Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Staande luidspreker 703 S2

   BOWERS & WILKINS

   € 1.749,00

   Price per stuk

   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 2.

   Let op: De levertijd is 3-5 werkdagen vanaf de dag dat de klant de bestelling verstuurt.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

   De 703 S2 is een vloerstaande luidspreker die alle elementen van uw muziek gracieus en tegelijk krachtig tot leven brengt, en wordt gekenmerkt door innovatie en elegantie. Krachtige baslijnen komen tot leven van subtiele nuances tot overdonderend laag, terwijl de speciale Continuum™ driver voor midden-tonen van de luidspreker en de Carbon Dome tweeter voor verbluffende helderheid van zang en treble-effecten zorgen.

   De gebruikte Carbon Dome tweeters zijn vervaardigd middels een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Serie werd ontwikkeld. Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

   De nauwkeurige Continuum™ conus drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld, hetgeen resulteert in een betere helderheid van de middentonen en een vermindering van de kastkleuring. Stemmen en instrumenten worden met puurheid en precisie weergegeven dankzij deze techniek, die werd afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Serie Diamond.

   De middels een geavanceerde computer modelling technieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is, hetgeen diepe en dynamische lage tonen tot gevolg heeft.

   703 S2 WHITE
   6 Items

   32 cm
   102 cm
   37 cm

   25 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties


   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: