Stekkerdozen en stroomkabel REFERENZ REFERENZ AC-2404 AIR HQ
      Stekkerdozen en stroomkabel REFERENZ REFERENZ AC-2404 AIR HQ
      Stekkerdozen en stroomkabel REFERENZ REFERENZ AC-2404 AIR HQ

      Stekkerdozen en stroomkabel REFERENZ REFERENZ AC-2404 AIR HQ

      € 1.549,00
      BTW inbegrepen
      Lengte :
      Aantal :

      Niet op voorraad

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid
      - De Reference AC-2404 AIR-stroomkabel is speciaal ontworpen voor het aansluiten van high-end audiosystemen en is gebaseerd op de legendarische Air Technology van in-akustik. Het heeft veel geavanceerde constructiedetails die de zojuist beschreven effecten tegengaan. Dit omvat de multi-core structuur waarmee de resulterende magnetische velden elkaar overlappen en compenseren. De opdeling in meerdere kleinere, afzonderlijke geleiders vermindert ook het skin-effect. Op deze manier blijft de gehele geleiderdoorsnede bruikbaar. Bovendien is de kabel afgeschermd door een dicht netwerk van vertinde koperdraden. Dit beschermt de aangrenzende audiocomponenten tegen resterende storingsvelden.
      - Met alle liefde voor audiofiel geluid speelt veiligheid een bijzondere rol in deze kabelcategorie. Om deze reden wordt elke Reference AC-2404 AIR-kabel uiterst zorgvuldig getest. Naast de intensieve functietest doorloopt elke kabel ook een isolatie- en hoogspanningstest. Het resultaat wordt geregistreerd en elke kabel krijgt zijn individuele serienummer.
      - De AIR Helix constructie is absoluut uniek. Om zo dicht mogelijk bij een perfecte luchtisolatie te komen, heeft in-akustik speciale clips ontwikkeld. Binnen in de kabel vormt een groot aantal van deze clips het draagframe, dat de signaalgeleiders spiraalvormig vrij in de lucht houdt en op een bepaalde afstand door de kabel leidt.
      - Zoals alle luidspreker- en audiokabels van de referentieserie, wordt de Reference AC-2404 AIR volledig in Duitsland vervaardigd. In de eigen fabriek worden de clips geassembleerd en worden de geleiders met grote zorg met de hand geregen. De resulterende AIR Helix wordt vervolgens ook handmatig voorzien van de PE-netwerkmantel voordat de hoogwaardige stekkers worden aangebracht en de kabel wordt gecontroleerd op goede werking.
      IN-AKUSTIK
      REFERENZ AC-2404 AIR HQ (1.0m)

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      Lees meer

      4 andere producten in dezelfde categorie: