30 – 180 W
- Scheidings Frequentie: 2300 Hz
- Tweeter: 1 x 29mm Soft Dome
- Lage Frequentie Drivers: 2 x 7 inch
- Constructie Behuizing: Bass Reflex
- Bass Reflex Afstemmings frequentie: 39.5
- Aansluiting Terminals: Single-Wire
- Aanbevolen Plaatsing: Vloer
- Aanbevolen afstand van de achterwand tot de achterkant van de luidsprekers: 20 – 80 cm

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: