Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereoset: PMA-600NE + RAPTOR 7

€ 1.157,00
€ 819,00Bespaar € 338,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

Stereo versterker PMA-600NE

Kleur
  • Zwart
  • Zilver

Staande luidspreker RAPTOR 7

Kleur
  • Zwart

Let op: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

  • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
  • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
  • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

Pack content

- Als het bepalende audiobedrijf van Japan heeft Denon alles in het werk gesteld om interferentie te elimineren en een uitzonderlijke geluidskwaliteit te behouden in bijna elk aspect van de nieuwe 600-serie. De PMA-600NE geïntegreerde versterker is ontworpen met Denons Advanced High Current (AHC) single push-pull circuit vermogensversterkingstechnologie en levert 70 watt vermogen per kanaal (4 ohm, 1 kHz, THD 0,7%, 2 kanalen). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie, biedt de PMA-600NE digitale connectiviteit, waaronder Bluetooth-streaming, ondersteund door een 24-bit / 192 kHz digitaal-naar-analoog-omzetter, waardoor digitale streaming geweldig klinkt.
- "Geen enkel product verlaat de fabriek van Denon voordat het het Sound Master-keurmerk heeft, waarvoor ons team in Japan nauwgezet naar elk product luistert om ervoor te zorgen dat de stem- en bouwkwaliteit consistent is met andere producten uit de Denon New Era-serie", aldus Shinichi Yamauchi , sound master bij Denon. “De nieuwe producten uit de 600-serie hebben hetzelfde precieze, zuivere en krachtige Denon-geluid omdat ze hetzelfde hifi-engineeringconcept hebben, inclusief geavanceerde componenten, schakelingen, versterking en lay-out als andere Denon-hifi-producten. De algehele esthetiek, geluidskwaliteit en ontwerpintegriteit van de PMA-600NE is ongeëvenaard voor de prijs. "
- Om een ​​groot dynamisch bereik te garanderen, hebben de ingenieurs van Denon elke component zorgvuldig geselecteerd en het versterkercircuit geconstrueerd om een ​​frequentierespons tot 100 kHz te garanderen. De hoofdstroomtransformator heeft aparte opgerolde draden voor de audio- en regelcircuits, evenals een geïntegreerde microprocessor met een stopmodus. De door de gebruiker te selecteren analoge modus stelt de versterker in staat om als een puur analoge versterker te werken door zowel digitale ingangen als Bluetooth uit te schakelen. Door hoogfrequente digitale invloeden op de analoge selectie te vermijden, krijgen luisteraars hun favoriete analoge bronnen met ongeremde helderheid en muzikale getrouwheid.
- Om trillingen en de effecten van de omgeving te minimaliseren, heeft de PMA-600NE een directe mechanische geluidsconstructie en zijn gepatenteerde Signal Level Divided Construction (SLDC) -chassis om ervoor te zorgen dat alleen de ware en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en verzonden.
- De PMA-600NE heeft vijf analoge ingangen, waaronder een MM Phono-ingang met een nieuw high-gain EQ-circuit, draadloze Bluetooth-streaming, twee optische ingangen en een coaxiale ingang.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
Bluetooth
Ja
Optische ingang
1-2
Coaxiale ingang
1-2
Analoge ingang
4
Uitgangsvermogen (RMS 4Ω)
70 W
Uitgangsvermogen (RMS 8Ω)
45 W
Subwoofer-uitgang
Ja
Analoge uitgang
1
- Frequentiebereik (± 3 dB): 40-20.000 Hz
- Gevoeligheid (2,83 V / 1 m): 90 dB
- Impedantie: 4-8 Ohm
- Maximale SPL: 110 dB
- Aanbevolen versterker: 50-180 watt
- Crossover-frequenties: 2.500 Hz
- Hoge-tonen speaker: 1 (25 mm) soft-dome
- Lage & midden-tonen speaker: 2 x 6½ inch
- Systeem, behuizingstype: basreflex
- Aansluitingang (en): enkele draad
- Accessoires inbegrepen: spikes

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: