Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker
      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker
      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker
      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker
      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker
      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker

      Focal VESTIA N°4 Staande Luidspreker

      € 3.398,00 Prijs per paar

      € 1.699,00 Prijs per stuk

      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      De Focal Vestia N°4 is een uitstekende 3-weg hifi luidspreker, zowel expressief als elegant.

      De twee Slatefiber woofers van 21 cm zorgen voor een extreem diepe en kneedbare bas. De TAM-tweeter, met zijn omgekeerde M-vormige koepel, levert uiterst delicate en nauwkeurige hoge tonen voor langdurig luisteren naar muziek van hoge kwaliteit. De middentoner, eveneens met een diafragma van Slatefiber, zorgt voor een verfijnd en neutraal geluid. Tot slot zorgen de schuine luidsprekerstandaarden voor Time Alignment voor een op de luisteraar gericht geluidsbeeld, voor een nog meeslepender geluid.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De Focal Vestia N°4 is een uitstekende 3-weg hifi luidspreker, zowel expressief als elegant. De twee Slatefiber woofers van 21 cm zorgen voor een extreem diepe en kneedbare bas. De TAM-tweeter, met zijn omgekeerde M-vormige koepel, levert uiterst delicate en nauwkeurige hoge tonen voor langdurig luisteren naar muziek van hoge kwaliteit. De middentoner, eveneens met een diafragma van Slatefiber, zorgt voor een verfijnd en neutraal geluid. Tot slot zorgen de schuine luidsprekerstandaarden voor Time Alignment voor een op de luisteraar gericht geluidsbeeld, voor een nog meeslepender geluid.

      Met een keuze aan harmonieuze en verfijnde afwerkingen - zwart of wit lederachtig voorpaneel en zwarte hoogglans, donker hout of licht hout zijpanelen - kunnen deze luidsprekers gemakkelijk in elk interieur worden geïnstalleerd. Ze zijn ontworpen voor alle muziekliefhebbers en passen naadloos in kamers vanaf 25m².

      FOCAL GELUID

      Gedetailleerd geluid

      SLATEFIBER MEMBRAAN

      De Slatefiber-technologie, exclusief voor het merk Focal, omvat het gebruik van bewerkte, niet-geweven koolstofvezels, die als een sandwich tussen twee lagen thermoplastisch polymeer zijn geklemd. In hun zoektocht naar perfectie kozen de technici van Focal voor het gebruik van niet-geweven koolstofvezels, die allemaal in dezelfde richting wijzen, om nog meer stijfheid, betere demping maar ook lichtheid te bereiken - de drie 'essenties' van een luidsprekerdriver. Het Slatefiber-membraan wordt in Frankrijk in de faciliteiten van Focal vervaardigd.

      Uitstekende hoge tonen

      M-VORMIGE TWEETER MET OMGEKEERDE KOEPEL

      Deze tweeter bestaat uit een omgekeerde conische koepel, gemaakt van een aluminium/magnesiumlegering en in de beroemde 'M'-vorm gegoten. Dit profiel zorgt voor een grotere stijfheid, minder vervorming, met een bredere spreidingshoek. Het levert nog zachtere hoge tonen. Ook gemaakt in Frankrijk in de werkplaatsen van Focal.

      Omvattende bas

      BASS-REFLEX OPENINGEN

      De Vestia-luidsprekers hebben een Bass-Reflex opening aan de voorkant voor een krachtiger geluid vanaf de voorkant van de luidspreker. Aan de achterkant is er ook een opening aangebracht voor diepere bassen. Deze opstelling vergroot de diepte van het geluidsbeeld.

      Belangrijkste kenmerken:

      Luidspreker type: 3-weg bass-reflex vloerluidspreker Luidsprekerdrivers: 2 x 8 1/4" (21 cm) woofer met conus van glasvezel 6 1/2" (16,5 cm) middentoner met Slatefibre conus 1" (25 mm) TAM omgekeerde koepeltweeter in Al/Mg Gevoeligheid (2,83V/1m): 92 dB Frequentiebereik (+/-3dB): 47Hz - 30kHz Nominale impedantie: 8 Ω Minimale impedantie: 2,6 Ω Aanbevolen versterkervermogen: 40-350 W Crossover frequentie: 280Hz / 2.800 Hz Afmetingen: 30,4 x 43 x 112,6cm Gewicht: 31,5 kg

      FOCAL
      VESTIAN4BLACK

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      3544059882042
      Lees meer

      U zult misschien ook dit leuk vinden

      10 andere producten in dezelfde categorie: