Platenspeleraccessoires

4 producten

Platenspeleraccessoires

Actieve filters

Platenspeleraccessoires

Platenspeleraccessoires zijn hoogwaardige producten, afkomstig van bekende en gerespecteerde fabrikanten. Met hun hulp kunt u de functionaliteit van uw apparatuur aanzienlijk vergroten. Ons aanbod bevat alleen artikelen van gerenommeerde merken. De online winkel van Audio Forum groeit voortdurend, dus iedereen zal wel iets geschikts voor zichzelf vinden. Wij bieden zowel accessoires aan die het gebruik van het apparaat vergemakkelijken al ook een efficiënt onderhoud mogelijk maken. Wij garanderen een grote variëteit en gunstige prijzen.



Phono-adapters

Met de phono-adapter kun je de plaat precies centreren, zodat het afspelen ervan geen probleem is. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verslechtering van geluidsparameters. Het geluid is vrij van vervormingen of oneffenheden. Benadrukt moet worden dat elk van de adapters voor vinylplaten die we voorstellen, is gemaakt van veilige materialen. Niet-magnetische metalen hebben geen nadelige invloed op de plaat of de apparatuur. Bijzonder opmerkelijk is de verhoogde duurzaamheid, waardoor het product lange tijd betrouwbaar zal dienen.

Antistatische borstels

Onder de platenspeleraccessoires zijn ook antistatische borstels te vinden. Hun borstelharen zijn extreem delicaat, dus ze zijn geen bedreiging voor het delicate oppervlak. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over voortijdige schade. Opgemerkt moet worden dat moderne borstels verrijkt met koolstofvezel zijn, waardoor hun effectiviteit op het hoogste niveau is. Stofverwijdering duurt slechts enkele seconden.

Stabilisatoren

We bieden een brede selectie van draaitafelstabilisatoren aan, waardoor de kwaliteit van het gereproduceerde geluid nog beter zal zijn dan voorheen. Ze zorgen voor een optimale plaatdruk, waardoor trillingen en andere ongewenste symptomen kunnen worden geëlimineerd. Het is ook goed om te weten dat ze de plaat van de labelzijde beschermen. De montage is snel en probleemloos, dus iedereen kan ermee overweg. De meeste producten zijn universeel, dus het is niet nodig om ze aan een specifiek model aan te passen.

Reinigingsmiddelen voor elektronica

Om de hoge efficiëntie en prestaties van de platenspeler te behouden, is systematisch onderhoud vereist. Alleen dan werkt de gebruikte apparatuur probleemloos en storingsvrij. In deze categorie vindt u ook professionele reinigingsmiddelen voor  elektronica. Ze zorgen voor een hoge precisie van de exploitatie. U kunt ermee zelfs diep ingebedde verontreinigingen die zich in nauwe spleten bevinden, makkelijk reinigen.

Andere accessoires

Ons aanbod is veel uitgebreider. Onder andere platenspeler accessoires vindt u onder andere waterpassen, digitale naaldmanometers, reinigingskits, kalibratiegereedschap, vinylbeschermingsproducten en nog veel meer. Opgemerkt moet worden dat deze accessoires door echte kenners worden gewaardeerd. Gunstige prijzen zijn ook een groot voordeel, die mensen met een beperkt budget tevreden zullen stellen.