Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Soundbar BeoSound Stage Wood

   B&O

   € 2.299,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   De Beosound Stage is een uiterst exclusieve soundbar van Bang & Olufsen die kan worden gebruikt als alternatief voor een home cinema- of stereosysteem en die geluid van topklasse biedt in een luxe design.

   Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering vanaf 159€!

    

   45 dagen retourbeleid

   De Beosound Stage is een zeer exclusieve soundbar van Bang & Olufsen die kan worden gebruikt als alternatief voor een home cinema- of stereosysteem en die geluid van topklasse biedt in een luxueus ontwerp.

   Onbeschrijflijk geluid

   Met Beosound Stage kunt u uw luisterervaring met TV of muziek naar een hoger niveau tillen. Eigenlijk is het moeilijk te zeggen of deze soundbar mooier klinkt of er mooier uitziet. De Beosound Stage verbetert uw kijkplezier naar films en TV met de nieuwste audiotechnologie, en het moet gezegd worden dat hij ook genoeg vermogen heeft om geen aparte subwoofer nodig te hebben.

   Met Bang & Olufsen's eerste soundbar kan iedereen het legendarische geluid van het merk in de eigen huiskamer ervaren, want de Beosound Stage werkt met elke HDMI ARC-capabele TV. Dankzij vier woofers in een configuratie met maximaal 11 luidsprekers is geen extra subwoofer nodig.

   B&O
   BEOSOUNDSTAGESMOKEDOAK
   5705260078770
   4 Items

   1104 cm
   174 cm
   77 cm

   8 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Lees meer

   1 ander product in dezelfde categorie: