• Aanbieding!
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon

    Denon AH-D7200 over-ear hoofdtelefoon

    € 429,00
    € 899,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 470,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 540,00 € -111,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Vraag ons naar de details

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    Meer dan een halve eeuw ervaring heeft in de creatie van het nieuwe Denon AH-D7200 referentiemodel geresulteerd, dat innovatieve technologieën met het gebruik van de beste materialen combineert om een onberispelijke bouwkwaliteit te benadrukken.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Meer dan een halve eeuw ervaring heeft in de creatie van het nieuwe Denon AH-D7200 referentiemodel geresulteerd, dat innovatieve technologieën combineert met het gebruik van de beste materialen om een onberispelijke bouwkwaliteit te benadrukken.

    AH-D7200 – referentiestandaard voor geluid en comfort

    Ontworpen voor de meest veeleisende audiofielen voor wie luisteren naar muziek meer is dan een simpel genoegen, het is een avontuur dat bij elk geluid wordt ontdekt. Het referentiemodel AH-D7200, een unieke combinatie van superieur design en kwaliteit, is ontwikkeld op basis van 50 jaar ervaring met de productie van hoofdtelefoons.

    De ingenieurs van Denon hebben een vlaggenschipmodel gecreëerd met een primaire focus op compromisloze geluidskwaliteit en ongeëvenaard gebruikerscomfort. Het productontwerp, gebaseerd op nieuwe materialen, draagt bij tot prestaties op het hoogste niveau.

    Het hart van de AH-D7200 wordt door de unieke 50 mm drivers gevormd die met FreeEdge-technologie zijn ontworpen. Gemaakt van nanovezels, hebben ze voldoende stijfheid en een laag gewicht. Dit zorgt ervoor dat er geen vervorming optreedt en dat ongewenste resonantie in het diafragma wordt geëlimineerd. Het resultaat is een helder geluid en een brede frequentierespons. Voor het diafragma zelf wordt CCAW gebruikt. Dit is een type geleider dat wordt gebruikt voor akoestische spoelen in transducers, waarbij de aluminiumdraad met koper is bekleed. Bijgevolg is alle energie van het systeem gericht op het rechtstreeks overbrengen van de muziek naar de oren van de luisteraar.

    De transducers zijn echter slechts een deel van het hoofdtelefoonsysteem. Een belangrijke invloed is hun plaatsing in trillingsreducerende harsschotten. De schelpen zijn van echt walnotenhout gemaakt voor een warmere toon - vergelijkbaar met die van staande luidsprekers.

    De transducers werden op de versterker met in Japan vervaardigde zuurstofvrije koperkabel aangesloten van zeer hoge kwaliteit (koper: 99,99999%). Dit maakte een optimale signaaloverdracht mogelijk. Dezelfde kabel werd voor de interne verbindingen gebruikt. Een speciale verbinding tussen de kabel en de oorschelpen voorkomt de overdracht van mechanische ruis van de kabel naar de oren, terwijl het afneembare ontwerp experimenten met andere in de handel verkrijgbare kabels mogelijk maakt.

    Bij de AH-D7200 gaat het niet alleen om referentiegeluid. Het is ook het ultieme comfort. De oorschelpen zijn aan een volgens ergonomische principes ontworpen structuur opgehangen. Ze zijn met synthetisch leer gevoerd voor zachtheid en duurzaamheid, terwijl schuim met geheugeneffect voor een optimale pasvorm zorgt voor elk oor van de gebruiker. De hoofdband is met schapenvacht gevoerd. Deze factoren zijn vooral belangrijk tijdens lange luistersessies. De hoofdtelefoon weegt slechts 385 gram zonder kabel.

    Ongeëvenaard geluid in combinatie met onovertroffen gemak - de AH-D7200 is het referentieontwerp, gemaakt door Denon-experts, voor alle audiofielen.

    Belangrijkste kenmerken:

    • 50 mm Denon Free Edge Driver voor pure zuigerbeweging
    • Echt houten behuizing voor kwaliteitsgeluid
    • Metalen gegoten hanger voor het veilig en esthetisch bewaren
    • Gemaakt in Japan, Denon Origineel 3D-dimensionaal gesneden oorkussen
    • kabel van 7N zuiver koper
    • Afneembaar kabelsysteem van 3,5 mm
    • Zwevend kabelaansluiting systeem om trillingsgeluiden te stoppen   

    • ingebouwde microfoon en afstandsbediening compatibel met Apple-apparaten

      DENON
      AHD7200EM

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Verlengde garantie
      36 maanden
      Type koptelefoon
      Gesloten hoofdtelefoon
      Rond-oor-koptelefoon
      Connectie type
      Bedraad

      Specifieke referenties

      Lees meer

      Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

      8 andere producten in dezelfde categorie: