Wilson SEVEN Staande luidspreker
      Wilson SEVEN Staande luidspreker
      Wilson SEVEN Staande luidspreker
      Wilson SEVEN Staande luidspreker
      Wilson SEVEN Staande luidspreker

      Wilson SEVEN Staande luidspreker

      € 1.298,00 Prijs per paar

      € 649,00 Prijs per stuk

      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      De Wilson Seven Fleulente-luidsprekers zijn de grootste passieve luidsprekers in de cijferslijn. Het is een veelzijdige 3-weg Bas Reflex-luidspreker die goed werkt met conventionele stereosystemen, versterkte bestandsstreamerystemen of als voorluidsprekers voor 2,0, 2.1 of andere meerkanaals thuisbioscoopsystemen. De kenmerken en kracht van deze luidsprekers suggereren hun gebruik in grotere kamers, waar ze hun akoestische vermogens volledig zullen ontwikkelen.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Vloerstaande spreker De cross-over die voor deze driver-array is ontwikkeld, is in een systeem gezet dat zorgt voor de consistentie van geluid van alle elementen in deze constructie. De diafragma's van de twee 6 ½ "woofers en een 5-½" Mid-Bass-driver zijn gemaakt van cellulose met een speciale interne structuur. Deze oplossing wordt vaak gebruikt in veel duurdere stuurprogramma's vanwege de kracht en het lage dode gewicht. De diafragma's zijn gemonteerd op rubberen suspensies, waardoor hoge dynamiek en hoge basprestaties mogelijk is.

      De tweeters, gemonteerd op zwart-gekleurde ronde platen die ze aan het kabinet bevestigen, worden gebouwd met behulp van krachtige neodymiummagneten, typisch voor high-end chauffeurs. De mechanische lay-out van de stuurprogramma's is een voorbeeld van een hoog nauwkeurig vakmanschap en geavanceerd ontwerp berekend om eventuele nadelige effecten op het geluid te minimaliseren. De twee grote bassoorten bevinden zich aan de achterkant van de kast net boven het aansluitbord van de dubbele luidspreker. Ze zijn aan de achterkant gemonteerd in het onderste deel van de luidspreker, in de socketholte. Met deze oplossing kan bi-bedradingsaansluiting. Groot, handig om noten te gebruiken die naar boven wijst, werden gebruikt en hun contacten zijn gecoat met goud.

      De kasten zijn gemaakt van dikke MDF-panelen en hebben een karakteristieke trapeziumvorm met een smallere apex zijn de breedte van het achterpaneel. Dit ontwerp geeft een beslist lichter uiterlijk aan de vrij hoge luidspreker, en de stabiliteit wordt verzekerd door de basis, ook trapeziumvormig in vorm, die rechtstreeks op het kabinet is verbonden. Een karakteristiek kenmerk van deze luidsprekers is een combinatie van kastmuurelementen op een zodanige manier, dat het voorpaneel en het bovenste paneel van een enigszins dunnere raad van bestuur en de basisplint een "C" -vorm vormen wanneer ze van de zijkant worden bekeken. De zij- en achterpanelen zijn aan de andere kant bedekt met vinyl met zichtbare houtkorrels in twee verschillende kleurenafwerkingen. Er zijn twee opties beschikbaar: een zwarte eiken kast met een satijnzwartfront en een tweede, lichte eiken kast met een witte front.

      De roosters dekken ongeveer 2/3 van de hoogte van de luidsprekerfronten en zijn gemaakt van een speciaal materiaal bedekt met akoestisch neutraal materiaal. Elke spreker is uitgerust met twee roosters met verschillende textuur en kleur, waardoor ze goed in de stijl van de woonkamer passen. Voor de lichte eiken luidsprekers zijn de meegeleverde roosters grijs en zwart, en voor de zwarte eiken luidsprekers zijn er twee verschillende versies in het zwart, maar met verschillende texturen. Eén is standaard mat, de andere is een enigszins glanzende, gladde afwerking. In elk geval zijn de roosters magnetisch bevestigd aan de kasten, wat het uiterlijk van de luidsprekerfronten verbetert door de behoefte aan montagegaten te vermijden.

      Belangrijkste kenmerken:

      • Bouw: geventileerde basreflex
      • Frequentierespons [+/- 3] DB [Hz]: 40-20.000 Hz
      • Efficiëntie [2.83 V / 1 ml [dB]: 91 dB
      • Impedantie: 4-8 Ohm
      • Maximum SPL [DB]: 110 dB
      • Aanbevolen versterker Power: 50-220 W
      • Crossover frequentie [Hz]: 700 Hz / 2.800 Hz
      • Tweeter: 1 "met zachte koepel
      • Mid-Bass Driver: 5½ "
      • Woofer: 2 x 6½ "
      • Luidsprekere terminals: vergulde, bi-bedrading
      • Productafmetingen: 215 x 1131 x 315 mm
      • Netto gewicht: 20.10 kg
      • Minimale hoeveelheid: 2 stuks

      WILSON
      WILSON SEVEN BLACKOAK

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5902602873080
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: