Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon
      Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon
      Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon
      Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon
      Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon

      Focal ELEGIA full-range over-ear hoofdtelefoon

      € 499,00
      € 559,00
      BTW inbegrepen
      Bespaar € 60,00

      De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 499,00 € 0,00

      Laagste prijs in de laatste 30 dagen

      Kleur :
      Aantal :

      Beschikbaar

      Als u op zoek bent naar een goed gedempte over-ear hoofdtelefoon met een evenwichtig en zeer subtiel geluid, grijp dan zonder aarzelen naar de FOCAL ELEGIA. Dit is een hoofdtelefoon met gesloten achterzijde van audiofiele kwaliteit, ontworpen met het oog op comfort en uitstekende isolatie, waarbij prioriteit wordt gegeven aan geluidsprecisie en dynamiek.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De uit de beste materialen (aluminium en magnesium) vervaardigde full-range dome-driver is verantwoordelijk voor de precisie en gedetailleerdheid van het geluid van de ELEGIA. Dankzij dit systeem wordt deze gesloten hoofdtelefoon gekenmerkt door een zeer hoge frequentierespons - de frequentierespons is zeer breed en gelijkmatig. Een hoge dynamiek van de hoofdtelefoon wordt bereikt door het gebruik van een spreekspoel zonder frame, waarvan het lichte gewicht en de grote veerkracht een uitstekende weergave van alle frequenties mogelijk maken.

      Een zeer belangrijke factor bij gesloten ontwerpen is het verzekeren van maximaal comfort. Het is vaak zo dat veel gebruikers het gesloten type hoofdtelefoon gewoon oncomfortabel vinden. FOCAL ELEGIA is met veel aandacht voor comfort gemaakt.

      Dankzij de ovale vorm van de schelp en de suède afwerking van alle delen van de hoofdtelefoon die in contact met uw hoofd komen, slagen we erin het "druk"-effect te vermijden en een aangename ervaring bij langdurig luisteren te bieden. Het omhulsel zelf is gemaakt van een opengewerkte constructie, waardoor het "opwarmingseffect" wordt geëlimineerd.

      Het brede geluidsbeeld, dat zo belangrijk is bij ontwerpen van het gesloten type, wordt veroorzaakt door de asymmetrische plaatsing van de drivers ten opzichte van de oren. Ze zijn iets naar voren gericht, om een dieper en natuurlijker stereopanorama te verkrijgen, wat een zeer goede oplossing is, waardoor ELEGIA veel gesloten modellen overtreft.

      De koptelefoon is gekenmerkt door een geluid van perfecte proporties. Het geluid is coherent en subtiel. De FOCAL-ingenieurs moeten wel heel wat moeite hebben gedaan om zo'n nauwkeurige en veerkrachtige lage frequentierespons te verkrijgen. De bas is sterk en precies, maar niet overheersend (zoals vaak het geval is bij ontwerpen met een gesloten achterkant). Het middengebied is dicht en goed verbonden met de lage tonen. De hoge tonen geven adem zonder hard of agressief te zijn. U kunt horen dat het een zeer evenwichtig geluid is met goede verhoudingen, dat alle details en subtiliteiten van de gereproduceerde opnamen benadrukt.

      Dankzij de lage impedantie (35 ohm) en de 3,5 mm (mini-jack) kabelaansluiting is de hoofdtelefoon geschikt voor zowel "serieus" luisteren als voor aansluiting op meer mobiele bronnen zoals draagbare muziekspelers, telefoons of mini-DAC's.

      De hoofdtelefoon wordt met een zeer stevige hoes met een cardioïde vorm geleverd. Het is afgewerkt met een stoffen voering en wordt gesloten met een ritssluiting. Dankzij dit systeem blijft FOCAL ELEGIA zowel thuis als op reis stofvrij en bestand tegen mechanische beschadigingen. De kabel met een lengte van 1,2 m die aan de hoofdtelefoon is bevestigd voor extra bescherming tegen beschadiging, is afgewerkt met een stevige vlecht. De set bevat ook een adapter van 3,5 mm (mnijack) naar 1/4'' (jack) aansluiting.

      De FOCAL ELEGIA hoofdtelefoon is het eindresultaat van jarenlange ervaring in fabricage en selectie van de beste materialen. Door hun originele en zeer elegante ontwerp zal het er geweldig uitzien in onze luisterkamer en het geluid zal urenlang luisterplezier verschaffen.

      Technische specificatie:

      • impedantie: 35 Ohm
      • gevoeligheid: 105 dB SPL/1 mW bij 1 kHz
      • THD: 0,1% bij 1 kHz/100 dB SPL
      • frequentierespons: 5 Hz - 23 kHz
      • driver: 1,57" (40 mm) koepel van magnesiumlegering
      • kabel: 1,2 m asymmetrische kabel (3,5 mm TRS-stekker), stereo jack-adapter van 3,5 mm naar 1/4" (6,35 mm)

      FOCAL
      ELEGIABLACK

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Type koptelefoon
      Gesloten hoofdtelefoon
      Connectie type
      Bedraad

      Specifieke referenties

      ean13
      3544057725051
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: